עבור לתוכן

מסך כחול בויסטה, מחשב נייד. אשמח לעזרה בהמשך לשרשור קודם

Featured Replies

פורסם

בהמשך לשרשור שלי

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445859.new;topicseen

בקצרה, נייד DELL A840 עם ויסטה. עוד באחריות.

נדמה לי שהמסך הכחול שאוהב לבקר אותנו התחיל מאז שהחליפו לנו סטיק RAM שנדפק. הבעיה שבדיקות הזכרון מראות שהכל תקין.

גם בשרשור וגם בתמיכה של DELL ההמלצה הייתה להתקין מחדש.

פרמטטי והתקנתי מחדש. היום, יומיים אחרי ההתקנה - שוב המסך הכחול בא לבקר.

אני באמת כבר משתגע. המסך הכחול הופיע לאחר שהמחשב עבד כ 30 שעות רצוף. היו פתוחים עליו אקספלורר 8 וכרום. חוץ מזה כמעט לא מותקן כלום.

תוכנה נוספת שרצה באותו זמן - SABNZBD.

צירפתי את ה DMP החדש כקובץ TXT. האם יש סכוי שאכן ה RAM דפוק וכל הבדיקות מראות שאין איתו בעיה?

יש משהו שאני יכול לעשות או ללמוד לחיות עם הבעיה?

המון תודה מראש :(

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם תעיף מבט באשכול המקורי תראה שאמרתי לך שאני לא רואה סיבה לכך שהבעיה שלך תעלם..הרי אתה לא משנה כלום בפועל .(מערכת הפעלה,תוכנות,חומרה)

..ולצערי וצערך צדקתי..

במקרה הנוכחי הקריסה עולה בגלל ataport.SYS שעשוי לרמז על בעיה בהארדיסק...אבל קשה להגיד בוודאות כי זה רק DMP בודד

ולא כמו פעם שעברה שהבאת כמה כאלה והם היו מפוזרים..אם זה ימשיך לעלות על ataport.SYS אז הסבירות להארדיסק תקול תעלה..

המקרה שלך מזכיר לי קצת את המקרה שהיה לי עם הESET לא מזמן..שהוא היה מנצל זיכרון ולא משחרר אותו ואחרי יומיים הייתי מקבל קריסה

מחוסר במשאבים.. ומכיוון שהניצול על הפרוסס עצמו היה שגרתי , לקח לי לא מעט זמן לעלות על זה.

זה בעיה לעלות על תקלות כאלה בייחוד שאתה משתמש באותן תוכנות בקביעות..

אתה יכול לנסות להסיר את כל התוכונות שהם נקרא לזה בקבוצות סיכון..כמו אנטיוירוסים למינהם ...או אפילו להריץ את המחשב במצב דיאגנוזי.

בכל אופן להתרגל לבעיה בהחלט זה לא הפיתרון בייחוד שהמחשב באחריות !..ואם בתמיכה של DELL ישראל לא מבינים את זה

אז תעבור לאמצעים קצת יותר תקיפים ...ואם צריך תפנה גם לחברה בחו"ל ו"תלשין" על השירות בארץ

זה עזר לי בלא מעט מקרים ..שפניתי ישירות לתמיכה הבינ"ל .

אם הייתי יודע איזה הארדיסק יש במחשבים של DELL הייתי מציע לך כלי ייעודי של החברה אבל אין לי מושג מה הם שמים שם , אם זה היטצ'י ,סאמסונג וכו'...מתחת למכסה מנוע.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

קיוויתי שזה יסתדר כי בכל זאת כרגע מתוקנות הרבה פחות תוכנות ממה שהיה לפני.

לגבי DELL, קשה לי לבוא אליהם בתלונות כי לא נראה שזה בעיית חומרה, אני לא חושב שזה כלול באחריות.

האנטיוירוס זשיש לי זה AVG FREE שתמיד היה מותקן לי ולא עשה בעיות (עד שהתחילו הקריסות לפני חודשיים וחצי).

אחשוב מה אני עושה, תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים