עבור לתוכן

מבקש התייחסות ל- DELL Vostro 1015

Featured Replies

פורסם

בס"ד

שלום!

חיפשתי מחשב לצרכים ביתיים+.

אני סטודנט להנדסת חשמל ואלק' (שנה ב') ומעוניין במחשב לצרכי לימודים, אינטרנט, אופיס, תמונות, קצת סרטים וקצת מטל"ב.

המליצו לי על ה DELL Vostro 1015 וראיתי שמחירו הוא החל מ- 2900.

האם הוא עונה על הצרכים?

יש למישהו נסיון איתו? חסרונות/יתרונות?

כרגע אין לי מחשב, והמחשב אמור להיות המחשב היחיד בבית - האם הוא מספיק?

אני מתלבט האם לקנות נייד או נייח. חשבתי לקנות מעבד E5300 או E7500. האם המעבד של הDELL שהוא T5870 2.0GHz מקביל להם?

תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 6.01.2010 בשעה 21:09:39

בס"ד

דרך אגב,

ראיתי שכתבו שהרזולוציה שלו לא משהו.

במה זה בא לידי ביטוי?

זה משפיע על משהו בשימושים שלי?

תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.01.2010 בשעה 21:20:51

בס"ד

ומה לגבי הסוללה שלו?

לכמה זמן היא מספיקה?

בקיצור - זה מחשב טוב או משהו זול ולא משהו?

פורסם

במחיר שלו - זה מחשב טוב. אולי אפילו טוב מאוד. יש מחשבים ניידים ב3,000, ויש כאלה ב12,000, ומן הסתם אין לצפות לאותה תמורה.

מבחינת ביצועים, הוא סביר בהחלט. לא מאוד חזק, אבל זה לא יתבטא בשימושים יומיומיים. כן יתבטא במשחקי 3D (כרטיס מסך חלש) או בחישובים כבדים על המעבד (למשל אם אתה מריץ סימולציות כבדות במטלב).

הסוללה שלו סטנדרטית, אולי קצת פחות מבחינת הקיבולת. אני מניח שעם 6 תאים אפשר יהיה לקבל כ-3 שעות בשימוש משרדי ממוצע.

לגבי רזולוציה - הכל תלוי לרזולוציה שבה אתה רגיל לעבוד. 1366X768 (שזו הרזולוציה של המסך) יכול להיחשב הרבה או מעט.

פורסם
  • מחבר

בס"ד

קודם כל - תודה רבה!

האם תוכל להתייחס לשאלה על השוואתו לנייח?

"כרגע אין לי מחשב, והמחשב אמור להיות המחשב היחיד בבית - האם הוא מספיק?

אני מתלבט האם לקנות נייד או נייח. חשבתי לקנות מעבד E5300 או E7500. האם המעבד של הDELL שהוא T5870 2.0GHz מקביל להם?"

פורסם

הוא חלש מהם, אין פה ספק. כמה זה משנה - תלוי כמה כבדות על המעבד המשימות שאתה מתכוון לבצע.

פורסם
  • מחבר

בס"ד

תוכל לתת לי דוגמא לנייד בעל אותו סדר גודל של מעבד (לכל אחד מהם E5300, E7500)?

תוכל לתת כיוון של מחיר?

תודה.

פורסם

תעיין בטבלה הבאה, תמצא את המעבדים שמעניינים אותך ותחפש מעבדים של ניידים (סדרות P ו-T של אינטל בעיקר) שמקבלים ניקוד דומה:

http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html

פורסם

אהלן שמוליק,

את המחשב שאתה מעוניין לקנות חקרתי מפעם לפעם במעבדה.

ישנו דגם המגיע עם מעבד C2D ו 2 גיגה זיכרון, כונן קשיח 320 וכרטיס מסך של אינטל (המתאים לעבודה משרדית ולא למשחקי "קופסא").

הבנייה שלו נותנת תחושה של מחשב זול (פלסטיק ועוד פלסטיק), המסך לא רע, העכבר שלו לא רע בכלל והוא גם לא כזה כבד יחסית למחשבים ברמה שלו.

חיסרון אחד שאתה בטוח תשים לב אליו הוא הרמקולים הפנימיים, איכות השמע שלהם ממש נמוכה כך שאם תרצה לשמוע מוזיקה תצטרך קרוב לוודאי לשים אוזניות

או רמקולים חיצוניים.

ישנם שני דגמים של VOSTRO האחד מגיע עם שלושה חיבורי USB והאחד מגיע עם שניים.

הבדל נוסף בין הדגמים הוא המצלמה המובנית- באחד יש ובאחד אין בהתאמה. :xyxthumbs:

אם אתה אמור לעשות חישובים מתמטיים עם המחשב אני מאוד ממליץ ללכת על מחשב שיש לו את ה NUMPAD- המספרים בצד.

-------

עכשיו אני אבלבל אותך עוד יותר ואגיד "למה לעזאזל אתה צריך לאפטופ?! מה אתה ילד?!" סתם סתם...

בוא נגיד שאני במקומך הייתי שוקל לקנות מחשב נייח מסיבה אחת פשוטה, אתה תקנה מחשב הרבה יותר חזק בהרבה פחות כסף.

אם תראה הצעה זו לנכון אוכל לעזור לך לבנות מחשב

-------

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים