עבור לתוכן

בעיות בחיבור של נטויז'ן - איטיות והתרסקויות - יש לאחרים גם?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

ספקית האינטרנט שלי הנטויזן, אני משתמש באינטרנט כבלים דרך HOT.

בכל מקרה, ב3 ימים האחרונים אני נתקל בבעיה ממש בלתי מוסברת. האינטרנט כל הזמן סובל מ"התקפי איטיות" שכאלה. פתאום במשך פרקי זמן רנדומאליים [שהולכים ומתארכים עם הזמן], האינטרנט סובל מאיטיות מחרידה ובלתי מוסברת [הורדות למשל ירדו פתאום מ-300 ל-40-50] והגלישה באינטרנט נהיית כמעט ובלתי אפשרי. כניסה לאתרים או שתניב ERROR בדפדפן [שהוא לא יכול להתחבר אליהם], או שהם יטענו באיטיות מחרידה או שהם יטענו, אבל יעלו באופן חלקי בלבד [לא יטען את כל התמונות וישאר X]

מעבר לכך, ב"שיא" של גלי האיטיות האלה האינטרנט מפסיק לחלוטין לתפקד.

עד עכשיו קרה בתדירות נמוכה, עכשיו קורה 20-30 פעמים ביום [!]

בעבר היו תקופות כאלה ופשוט הייתי מנתק את המודם ואת הראוטר, מחבר מחדש והכל היה טוב.

הפעם זה לא עוזר. למען האמת, אם אני עושה את זה, לרוב זה אפילו לא מצליח להתחבר לאינטרנט בחזרה למשך איזה רבע שעה.

חשבתי אולי מישהו מתעלק לי על הרשת האלחוטית, אז חסמתי אותה לכתובות MAC מוגדרות ושיניתי סיסמא. אתמול לאחר שינוי הסיסמא פתאום נהניתי ממהירות גבוהה, אבל היום הכל חזר להיות שוב פעם כרגיל. החלפתי פעם נוספת סיסמא, אבל האיטיות נשארה. לכן גם אני מניח שאין מישהו שנמצא לי על הרשת [מה גם שלפי הראוטר אין עוד אנשים מחוברים]

יש למישהו רעיון מה הסיבה? האם אחרים סובלים גם כן מאינטרנט איטי? [איזור י-ם, לקוחות נטויזן \ הוט]

פורסם

יש בעייה כוללת בנטוויז'ן שהם עוד לא הצליחו לפתור אותה בזמנים מסויימים הם פשוט לא מצליחים לספק את המהירות אפילו בארץ ואתה מקבל מהירות הורדה של 0.5 מגה ביט מה שניתן לעשות זה לחכות שהתקפי האיטיות הללו יחלפו ונטוויז'ן יפתרו זאת, בכל אופן תפנה אליהם ותראה מה הם אומרים תאמת את דבריי איתם.

פורסם

התחברתי לNETVISION לפני שבועיים למהירות 10 מגה ואני מאוד מרוצה

הגלישה מהירה מאוד והורדות טורנט על 1.2 מגה בלי הפסקה.

הייתי באורנג' עד שהבנתי שהמחירים שם ממש לא הגיוניים לעומת חברות אחרות

שמספקות אותה מהירות במחירים הרבה יותר נמוכים.

- אולי בעיית האיטיות אצלך נובעת מהתשתית של הוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים