עבור לתוכן

נגני הוידאו מראים סרטים שמחקתי...

Featured Replies

פורסם

כשאני מנסה לראות קובץ וידאו שעוד לא ירד עד הסוף מהאינטרנט, לא משנה בעזרת איזו תוכנה, הוא מראה פתאום קבצים שמחקתי היום מהמחשב לצמיתות, ובוא נגיד שזה לא מחשב אישי ואלה לא קבצים שהייתי רוצה שיראו שאר המשתמשים אם אתם מבינים למה אני מתכוון...

כנראה שאיפשהו הם נשמרו במחשב. השתמשתי ב-CCleaner וב-Temp שבוינדוס אין כלום, אז יש למישהו מושג מה קורה כאן???!!!

פורסם
  • מחבר

בכל תוכנה שמנגנת וידאו: BS, VLC ,MPClassic. זה גם מראה את זה די מחורבש לעיתים, כאילו שהקובץ כבר לא שלם או משהו.

פורסם
  • מחבר

זה מאוד פשוט, כשאני מנסה לעשות פריויו לסרט שעוד לא ירד, לפני שהוא מגיע ל-100%. במקום הסרט רואים את הסרטים שמחקתי לצמיתות, שהיו במקום אחר לגמרי במחשב כמובן, אחד אחרי השני.

פורסם

כשאני מנסה לראות קובץ וידאו שעוד לא ירד עד הסוף מהאינטרנט, לא משנה בעזרת איזו תוכנה, הוא מראה פתאום קבצים שמחקתי היום מהמחשב לצמיתות, ובוא נגיד שזה לא מחשב אישי ואלה לא קבצים שהייתי רוצה שיראו שאר המשתמשים אם אתם מבינים למה אני מתכוון...

כנראה שאיפשהו הם נשמרו במחשב. השתמשתי ב-CCleaner וב-Temp שבוינדוס אין כלום, אז יש למישהו מושג מה קורה כאן???!!!

יש לזה פתרון מאוד פשוט ומאוד מהיר

תעשה חיפוש לאתר בשם די דומה ליוטיוב ... רק תזכור למחוק את היסטוריה בדפדפן

לא צריך להוריד כלום היום ...

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כלום.

וכשאמרתי סרטים התכוונתי בתוכנות שיתוף.

הסרטים שראיתי ומחקתי הם מדיסקים.

פורסם

אז תן לי להבין את זה...

אתה עושה preview לסרטים שעוד בתהליך ההורדה ובמקום הסרטים שיורידם אתה רואה סרטים שלפני זה מחקת?

פורסם
  • מחבר

ביייייייייייייייייייייייייייייידיוק.

לא הייתי מאמין בעצמי אם לא הייתי רואה את זה.

פורסם

לא כזה מופרך, כשאתה מוחק קובץ את רק מוחק את ההפניה אליו. כנראה במצב Preview התוכנה מחפשת משהו שנראה כמו וידאו, בלי להסתכל בהכרח על הHeader של הקובץ (או בכלל לחפש Header)

פורסם
  • מחבר

הוממ... טוב בעיקרון אני יודע שכשמוחקים קבצים לצמיתות ניתן להחזיר אותם בעזרת תוכנה מיוחדת ופעם עשיתי את זה עם אחוזי הצלחה קטנים ביותר.

אז עכשיו השאלה הגדולה היא איפה הקבצים ואיך אני מוחק אותם לצמיתות... פעם שנייה, כלומר... לצמיתות לצמיתות... כלומר... :silly:?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים