עבור לתוכן

המסך לא עולה אחרי ששיחקתי בהגדרות

Featured Replies

פורסם

ערב טוב

הבעיה שלי היא לא במסך אלא בהגדרות ששיניתי :kopfpatsch: (בדקתי עם מסך אחר שברשותי )

הכל התחיל שניסיתי לשנו תרזולוציה למסך 931BW בכל דרך אפשרית ועשיתי מה שאמרו לי בפורום ועדיין לא עזר לי (רק כשפירמטתי זה עזר ונתן לי רזולוציה 1440-900) אבל אז שוב זה חזר לרזולוציות לא קשורות ואין לי אופציה לבחור..

ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך ושל המסך והתקנתי שוב ועדיין נאדה.

במנהל התקנים היה לי סימן שאלה צהוב ליד הכרטיס מסך FX5500 ...

איך שהוא שיחקתי שם לא נכון בהגדרות ואני כמעט בטוח שסימנתי את האופציה do not use this משו כזה אני חושב שעל המסך סימנתי את זה

עכשיו המסך לא עולה עם המחשב כשהוא מחובר לכרטיס מסך , הוא עולה עד לווינדוס ומשם מסך שחור ..הsafe mode לא עולה גם .

ניסיתי לחבר לחיבור און בורד ואז המסך בכלל לא עולה גם לא מציג את המחשב עולה..

אני מודע לזה שאני מפגר ובכל זאת אני אשמח לקבל עזרה חח

תודה רבה מראש למגיבים.

פורסם
הבעיה שלי היא לא במסך אלא בהגדרות ששיניתי (בדקתי עם מסך אחר שברשותי )

אני מניח שאתה מתכוון שבדקת עם מחשב אחר, אחרת זה לא הגיוני

מוזר ש-SAFE MODE לא עולה לך - עד כמה שאני זוכר הוא אמור להתעלם בדיוק מהגדרות וטעויות כאלה שתיארת.

אם אתה מחבר מסך אחר למחשב -- האם רואים משהו?

אני מקווה בשבילך שהבעיה היא אכן במסך ולא במחשב עצמו...

אני מכיר אבל את ההרגשה - "מהפח אל הפחת" - יש משהו קטן שלא עובד, מנסים לסדר אותו - והכל מתחרבש

רק שבדרך כלל דברים כמו רזולוציה - קשה לי לראות איך אפשר להסתבך עם זה. אני נתקל בדרך כלל בבעיות יותר אקזוטיות כמו: יש לי *סרט ספציפי* על המחשב (כלומר קובץ מדיה) שמסוגל לגרום למסך כחול ו-MACHINE CHECK EXCEPTION... זה לא קורה לי (כמעט) בשום מקרה אחר, אבל כמעט כל נגיעה בקובץ הזה (גם עריכה, לא רק ניגון) גורמים למסך הכחול... מגניב אה?

פורסם

תנסה אולי VGA mode בתפריט של F8 איפה שאתה בוחר safe mode.

מקסימום תריץ התקנת תיקון.

פורסם
  • מחבר

VGA בF8 גם לא עולה.

תיקון הכוונה ל repair לפני פירמוט ?

פורסם

בדר"כ הבעיות האלה של מסך לא עולה עם הווינדוס קשורות יותר לקצב רענון מאשר לרזולוציה..

אבל זה בהחלט היה אמור לעלות בSAFEMODE...

אתה אומר שהמסך האחר עובד ,אז תפעיל את המחשב עם המסך השני תכנס ותשנה לרזולוציה המיטבית של המסך הבעיתי וגם בנוסף תשנה את הקצב רענון לקצב רענון כזה שנתמך ע"י המסך הבעייתי...בדר"כ ברגע שזה בעיתי קצב רענון מופיעה על המסך הודעה OUT OF RANGE שמגיעה מהמסך...שמזהה שיש איזשהו מקור וידאו אבל אומר לך שהתדר שלו לא בטווח שהוא תומך בו.

בקיצור תנסה את זה..

אגב אני לא בטוח לגבי הכרטיס שלך אבל אם יש לו שתי יציאות אז תנסה לשנות לשניה..גם אם מדובר בVGA רגיל ו DVI .

ולהבא במקום לשחק עם זה פשוט תתקין דרייבר שתומך. זה ברוב מוחלט של המקרים יפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה

אמרתי שהמחשב לא פועל גם עם המסך השני .

אני לא חושב שהבעיה בגלל שינוי רזולוציה אלא מה שאמרתי בהתחלה שביטלתי שם משהו קצת יותר רציני ,ובקצב רענון אני יכול לומר בוודאות שלא נגעתי ולא שיחקתי.

התקנתי את הדרייברים הנכונים למרות שחלק מהם עשו לי בעיות בהתקנה וביקשתי עזרה בנושא אפילו..

אני יכול לשחק עם היציאות אבל אני חושש שזה לא יעזור. (יש DVI)

פירמוט יעזור בוודאות נכון?

תודה

פורסם

פירמוט פה זה נראה לי כמו להרוג זבוב עם פטיש שניצלים..

כן זה 99% יפתור את הבעיה בהנחה שהבעיה היא לא חומרתית

אבל זה מיותר..

גגלתי קלות על הכרטיס שלך, תנסה משהו שישמע לך דיי מפגר אבל תנסה בכל זאת

אני רואה שיש לך בכרטיס יציאת טלוויזיה ... S-VIDEO

תנסה במידת האפשר כמובן, לחבר טלוויזיה ליציאה הזו..ותבדוק אולי זה יעבוד.

שאתה מחבר ביציאה הזו תנתק את המסך הרגיל...ואז תפעיל את המחשב מחדש.

עידכון תקרא קודם את זה-- מגיגול נוסף עולה שלכרטיס שלך יש בעיתיות עם הדרייבר שמתקבל מהWINDOWS UPDATE אם אתה על WIN7

אז אני מקווה שזה לא הדרייבר שהתקנת

ומציע לך שתוריד דרייבר מהאתר של NVIDIA

ראיתי שאין להם דרייבר עם תמיכה לWIN7 לכרטיס הזה

אבל אתה יכול להשתמש בגרסה של VISTA היא תעבוד לך סבבה .

לגבי איך תתקין אותו היות ואין מסך...אז אם יש לך מחשב אחר בבית, אתה יכול להוציא את הכרטיס מסך שלו ולחבר במחשב הזה במקום הכרטיס מסך שיש לך בהנחה ששניהם עובדים על אותה כניסה בלוח (AGP/PCIE) תבדוק לפני שאתה מנתק.. ואז תתקין את הדרייבר שהצעתי..תחליף חזרה לכרטיס מסך "בעייתי"

ואם הכל כשורה אני מאמין שזה יעבוד מצויין.

אם אין לך כרטיס מסך נוסף נגיש..אתה יכול לנסות הרצת תיקון לWINDOWS במקום פירמוט.

אם זה עדיין לא עוזר תנסה מה שרשמתי למעלה למרות שאני בספק רב אם זה יעזור לאור המידע הנוסף שמצאתי.

פורסם
  • מחבר

מצטער אין לי אף טלוויזיה נורמלית מספיק כדי לחבר ..ואני חושש שגם לא את הכבלים הנצרכים.

עריכה:

הרצתי תיקון וכשהמחשב עולה הוא כותב לי

setup is being restarted................................. (ממש ככה עם מלא נקודות)

וזה יותר בכיוון של being ratarded למה זה נתקע ככה מלא זמן.

נלך על פירמוט?

זה באמת נראה לי יותר קל כי אין לי המון דברים לגבות על המחשב הזה בכל מקרה וגם כי אין לי כוח להתעסק עם החומרה של המחשב אני עלול להרוס אותו עוד יותר בסוף..

פורסם

אני משער שהחומרה שלך ממש ישנה

אז בהתבסס על ההנחה הזו זה נשמע לי תקין

setup is being restarted.................................

תן לו צאנס לפחות חצי שעה של סבלנות...

כאמור אם אתה רוצה לפרמט..אני לא אעצור בעדך.

פורסם
  • מחבר

אני פירמטוטו :silly:

עכשיו גם יש לי את הרזולוציה שרציתי לבחירה

יכול להיות שאם אני אעשה windows update זה יחזיר לי ת'בעיית רזולוציה ?

אני מעדיף כרגע לא להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (זה בסדר? אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים וכד')

וגם לא את הדרייבר של המסך עצמו שבכל מקרה לא מותקן כראוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים