פורסם 2010 בינואר 1115 שנים הסידרה המצויינת חזרה לעונה השלישית תקציב נמוך יותר מהעונות הקודמות אבל אמור להיות טוב (לא מבין למה רצו לבטל אותה), העונה תיהיה כניראה קצרה יותר מהעונה הקודמת אבל אורה לשמור על אותה רמה. פרק 1 ו 2 שודרו אחד אחרי השני (פרק כפול) כנהוג היום. עוד חצי שעה-שעה אני אשב ליראות אותם ;D
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים תשמע, זה לא להיט ו-NBC, הרשת שהפסיקה לשדר גם ככה בצרות,הם גם העיפו את סקראבס בזמנו מסיבה דומה.
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים אני בעיקר תוהה איך מתכננים לחזור לסטטוס קוו אחרי הסיום של העונה השנייה, אם בכלל.
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים נהדר.לא יודע, לדעתי הסדרה נחמדה וכיף לראות אותה וגם אהבתי את הסיום של עונה 2,אז נראה איך זה יהיה.
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים נקווה שהסדרה לא תאכזבאני נהנתי מהעונות הראשונותאגב,רק לי הדבר הראשון שעלה בראש עם סיום העונה ה-2 זה:"אני לא מאמין ש-they pulled a matrix on me?"
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים מחבר יש לעונה התחלה נחמדה מאוד. מחר פרק נוסף לרגע חשבתי שהם הפכו את זה לתוכנית יומית ואז בדקתי וראיתי שאחרי זה זה חוזר להיות פרק בשבוע
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים אני עכשיו דק' לפני סוף הפרק השני- מעולה! למרות שבקצב הזה העונה הנוכחית תהיה פחות טובה ממקודם.... קצת דרמה בשני גרושים עד עכשיו.. אבל זה יכול להשתפר בקלות.
פורסם 2010 בינואר 1115 שנים סדרה מעולה ושני הפרקים של היום קיבלו רייטינג גבוה משמעותית ממה שהיה נהוג בסדרה (עברו ב21% את הפרק הכי נצפה שלהם - הספיישל בתלת מימד)גם נתוני הדמוגרפיה היו גבוהים מהרגיל (זה הנתון שקובע יותר מרייטינג בארה"ב).והיו אחלה פרקים!
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים היה פרק טוב בהאוס וכמובן שהפרק היום של צ'אק היה טוב (יש לי ספויילר אבל אני אשמור אותו לעצמי)
פורסם 2010 בינואר 1215 שנים האוס אף פעם לא התעסק ברפואה , האוס התעסק בהאוס בלבד... היה היום פרק חזק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.