עבור לתוכן

כתבה של בלייזר על מה שעוברים מאבטחים וסלקטורים

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3831124,00.html

קרדיט לבלייזר

מצטער שלא היתה לי כותרת טובה, אבל הייתי חייב להביא את הכתבה הזאת לכאן, היא גאונית וממש נהנתי לקרוא אותה

פשוט גועל נפש איזה אנשים טיפשים חיים במדינה הזאת

פורסם

זאת כתבה של בלייזר :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, לא שמתי לב אבל עכשיו ציינתי ונתתי קרדיט

פורסם

כתבה מצויינת. האמת גם אני אף לא הבנתי מה אנשים מחפשים במועדונים. פשוט הביוב של החברה האנושית. אם כל כך רוצים לזיין תלכו לזונה במקום להתייבש שעות מחוץ לשערי המועדון.

פורסם

האמת גם אני אף לא הבנתי מה אנשים מחפשים במועדונים.

הממ.... ללכת לרקוד לצלילי מוזיקה שהם אוהבים?

לא כולם הולכים למועדון כדי להשתכר ולזיין.

פורסם

כתבה מצויינת. האמת גם אני אף לא הבנתי מה אנשים מחפשים במועדונים. פשוט הביוב של החברה האנושית. אם כל כך רוצים לזיין תלכו לזונה במקום להתייבש שעות מחוץ לשערי המועדון.

אל תכליל אם אין לך מושג קלוש על מה אתה מדבר.

פורסם

אה, נכון, אתה הולך לרקוד ולפרוק לחצים. בסדר. אני לא אבא שלך. לא צריך לספר לי סיפורים.

פורסם

אני באמת לא רוצה להכליל אבל אני אישית עוד לא ראיתי מועדון אחד שהוא לא בור של זבל ,וגם המוזיקה לרוב לא משהו ,וגם אם כן היא רועשת מדיי בשביל להנות ממנה באמת .

מה גם שאני לא מבין איך אנשים מצליחים להתחיל עם בחורות במועדון טיפוסי ,פשוט כל כך רועש שם שאי אפשר לדבר ,מה גם שכמו שהסלקטורים בכתבה אמרו ,אתה באמת צריך להיות שיכור מהתחת או מסומם בשביל לאהוב את המקומות האלו ,כי אם תבוא סתם ככה סביר להניח שזה יגעיל אותך.

בקיצר ,עדיף מסיבות פרטיות .

פורסם

אה, נכון, אתה הולך לרקוד ולפרוק לחצים. בסדר. אני לא אבא שלך. לא צריך לספר לי סיפורים.

לפרוק לחצים?

לא, אני הולך לרקוד כי אני נהנה מזה.

כמו שאני נהנה מלשבת בפאב, לראות סרט או לשחק ביליארד.

פורסם

תשמע, חלק מהדברים כאן מאוד נכונים, לגבי תל-אביב

אבל יש לא מעט מועדונים של קיבוצים באיזור השרון שבהם אוכלוסיה איכותית וממש לא 80 אחוז בנים 20 אחוז בנות.

וכן, גם אני לפעמים הולך למועדונים בגלל שאני נהנה להיות עם חברים שלי לרקוד ולעשות שטויותץ

אבל אם אני לא הולך, זה אך ורק בגלל מה שכתוב בכתבה..

פורסם

בכיף. מה שעושה לך טוב. אני למשל לא אוהב מועדונים כי הם צפופים ורועשים בטירוף ועם כל הכבוד לא ראיתי מועדון אחד שהוא לא כזה. אין ספק שהכתב ביקר במועדון גרוע במיוחד, אבל ממה שאני ראיתי גם במועדונים הטובים המצב לא רחוק בהרבה מהתיאורים בכתבה.

פורסם

כל אחד וסוג הבילוי שהוא אוהב , סוג הבילוי של האדם לא מעיד על טיבו.

הבעיה היא הסצינה - אלכוהול וחברה מתוסכלים ועירוב אוכלוסיות שונות

יוצר קרקע פוריה לריבים, מכות ושאר רעות חולות שבאות לידי ביטוי

ב- "חיי הלילה התל אביבים"

פורסם

תשמע, חלק מהדברים כאן מאוד נכונים, לגבי תל-אביב

אבל יש לא מעט מועדונים של קיבוצים באיזור השרון שבהם אוכלוסיה איכותית וממש לא 80 אחוז בנים 20 אחוז בנות.

וכן, גם אני לפעמים הולך למועדונים בגלל שאני נהנה להיות עם חברים שלי לרקוד ולעשות שטויותץ

אבל אם אני לא הולך, זה אך ורק בגלל מה שכתוב בכתבה..

כן, ת"א סתם חרטא. לא חסר מועדונים טובים באזור השרון שקהל היעד העיקרי שם זה קיבוצניקים ומושבניקים אשכנזים טובים.

פורסם

כן, ת"א סתם חרטא. לא חסר מועדונים טובים באזור השרון שקהל היעד העיקרי שם זה קיבוצניקים ומושבניקים אשכנזים טובים.

בתור אחד שגר באזור ,אני יכול לומר לך שזה פשוט לא ככה ,ורוב האנשים שהולכים זה לא "אשכנזים טובים" אלה בניי עדות המזרח (וכמובן שהערסים מביינהם ) .

דבר אחד טוב יש במועדונים באזור ,וזה שכמות הבנות טובה יותר ,אבל כמו שכבר אמרתי ,אני לא מבין איך אנשים מתחילים עם בנות במועדון צפוף ורועש .

ומי שאומר שהוא נהנה לרקוד ,שירקוד באווירה יותר נחמדה ,כאשר הוא לא שיכור ,ולא עם צפיפות של 200 איש למטר .

פורסם

ופרס הרייך השלישי על שם ואגנר הולך ל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים