פורסם 2010 בינואר 815 שנים בוקר טוב וסופ"ש נעים לכולםיש לי את המפרט הנ"ל-רשום בצדעברתי לווינדוס 7 לפני כחודשיים ואני מאוד מרוצההמחשב שלי דלוק כל הזמןהשבוע קרה לי פעמיים שהמחשב נכנס למצב שינה ואי אפשר להעיר אותובדרך כלל מזיזים את העכבר והמסך עובר מעור קטן צהוב לאור ירוק והכל עובדפעמיים קרה לי השבוע שאני מזיז את העכבר,האור הקטן עובר מאור צהוב לירוק אך המסך נשאר שחורהייתי צריך פשוט ללחוץ על הכפתור RESTART של המחשב,ואז כמובן המחשב עשה הפעלה מחדשהווינדוס פתח לי מסך שחור שאומר שהייתה תקלה והאם אני רוצה להדליק אותו רגיל או בסייף מודמצד שני המחשב עובד מעולה ואין תקלות לא במחשב ולא בווינדוסאשמח לעזרהתודה רבהליאור
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מחבר הבנתי KOSTA88תודה רבהפעם הבאה אנסה,כי יש לי דברים פתוחים וכל פעם ללחוץ על RESTART סוגר לי הכל ועושה לי באלגןשוב תודה ושבת שלוםליאור
פורסם 2010 בינואר 815 שנים לפעמים צריך ללחוץ על כפתור ההפעלה של המחשב שעל המארז על מנת להעיר.לא נכון ! יש אולי איזה דרייבר שעושה את הבעיה. איזה ? מי יודע ?
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מחבר תודה רבה IVANהדרייבר האחרון שעדכנתי היה של ATI 9.12הוא יצא ממש לפני איזה שבוע וחצי שבועייםיש מצב שהדרייבר היא הבעיה לסיפור שלי?המשחקים רצים לי סבבה כמו- the saboteur ועודאיך אפשר לפתור את זה?תודה רבהליאור
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים מחבר סופ"ש נעים לכולםעדיין לא קיבלתי תשובהיש מצב בבקשה לקבל עזרה?תודה רבהליאור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.