עבור לתוכן

תוספת חלבון לחודש.. מה לקנות?

Featured Replies

פורסם

חבל שאנשים שלא מבינים בנושא מגיבים ומציעים אבקות לא איכותיות.

מה שאתה מחפש זה אבקה שמכילה תרכובת של סביבות 25% חלבון מי גבינה ו-75% חלבון סויה, שכל האבקות שתמצא בדליים באלוף הספורט מכילות רק 100% חלבון ממי גבינה.

הגוף מסוגל לספוג כמות מסויימת של חלבון אחרי האימון - ונכון שחלבון של מי גבינה נספג מהר - אבל אתה זקוק לעוד חלבון אחרי האימון - ואתה יכול להשיג אותו רק דרך אכילת חלבון מן הצומח. (אגוזים - דוגמת בוטנים וסויה)

אם אתה רציני ורוצה המלצה לאבקת חלבון איכותית, תפנה אליי בפרטי.

מדוע אם כך תחכים אותנו ותשתף אילו אבקות מומלצות?

• תגובות 43
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדוע אם כך תחכים אותנו ותשתף אילו אבקות מומלצות?

הייתי ממליץ ואומר על אבקה מסויימת, אבל בעקבות המוניטין הרע שנצטבר לשיטת העבודה בה החברה עובדת (ולשווא), אעדיף להמליץ בפרטי, כיוון שהנסיון הכואב אומר לי שיקפצו עליי כל מני מטורפים שיגנו את המוצר. (שאגב מצויין, לא מבין למה יש להם טענות)

פורסם

LOL. עלה והצלח, סוכן הרבלייף ודומיו.

פורסם

רגע הוא מדבר על מוצרים של הרבלייף? אני מכיר מישהו שעובד אצליהם והוא כל יום משתמש בויטימינים ותוספים שלהם

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לקנות משהו כשר.. אז ה"סופר אפקט" נראה כאופציה הכי טובה.. מישהו מכיר עוד אבקה כשרה איכותית?

רשום שם שיש לזה 77 מנות הגשה.. כמה גרם חלבון זה כל מנה? כמה מנות אתה לוקח ביום?

פורסם

אאל"ט 21 גרם במנת הגשה.

פורסם

אני אישית לוקח חלבון אחרי אימון [או לפעמים גם בבוקר שאני לא מתאמן].

הרעיון הוא שלא להכניס את "האבקת חלבון" כמרכיב העיקרי שלך למאגר החלבון זה לא מומלץ

זה אמור לשמש אותך להשלמת המכסה אבל ביננו זה שטויות להגיע ל100 גרם חלבון ביום תמנע מהתוספות כמה שאפשר רק אחרי אימון שזה באמת יותר אפקטיבי מלהתחיל להכין ארוחה [כידוע יש זמן מרווח של עד 40 דקות לצריכת חלבון ואם כבר צריכה עדיף כנוזל].

לא לשכוח לשלב עם החלבון פחמימה [בננה זה יהיה מעולה :)]

בקשר לכמה שרשום במנת הגשה תמיד יש סטיות אין אבקה שהיא 100 אחוז תיקח את זה לתשומת לבך,.

שוב אחזור ואומר שאני מרוצה מהאבקה אין לי או לאחי תופעות לוואי איתה[כאבי בטן וכו'] והיא מתערבבת בקלות ובנוסף טעימה.

פורסם
  • מחבר

אז כדאי לקחת מנה אחת ביום? או שתיים?

ואיך זה שטויות להגיע ל100 גרם חלבון? אני חושב שאני בקושי מגיע ל20 ממזון רגיל. גג 30.

כידוע יש זמן מרווח של עד 40 דקות לצריכת חלבון

אני לא מכיר את זה, אתה יכול להסביר לי מה הכוונה?

בקשר לכמה שרשום במנת הגשה תמיד יש סטיות אין אבקה שהיא 100 אחוז תיקח את זה לתשומת לבך,.

וכמה רשום לך על המוצר.. 21 מנת הגשה כמו שאמרו?

פורסם

אחרי שאתה מתאמן באימוני כוח משקולות וכו' יש זמן מסוים שהגוף יצרוך את החלבון באפקטיביות מריבית בשונה משאר היום ללא האימון

ללא צריכה של חלבון אחרי האימון אין טעם לאימון שהקדשת כשעה עד שעה וחצי .

חשוב לציין מעבר לחלבון שחשוב לצרוך אותו עם פחמימה יש לצרוך גם ארוחה כמו ש צריך.

במנה שלי יש 24 גרם בקשר לסטיה תמיד עושים מבחנים ומגלים שלודגמא ה24 זה פתאום 20 וכו'.

איך להגיע?

אכלת 2 ביצים כבר 18 [אתה אוכל רק צהוב אחד כמובן את השני זורק].

קופסת טונה כבר 30+ תלוי באיזה קופסה מדובר.

קוטג 30+ תלוי באחוז השומן בקוטג'

כבר יש לך לפחות 80 גרם חלבון [לא הוספנו בשר בצהרים את הלחם מלא לא לאכול לחם לבן זה פחמימה ריקה שלא מועילה לגוף] ,ו.. לא חישבתי את השייק שלאחרי האימון.

ויש עוד מיליון מאכלים שאתה חושב שאין בהם את החלבון ויש בהם.

ויש גם שומנים בריאים שיש אותם באבוקדו לדוגמא שהוא מפני עצמו ממש בריא למאכל.

תיקח את הכל באיזי לא להגזים עם שום דבר ובקשר לטונה רק במים יותר בריא תוסיף לימון או שמן זית לשיפור הטעם .

יש המון מאכלים עתירי חלבון אורז [שוב מלא ] ועדשים זה פצצת חלבון .

אתה צריך להבין שבאימון מה שחשוב זה לא המשקל של כמה אתה מרים זה קודם כל התזונה אתה תעבוד על היד גם אם תעשה לחיצת חזה מה נראה לך שאתה עושה לחיצת חזה אין עבודה של היד? לא צריך להגזים במשקולות תאכל כמו שצריך תן לגוף חלבון [כ1.2עד 1.4 פי ממשקל הגוף גם אם לא הגעת למכסה היומית לא קרה כלום ].

דרך אגב תרגיש חופשי להתיעץ איתי בכל מה שאינך מבין אשמח לעזור ולהדריך עד כמה שאני יודעץ

פורסם

1.2 - 1.4 חלבון למשקל גוף הוא לא יעלה במסה גם בעוד עשור

אפשר להתחיל לדבר ב2 גרם למשקל גוף

ובשביל לעלות באמת במסה צריך משהו בכיוון ה2.5

שזה ממש לא פשוט...

פורסם

אחרי שאתה מתאמן באימוני כוח משקולות וכו' יש זמן מסוים שהגוף יצרוך את החלבון באפקטיביות מריבית בשונה משאר היום ללא האימון

ללא צריכה של חלבון אחרי האימון אין טעם לאימון שהקדשת כשעה עד שעה וחצי .

חשוב לציין מעבר לחלבון שחשוב לצרוך אותו עם פחמימה יש לצרוך גם ארוחה כמו ש צריך.

במנה שלי יש 24 גרם בקשר לסטיה תמיד עושים מבחנים ומגלים שלודגמא ה24 זה פתאום 20 וכו'.

איך להגיע?

אכלת 2 ביצים כבר 18 [אתה אוכל רק צהוב אחד כמובן את השני זורק].

קופסת טונה כבר 30+ תלוי באיזה קופסה מדובר.

קוטג 30+ תלוי באחוז השומן בקוטג'

כבר יש לך לפחות 80 גרם חלבון [לא הוספנו בשר בצהרים את הלחם מלא לא לאכול לחם לבן זה פחמימה ריקה שלא מועילה לגוף] ,ו.. לא חישבתי את השייק שלאחרי האימון.

ויש עוד מיליון מאכלים שאתה חושב שאין בהם את החלבון ויש בהם.

ויש גם שומנים בריאים שיש אותם באבוקדו לדוגמא שהוא מפני עצמו ממש בריא למאכל.

תיקח את הכל באיזי לא להגזים עם שום דבר ובקשר לטונה רק במים יותר בריא תוסיף לימון או שמן זית לשיפור הטעם .

יש המון מאכלים עתירי חלבון אורז [שוב מלא ] ועדשים זה פצצת חלבון .

אתה צריך להבין שבאימון מה שחשוב זה לא המשקל של כמה אתה מרים זה קודם כל התזונה אתה תעבוד על היד גם אם תעשה לחיצת חזה מה נראה לך שאתה עושה לחיצת חזה אין עבודה של היד? לא צריך להגזים במשקולות תאכל כמו שצריך תן לגוף חלבון [כ1.2עד 1.4 פי ממשקל הגוף גם אם לא הגעת למכסה היומית לא קרה כלום ].

דרך אגב תרגיש חופשי להתיעץ איתי בכל מה שאינך מבין אשמח לעזור ולהדריך עד כמה שאני יודעץ

נתחיל מכך שבביצה גדולה יש 6 גרם חלבון.

דבר שני, התפריט שהמלצת לו עשיר מאוד בכולסטרול, חבל לרפד את כלי הדם בשומן בגיל כל כך צעיר.

כמו כן, התפריט לא מכיל שום חלבון מן הצומח.

לא אפקטיבי בעליל.

פורסם
  • מחבר

אני שוקל 60 קילו..

ולצערי אני לא ממש אוהב טונה, סרדינים וכו'. לאכול את זה פעם ב.. אני יכול. אבל להפוך את זה להרגל קבוע, לא ממש ילך.

אני אשמח אם תעזרו לי לבנות תפריט.. ביחד עם התוסף חלבון. שיהיה טוב לעליה במסת השריר.

פורסם

נתחיל מכך שבביצה גדולה יש 6 גרם חלבון.

דבר שני, התפריט שהמלצת לו עשיר מאוד בכולסטרול, חבל לרפד את כלי הדם בשומן בגיל כל כך צעיר.

כמו כן, התפריט לא מכיל שום חלבון מן הצומח.

לא אפקטיבי בעליל.

חלאס כבר להספים. בביצה קשה יש 8.1 גרם חלבון.

מחשבון תזונתי.

בבקשה קח את המידע המוטעה שאתה "מקיא" בקנאות פה למקום אחר(מה גם שאתה מנסה למכור משהו דרך הפורום כנגד החוקים).

פורסם

חלאס כבר להספים. בביצה קשה יש 8.1 גרם חלבון.

מחשבון תזונתי.

בבקשה קח את המידע המוטעה שאתה "מקיא" בקנאות פה למקום אחר(מה גם שאתה מנסה למכור משהו דרך הפורום כנגד החוקים).

נתחיל מזה שאני לא יכול למכור כלום, אני סה"כ בן 16.

אתה יכול להתווכח איתי עד מחר לגבי כמה גרם חלבון יש בביצה, זה משתנה שתלוי בטיבה ובגודלה - כל מקור יטען משהו אחר, ועל כל מקור שתביא שיטען משהו אחד, אביא לך 10 שיטענו משהו אחר - ולהיפך.

http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=9166

"6. ביצה קשה עם כפית מיונז - 150 קלוריות. 6 גרם חלבון."

http://www.israelbody.org/Index.asp?ArticleID=409&CategoryID=81&Page=1

"ביצה גדולה מכילה 6 גרם של חלבון ו - 80 קלוריות."

מידע מוטעה? אני בטוח מאוד שהתייעצת עם רופא משפחה ופרופסור בעל תואר שלישי לרפואה בנושא, כמו שאני עשיתי.

עריכה:

אה כן, וגם עם קבוצה גדולה של יועצי תזונה.

אגב, לא קיבלתי ממך שום טענות נגד, רק דיבורי סרק - משמע שאין לך מה להוסיף או לטעון נגד דבריי.

פורסם

1.2 - 1.4 חלבון למשקל גוף הוא לא יעלה במסה גם בעוד עשור

אפשר להתחיל לדבר ב2 גרם למשקל גוף

ובשביל לעלות באמת במסה צריך משהו בכיוון ה2.5

שזה ממש לא פשוט...

אולי 4 גרם כפול המשקל שלך.?? אולי יותר תפסיק עם השטויות אל תוריד מהרמה שלך אם אין לך ניסיון בתחום ואתה מוזן מאתרים ברשת פה קבור הכלב.

לליצן השני אני בכלל לא אתיחס הוא בעיה מיוחדת כנראה שנתנו לו 100 שקל תמורת מכירה של חלבונים בפורומים שונים.

PerGola המשקל לא משחק ענין כי אתה יכול להתאמן מספר שנים להתחיל ממשקל של 60 קילו ולעלות ב2-4 קילו מה הקאץ' יורד בשומן עולת במסת שריר ככה האחוז שומן בגוף שלך קטן זה המטרה הנעלה שכל מתאמן צריך להביא את עצמו חלק גדול מעלה גם מסה וגם שומן מה לעשות לא לכולם יש כח להקדיש לאירובי ולאכול נכון .

בקשר לתזונה אני ממליץ בחום ללכת לתוזנאית

על הדרך בראש ובראשנה לוותר על הרגלים כמו ממתקים ושטויות ולהכניס אותם מ"כיום יום" ל"כפעם ב.. עד בכלל לא [ לא חיב להתנזר מהכל ]/

אני אישית שהתחלתי להתאמן היתי 64קילו והיום אני שוקל 70 עם 7% אחוז שומן [ בערך ].

התפריט שלך בעיקרון אמור להיות בנוי ממנות קטנות במשך היום שיש בהם גם חלבון/פחמימות ושאר ירקות ושומנים טובים לגוף כמו אבוקדו למשל .

כמובן שבבוקר יש ארוחה מרכזית אם לפני אימון אז אוכלים איזה חטיף אנרגיה בעל ערך קלורי נמוך ואז יש תאימון/שייק,ואז ארוחת בוקר מה שאתה אוהב ביצים/גבינות החשוב שלחם תכניס לחם מלא יש מלא חברות של זה אני אישית אוהב של "דגנית עין בר" לא הקל המלא הרגיל.

צהריים זה בשר אורז מלא ירקות אפשר לשלב לא חסר נגיד כך אבל לא לאכול "חמימי וטעימי" ככה אני קורא לכל המאכלים שמחממים ואוכלים .

בעיקרון אחרי הארוחה הזאת עד הערב אתה אמור להכניסה עד ארוחה או שניים תוכל להכניס אבוקדו ועוד מיליון מאכלים לא חלביים

ערב/לילה מה שאתה אוהב לאכול מן הסתם חלבית אלה אם אתה בוריס :)

שוב הכי חשוב מעבר לתפריט תראה מה אתה אוכל שאתה מתאמן אימוני כוח אתה תרגיש יותר רעב

תמיד אפשר להכניס פיצוחים כמו אגוזי המלך /שקדים וכו'שהם מאוד בריאים ואל תיקח את האוכל כפרויקט לא משהו שיעמיס עליך גם אם אכלת ביום שלוש ארוחות לא מת העולם בסופו של דבר אתה לא הולך להיות מר עולם אתה עושה את זה בשביל הנאה גוף חטוב .

אל תתפתה לקחת אבקות אחרות לא לשכוח שלא אתה ולא אני לא יודעים מה בדיוק יש בפנים זה מפוצץ בלוגוים מגניבים על האריזה אבל ביננו לך תדע מה הכניסו בפנים כדי לחסוך גם אם יש תו תקן אז אני אומר לעצמי לצמצם בחלבון כמה שאפשר.

ולסיום תוכל ללכת לתוזנאית ולבנות לך תפריט עשיר בחלבונים או לחילופין להיעזר במה שנתתי+מאכלים שכמובן לא הזכרתי ולברר על ערכם התוזנתי ברשת ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים