פורסם 2010 בינואר 715 שנים שלום רב,אני שוקל לרכוש מחשב נייח של HPמספר דגמים שמצאתי מבוססים על המעבד Core 2 Quad Q9300אלא, שכאשר בדקתי מספר אתרים של חנויות מחשבים, אני לא מוצא את המעבד הספציפי הזה ברשימת כל המעבדים הזמינים לרכישה.כמובן שלקחתי בחשבון שכנראה שמדובר בדגם מיושן ובכל זאת עובדה זה מעוררת אצלי חשד.האם יתכן שהמעבד הזה בעייתי?ובהנחה שאכן מדובר בדגם ישן, האם הוא נחשב עדיין למעבד חזק מאוד שיתמודד עם תכני FHD כבדים, ללא שום מאמץ?תודה רבה
פורסם 2010 בינואר 715 שנים הוא פשוט לא משתלם מכוון שיש את Q8400/300 ואת Q9505 ובהנחה שאכן מדובר בדגם ישן, האם הוא נחשב עדיין למעבד חזק מאוד שיתמודד עם תכני FHD כבדים, ללא שום מאמץ?התושבת LGA775 הוחלפה על ידי LGA1156 ואין שום הגיון בלקנות כיום מחשב חדש עם התושבת הזאותבשביל HTPC יש לך את מעבדי core i3 עם כרטיס גרפי מובנה שמעולים ל - HTPC
פורסם 2010 בינואר 715 שנים מחבר אוקיי, הבנתי.ההסבר שלך בהחלט מצריך שיקול מחדש לגבי כוונותיי.אבל, נניח שבכל זאת אחליט ללכת על המחשב שמצאתי, האם המעבד הזה, ביחד עם NVIDIA® GeForce™ 9600 GS יעשו את העבודה בצורה חלקה, בכל הקשור להרצת סרטי FHD כבדים?
פורסם 2010 בינואר 715 שנים אתה לא צריך מעבד Q בשביל סרטי HD קח מעבד כפול ליבה + כרטיס כמו 210gt/220gt פשוט אין הגיון במעבד 4 ליבות בשביל סרטי HD מכוון שרובם של המקודדים לא יודעים להשתמש ב - 4 ליבות (גם ב- 2 לא ממש משתמשים ביעילות) אז תקבל מעבד עם תדר נמוך פר ליבה, בניגוד לזה בכפולי ליבה תקבל תדר גבוהה פר ליבה - אם אתה מבסס את הפיענוח על המעבד למרות.כרטיסים כמו 210/220gt יודעים לפענח סרטי MKV (לדוגמה עם coreAVC וממש מעט הם סרטי ה - MKV שלא יתאימו ) ויש האצת סרטי BR בכל הקשור להרצת סרטי FHD כבדים?למה הכוונה?תוריד את התוכנה הזאות:http://mediainfo.sourceforge.net/heותעלה פירוט ב - HTML (file > export)0
פורסם 2010 בינואר 715 שנים מחבר yz101 זה ידוע. כבר הסבירו לי שבמחשבי מותג בעצם משלמים יותר על פחות איכות. בסופו של דבר אקח את כל השיקולים האלה בחשבון, ואגיע להחלטה. האמת, היה עוזר לי מאוד ללכת בכיוון של מחשב לפי מפרט, לו הייתי מצליח למצוא חנות באזור חיפה, שבדומה ל-HP, מעניקים תמיכה טלפונית איכותית, ובמקרים בעייתיים יותר, אף אוספים את המחשב מבית הלקוח לבדיקה במעבדה וגם מחזירים... Rafi921 כרגע יש לי HP עם מעבד CORE 2 4400 וכרטיס מסך Nvidia GeForce 8500GT דוגמא לסרט שמקרטע קשות:
פורסם 2010 בינואר 715 שנים מחבר הנגן העיקרי אצלי הוא ZOOM PLAYERאבל אני משתמש גם ב- MEDIA PLAYER CLASSICהמקודדים הם FFDSHOW, HAALIלגבי אחוז השימוש ב-CPU, זה משתנה.אפשר להגיד בממוצע 80 אחוז
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מחבר רק בשביל ליידע, וכדי שלא תהיה כפילות, החבר'ה מפורום כרטיסי מסך גם כן מנסים לפתור את הבעיה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445608.20
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.