פורסם 2010 בינואר 715 שנים הייאני מחפש תוכנה טובה שהופכת קבצים של דיסק CD רום לקובץ ISO אחד גדול על המחשב!מה שקורה הוא שיש לי דיסק עם קבצים שונים והדסיק לא נותן לי להעתיק את הקבצים למחשב.בעבר כשהפכתי לISO זה הצליח להעתיק למחשב.תודה לעוזרים.דיידו
פורסם 2010 בינואר 815 שנים מחבר גם לא עוזר.אני לא מצליח להעתיק את הקבצים מהדיסק אל המחשב.בעבר עשיתי את זה דרך בניית קובץ ISO
פורסם 2010 בינואר 815 שנים לא יודע למה התכוונת, בעבר הכנתי קבצי ISO כך:פתח את נרו, ובחר בצריבה מהכונן אל הכונן (Copy CD/DVD), משמע אתה מכניס את הדיסק המקורי, ואז הנרו עושה בעצמו קובץ ISO על המחשב, ואז אומר לך להכניס דיסק ריק ומתחיל בצריבה. כשהנרו מסיים עם הדיסק המקורי ופותח לך הודעה שעליך להכניס את הדיסק הריק, יהיה לך קובץ ISO איפשהו על המחשב שהנרו הכין, חפש בהגדרות שלו איפה זה, בדיפולט זה C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\Temp\מקווה שעזרתי.
פורסם 2010 בינואר 815 שנים יש תוכנת צריבה טובה בשם : Ashampoo Burning Studioשמייצרת קובץ ISO מדיסק ,מאוד נוחה וטובה .לא כמו ב-NERO שאתה צריך כאילו להתחיל לצרוב מדיסק לדיסק .יש שם אפשרות ייעודית רק לצורך יצירת ISO מותך CD/DVD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.