פורסם 2010 בינואר 815 שנים היום ניקיתי את הכרטיס מסך שלי (HD4550) וגיליתי שיש כמה רכיבים שתלושים מהלוח כולל הפדים שלהם.אלו רכיבים מאוד קטנים SMD , אני חושב שאלו קבלים בגלל הסימון C (ואז מספר כלשהו) על הלוח של הכרטיסהכרטיס עובד מצוין , אבל האם הרכיבים האלו (העדרותם , בעצם) יכולים לגרום נזק כלשהו בכך שאין אותם?ברור שיהיה נזק לתפקוד הכרטיס , אני מדבר על נזק לרכיבים אחרים כמו ללוח אם למשל.הכרטיס כמו שאמרתי עובד מצוין ולא ברור לי מה בעצם קרה בגלל הרכיבים האלו
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מחבר העלתי תמונהhttp://img245.imageshack.us/img245/2343/p1020532w.jpgתסתכל ממש מעל הג'וק של הזיכרוןיש שם שורה של רכיביםשני רכיבים הכי ימניים פשוט חסרים (C322 ,C323) ונראה כאילו הם נתלשוויש רכיב שאין לו שם , הוא בין C438 לבין R204יש לו סדק במרכז...
פורסם 2010 בינואר 815 שנים כל מה שאני יכול להגיד לך זה תקווה...גם מכרטיס המסך שלי נתלשו 2 טרנזיסטורים... יצאתי בזול.
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מחבר אתה יכול בבקשה קצת יותר לפרט?האם אתה מדבר על נזק לכרטיס מסך או נזק לחלקים אחרים במחשב?כי אם נזק לכרטיס מסך אז לא איכפת לי במילא הכרטיס כבר ממש חלש , וכשיתקלקל \ יראה סימני גסיסה אני אחליףאבל אם מדובר בנזק לחלקים אחרים כדאי לי להחליף כבר עכשיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.