עבור לתוכן

האם שווה לקנות בEBAY?

Featured Replies

פורסם

יש לי מצלמה דיגיטלית של KODAK דגם M863 ואני חייב להשיג לה כבל USB מדגם U-8 8 פינים עכשיו חיפשתי באינטרנט בארץ ומצאתי ב90 שקל שזה הרבה. אבל חיפשתי עכשיו כבל באתרים בחו"ל ומצאתי כבל בAMAZON שהוא 100% מתאים למצלמה ב5.5$. אף פעם לא קניתי מוצר באתרים בחו"ל איך אני עושה את זה וכמה זה באמת יעלה אחרי המשלוח ובכלל לפי דעתם שווה לקנות באתרים מחו"ל כמו EBAY או פשוט לקנות ב90 ש"ח פה בארץ מאתר אינטרנט במשלוח בדואר?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ!

אני לא מבין למה אין פה תגובות מה אף אחד לא קנה פה מוצר מאתר אינטרנט בחו"ל אולי בכלל הייתי צריך לפרסם את הפוסט הזה בפורום כללי.

פורסם

קניתי כמה פעמים באמצעות EBAY - וזה מאוד נוח, זה חוסך לך כסף. בשורה תחתונה - מומלץ !

איך זה עובד:

קודם כל חשוב שתבין שאתר EBAY איננו המוכר אלא משמש כמתווך בינך לבין המוכרים. כל אחד יכול למכור ב- EBAY.

עוד פרט מאוד נוח זה שאתה יכול לראות דירוג ותגובות שקונים אחרים רשמו על מוכר וזה יעזור לך להחליט אם המוכר אמין או לא.

קודם כל אתה צריך להרשם לאתר ואז יהיה לך שם משתמש וסיסמה.

רוב המוכרים מכבדים תשלום רק באמצעות PAYPAL שזאת חברה להעברת כספים - חברה מאוד אמינה.

אתה צריך לייצור חשבון באתר של PAYPAL, במהלך ההרשמה אתה צריך להזין מספר כרטיס אשראי (לא חייב כרטיס בינלאומי, מקומי גם הולך)

בעצם כאשר אתה מבצע תשלום אז חברת PAYPAL מעבירה למוכר את הכסף ואז PAYPAL מחייבים את כרטיס האשראי שלך. בדרך הזאת הכרטיס אשראי שלך מוגן כי המוכר פשוט לא יודע את מספרו כי הוא מקבל תשלום מ- PAYPAL.

לגבי משלוח אז אם אתה נכנס לעמוד של מוצר מסויים אז רשום עלות המשלוח בהתאם למדינה שאתה בוחר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה. אם יש לי כרטיס אשראי ישראכרט צעיר אז paypal וEBAY יקבלו את זה?

פורסם

מקפיץ!

אני לא מבין למה אין פה תגובות מה אף אחד לא קנה פה מוצר מאתר אינטרנט בחו"ל אולי בכלל הייתי צריך לפרסם את הפוסט הזה בפורום כללי.

אין לך תגובות כי כותרת שלך לא מתאים לשאלה שלך !

פורסם

נכון מאוד, אם הכותרת של הדיון היתה "האם כדאי לקנות באיביי?", היית מקבל הרבה יותר תגובות.

אנשים חושבים שאם המודרים מבקשים מאנשים לשנות כותרת הם קטנוניים, הנה דוגמה לאיך כותרת לא מתאימה יכולה לגרום לבנאדם לחכות לתשובה ופשוט לא לקבל אותה.

פורסם
  • מחבר

וואלה צודקים. גם אני חשבתי על זה. שיניתי את הכותרת. ניסיתי להירשם עכשיו לEBAY והמספר כרטיס אשראי שלי לא עבד כנראה זה בגלל שהכרטיס צעיר שלי לא תופס נכון?

פורסם

אתה לא אמור למסור מספר כרטיס אשראי ל- EBAY אלא ל- PAYPAL

תכנס ישירות לאתר החברה ותייצור חשבון

https://www.paypal.com/

פורסם

כמו בחשבון, גם כאן יש סדר פעולות והוא-

תזדקק לכרטיס בינלאומי (ויזה)-> פתח חשבון פייפל (שים עליו קוד מטורף שיהיה ממש מוגן- אם לשם פורצים, אכלת אותה..)-> פתח חשבון איביי וקשר את החשבון פייפל שלך לאיביי יוזר שלך כך שכל פעם שתרצה לקנות משהו הוא פשוט יקפיץ לך את הדף של פייפל שתתחבר אליו ותעשה CONFIRM ותאשר את העיסקה.

חוץ מזה אני ממליץ לך קצת לקרוא, להציץ ולשאול לפני שאתה קונה פעם ראשונה. תתחיל מקניה של מוצר בכמה דולרים בודדי (5 לכל היותר) ולאחר מכן תעלה בעלות המוצרים.

שים לב כי כאשר וערך המוצר/ חבילה שלך יעלה על 50 דולר תאלץ לשלם מכס ומיסים שבדר"כ יוצאים בסביבות 30% (מורכב מ-15.5 מיסים ועוד 15 מכס ומשתנה לפי הטבלה של מוצרים באתרם).

מלבד זה פעם אחרונה שבדקתי אי אפשר להישתמש בכרטיס אשראי צעיר של ישראכרט לקניות בחו"ל אלא רק בארץ ולכן אני ממליץ שתוציא כרטיס חד פעמי (נטען) של הדואר שייתפוס במקרה הנ"ל.

בנוסף לכך עוד בעיה היא שאמזון אינו שולח לארץ מוצרים מלבד ספרים ודיסקים(?), אלא אם תשתמש באמצעי תיווך כגון מאסטופ ודומיו.

לעוד שאלות וכד' אתה תמיד מוזמן לשאול! :xyxthumbs:

נ.ב-

פורום צילום זה לא פורום פופלארי במיוחד, לוקח לאנשים זמן לענות ובגלל שזה נושא "כללי" (קניית מוצר מסויים, לאוו דווקא שהוא קשור לצילום-כבל) רצוי בשבילך למען קבלת יותר תגובות (במספר ובמהירות) לפרסם שם.

פורסם

תזדקק לכרטיס בינלאומי (ויזה)

PAYPAL עובדים עם כרטיסים מקומיים. כזה שכתוב עליו לשימוש בתוך ישראל בלבד.

פעם אחרונה שבדקתי אי אפשר להישתמש בכרטיס אשראי צעיר של ישראכרט לקניות בחו"ל אלא רק בארץ

איפה קראת את זה ?

פורסם

ייתכן והנושא הישתנה, אך בעבר (לפני כמה שנים) הפקידה בבנק אמרה שהכרטיסיי ישראכרט לא תופסים בשטויות של חו"ל. יש מצב ואני טועה, אם כך אשמח לתיקון. ::)

פורסם

PAYPAL עובדים עם כרטיסים מקומיים. כזה שכתוב עליו לשימוש בתוך ישראל בלבד.

איפה קראת את זה ?

PayPal מקבלים MasterCard, Visa ו American Express, זהו.

אם הוא Valid In Israel (מקומי) או לכל העולם (בינלאומי) - זה לא משנה, הוא מתקבל.

כרטיס אשראי "צעיר" הוא בד"כ דיירקט 9 ספרות (בניגוד ל 16 ספרות ב MasterCard למשל) ולכן הוא לא יתקבל ב PayPal, וכמעט לא בשום מקום אחר באינטרנט מחוץ לישראל.

בכל מקרה, אם אתה (פותח הדיון) לא רוצה להסתבך עם Ebay, אתה יכול להזמין את זה כולל משלוח (החיסורן היחידי הוא שצריך לחכות כמה שבועות): http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22552

פורסם
  • מחבר

אז אולי אני ינסה מהכרטיס אשראי של אבא שלי גם ככה מדובר כולה ב5 דולר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים