פורסם 2010 בינואר 1315 שנים מחבר מה שאני יכולה להגיד זה ששהחלק המיוחד שראיתם נשלח ליצור ואני מחכה לו בקוצר רוח..הוא הולך להיות מנירוסטה..וכל מי שאומר שזה הולך להיות משקולת או מיצב זה נכון והוא צודק.אבל זה ממש לא מה שהופך את המוד הזה למדדדלוווווקי!!
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים ה שאני יכולה להגיד זה ששהחלק המיוחד שראיתם נשלח ליצור ואני מחכה לו בקוצר רוח..לאיפה שלחת אותו לייצור?כמה עולה ?
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים מחבר זה לא קולר להוביטיםזה לא ממגנט שעניםזה ממש לא מאיץ חלקיקים. (אבל זאת אני אז לא באמת אפשר לדעת)לגבי החלק, אבא שלי שלח את זה לחרט שהם עובדים איתו. אני מאמינה שזה לא צריך להיות יקר.
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים מחבר עידכון החלק הגיע מהחרט!! מצורפות תמונות שלו מפורק ומורכב. הטבעת הקפיצית היא בערך בקוטר כפול משל טבעת של מפתחות.. והגומיה השחורה זה פשוט פרוסה מצינור טפטפות שמתחבר למתזים. ענבר
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים פעמון לדלת?כדור הנפה מברזל?טוב קשור לצילום....משהו שקשור לBDSM ?טוב נו כמו שאמרו, משקולת איזון לתנאי שטח..לא?
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים אממ אולי את תשימי משהו על הטבעת הקפיצית ואז זה סוגר את המתקן, הרי לא סתם שמת את הגומייה נכון?אז מיקרופון או מצלמה מתחת למים..
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים מחבר המוד גמור!!! העלתי סירטון שלו בפעולה!! הוא צולם עם המיקרופון החדש! מה אתם אומרים? ענבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.