עבור לתוכן

נייד חזק

Featured Replies

פורסם

הי חברה,

סוף סוף החלטתי להצטרף לעולם הניידים. הסיבה הפשוטה היא ניידות בבית בלבד (מיטה, סלון וכו'). חשוב לי מחשב חזק כי אני עובדת מהר ולפעמים עם יישומים כבדים ואין לי סבלנות למחשבים שאני צריכה לחכות שהם יסיימו את הפקודות שנתתי להם. כרטיס מסך לא חשוב - יכול להיות מובנה - אני לא גיימרית. חשוב לי נפח איחסון וזכרון מהיר רצח! כמו כן חשוב לי המסך - שיהיה גדול ועם רזולוציה טובה. העבודה שלי עם המחשב כוללת בעיקר עבודה עם קבצי office גדולים (מצגות ענקיות וכו'), גלישה באינטרנט, הורדות קבצים, קצת סרטים, וכו'. אני חייבת לציין כי עד היום רכשתי רק מחשבים נייחים ובדר"כ קניתי את הרכיבים שרציתי והרכבתי לבד בבית וכך קיבלתי שילוב של כל הדברים שרצויים לי - קצת קשה לי עם העובדה שצריך לרכוש מחשב מוגמר... אבל מה לעשות - אני רוצה נייד. אז ככה - אין לי הגבלת מחיר - כי מהירות ההגבה של המחשב חשובה לי מאוד - ואני מוכנה לשלם על זה. משקל הנייד לא חשוב. אני אבודה לגמרי בעולם הניידים - אנא המליצו לי על מחשב שיענה על דרישותיי.

רוב תודות

פורסם

ברוכה הבאה לפורום.

בד"כ אני לא אוהב דיונים שמתחילים ב"בלי הגבלת מחיר", כי לרוב במהרה מתגלה שדווקא יש הגבלת מחיר, אפילו אם בראש של אנשים היא לא קיימת.

אבל נניח לרגע שבאמת אין הגבלת מחיר. יש כמה שאלות:

לגבי מסך - כמה גדול? האם משנה מבריק או מאט? לאיזו רזולוציה את שואפת?

פורסם
  • מחבר

הי,

ובכן לא כל כך משנה לי המסך. חשוב לי לראות טוב כמובן, אבל מעבר לזה אין לי העדפה מיוחדת. לגבי רזולוציה שתהיה בינונית ומעלה.

פורסם

אנחנו נהיה חייבים שתכווני אותנו לקטגוריית משקל/גודל מסויימת על ידי גודל מסך... 12',14,15'17'...

איזה גודל מסך הכי יתאים לך(כמובן ככל שהמסך גדול יותר כך המשקל גם עולה)

פורסם
  • מחבר

ובכן כמו שציינתי המשקל אינו מהווה בעיה מאחר ואני מתכוונת להתנייד איתו בעיקר ברחבי הבית... בכל אופן ביקשתם תשובות יותר ספציפיות אז ככה:

לגבי מסך הייתי רוצה 15.4 אינץ ורזולוציה בסביבות 1440 X 900. כמובן שעדיף מסך LED אבל לא חובה. מה שחשוב לי זה נפח האיחסון, מהירות הדיסק, ומהירות ונפח הזיכרון החיצוני. כרטיס מסך יכול להיות מובנה. מעבד כפול ליבה עם לפחות נפח של 2GB. על המקלדת להיות גם נומרית וכן נוחה לעבודה. לגבי עכבר – חובה משטח עכבר.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה - נראה טוב. אני מקווה שהשירות של חברת DELL טוב בארץ.

פורסם
  • מחבר

אשמח לשמוע עוד המלצות שיהיו לי כמה אפשרויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים