עבור לתוכן

מבקש מהמבינים דעה על: Lenovo ThinkPad SL510 2847-QBG

Featured Replies

פורסם

מבקש דעת החכמים והמבינים:

על המחשב הנ"ל :

LENOVO ThinkPad SL510 , Intel Core 2 Duo P7570 2.26GHz , 4GB DDR3 , 320GB , WXGA TFT 15.6 , ATI Mobility Radeon 4570 , HDMI , Windows 7 Professionall

האם יכול להיות תחליף סביר למחשב נייח בינוני,לשימוש פחות או יותר רגיל, בלי משחקים?

האם המחיר עד 5000 ש"ח סביר לתצורה ?

האם כדאי?

ישנם ביות ידעות לכם עם לנובו מאז שמיוצר בסין?

תודה,

אמרו

פורסם

מחשב חתיך.

מעבד מסדרת P יענו פחות חשמל יותר עמל.

מה שאני אומר פה הרבה זה להרחיב אחריות למחשבים לשנתיים עד שלוש - הייצור של המחשבים היום הוא חרא (כןכן סין) אל תיקח סיכונים.

פורסם

רמת הגימור החומרים זה מה שמייקר אותו.

זו הסידרה העיסקית לא לשכוח - בעצם זו הסידרה הממשיכה את דגמי T של IBM.

מכרנו 2 מחשבים כאלו, שניהם למנכ"לים

פורסם

SL ממש לא הסדרה העסקית הטהורה של לנובו..

הדגמים הטובים עם השלדה מאלומיניום הם גרסות ה-T למיניהן..

אני לא אומר שה-SL לא איכותי.. אלא רק שלדעתי הוא קצת יקר למה שהוא מציע

פורסם

SL לא ברמה של T, אבל יש בו דברים חביבים.

אבל אני מסכים עם Access Denied, שלרוב התמחור של הSL בארץ לא מספיק אטקרטיבי, כדי להתחרות בדגמים חצי-עסקיים של DELL למשל (Vostro).

הVostro מתחילים ממחיר נמוך יותר, באים לרוב עם 3 שנות אחריות (בSL צריך לשדרג וזה עולה כ700 שקלים או אף יותר), ועם מפרטים יותר מרשימים באופן כללי.

הייתה תקופה שבה כל הSL בארץ נמכרו עם 3 שנות אחריות, מה שהיווה תחרות רצינית לVostro, אבל זו הייתה תקופה קצרה מידי, ואז הדברים חזרו לקדמותם.

מה גם שבדור הקודם (SL500), היו דגמים עם מסכי מאט ברזולוציה 1680x1050, שהם מסכים מעולים, ברזולוציה גבוהה שנדיר מאוד למצוא במחירים כאלה (המחשבים האלה נמכרו בסביבות ה-4-4.5K). אבל כעת, עם המעבר ל-16:9, כל המסכים שלהם הם מקסימום 1366x768, שזה בדיוק כמו אצל המתחרים, וגם רוב המסכים הם מבריקים. בקיצור, הסדרה איבדה את הייחודיות שלה.

הדבר היחיד שנשאר מעניין בSL זה ה-Trackpoint האגדי של לנובו/IBM, וכן יציאת HDMI שקיימת במעט מאוד מחשבים עסקיים אחרים (אפילו הסדרות היקרות יותר של לנובו, T/R/X משתמשים בDisplayPort, ועד היום לא יודעים להעביר אודיו בתקן זה, שזו מגבלה רצינית לכל מי שרוצה להתחבר לטלוויזיית LCD סלונית).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים