עבור לתוכן

תוספת חלבון לחודש.. מה לקנות?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות תוספת חלבון שתספיק רק לחודש בודד.. זה אפשרי? או שזה בא רק בכמויות גדולות יותר?

• תגובות 43
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

http://www.bodybuilding.com/store/opt/whey.html

ה5lbs יספיק לך לחודש בערך אם תיקח 2 מנות ביום (או מנה כפולה פעם ביום) אבל אם ממש תתאמץ אתה יכול גם לגמור את זה בשבועיים, הכל תלוי בכמויות.

פורסם

לייזי, האם הזמנת משם לארץ(ואם כן, איך הצלחת לעבור את המכס)?

פורסם

הזמנתי משם אבל לא לארץ.. משלוח בין לאומי עולה כמעט כמו המוצר.

קישרתי אל המוצר הזה כי הוא מדורג שם הכי גבוה מבין אבקות החלבון כבר כמעט 5 שנים אאלט. (גם זכה בבחירת העורכים על השנים)

אני מאמין שאפשר למצוא אותו בארץ או לפחות מוצרים דומים באיכות טובה.

פורסם

חבל שאנשים שלא מבינים בנושא מגיבים ומציעים אבקות לא איכותיות.

מה שאתה מחפש זה אבקה שמכילה תרכובת של סביבות 25% חלבון מי גבינה ו-75% חלבון סויה, שכל האבקות שתמצא בדליים באלוף הספורט מכילות רק 100% חלבון ממי גבינה.

הגוף מסוגל לספוג כמות מסויימת של חלבון אחרי האימון - ונכון שחלבון של מי גבינה נספג מהר - אבל אתה זקוק לעוד חלבון אחרי האימון - ואתה יכול להשיג אותו רק דרך אכילת חלבון מן הצומח. (אגוזים - דוגמת בוטנים וסויה)

אם אתה רציני ורוצה המלצה לאבקת חלבון איכותית, תפנה אליי בפרטי.

פורסם

הזמנתי משם אבל לא לארץ.. משלוח בין לאומי עולה כמעט כמו המוצר.

אני שואל כיוון שראיתי שהם אכן שולחים לארץ.

אולי שווה לברר אם עושים קניה מסיבית, כמה זה עולה(כולל מכס והכל). אולי זה יוצא יותר זול מאשר לקנות בארץ.

ולבחור מעליי, אני לא המומחה מספר אחד בזה, אבל קראתי לא מעט בנושא, ולקרוא לאבקת gold standard לא איכותית -יגרום לכל מי שקצת מבין בתחום לא להתייחס לדברים שלך ברצינות, וזה חבל.

פורסם

חבל שאנשים שלא מבינים בנושא מגיבים ומציעים אבקות לא איכותיות.

הגוף מסוגל לספוג כמות מסויימת של חלבון אחרי האימון

אם אתה רציני ורוצה המלצה לאבקת חלבון איכותית, תפנה אליי בפרטי.

חבל שאתה מנסה למכור לו מוצרים שהוא לא צריך ועל הדרך עוד קובע את מידת ההבנה של אלפי אנשים שמדרגים כ"איכותי ביותר" את המוצר שקישרתי אליו (בתור דוגמא מומלצת ולא בתור המלצה מחייבת).

ונכון, הגוף מסוגל לעכל רק 60 גרם של חלבון כל 3 שעות. אבל הבחור ביקש תוספת חלבון ולא sales pitch על clean bulking אז אל תהפוך את הפורום לזירת מכירות בבקשה.

פורסם

בקשר לעיכול חלבון זה לא בדיוק 60 ל3 שעות זה נע בין 1ל10 גרם לשעה תלוי בבן אדם.

http://www.israelbody.org/Index.asp?ArticleID=1454&CategoryID=81&Page=1

יש הבדל בין "אגירה" לבין "עיכול" וכמובן שיש לגוף כמות מסוימת של אגירה של חלבון עודף חלבון יהפוך לשומן.

בכל מקרה אם לא חשוב לך כשרות אז מה שהציאו לך הוא אחלה אני רציתי לרכוש אותו מטעמי כשרות נמנעתי ..

בכל מקרה אין כמו לגוון מבחינת הכנסת החלבון לגוף אני אישית משתמש בתוסף רק אחרי אימון השאר אני מקבל מהמזון.

פורסם

חבל שאתה מנסה למכור לו מוצרים שהוא לא צריך ועל הדרך עוד קובע את מידת ההבנה של אלפי אנשים שמדרגים כ"איכותי ביותר" את המוצר שקישרתי אליו (בתור דוגמא מומלצת ולא בתור המלצה מחייבת).

ונכון, הגוף מסוגל לעכל רק 60 גרם של חלבון כל 3 שעות. אבל הבחור ביקש תוספת חלבון ולא sales pitch על clean bulking אז אל תהפוך את הפורום לזירת מכירות בבקשה.

לא צריך? מצטער מאוד, פרופסור, סליחה שפיקפקתי בתואר ה-3 לרפואה שלך.

מי נתן לך את הסמכות לקבוע מה הוא צריך ומה הוא לא צריך?

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לקנות תוספת חלבון כשרה?

פורסם

אם אתה מעוניין בהמלצה על אבקת חלבון איכותית וכשרה, פנה אלי בפרטי.

פורסם

יש אפשרות לקנות תוספת חלבון כשרה?

כן יש את האבקה של "סופר אפקט " אני משתמש בה היא טעימה ואיכותית מתערבבת בקלות, אני לא מנסה למכור לך משהו אני אישית משתמש בה אז ..

את זה יש לי בטעם וניל עוגיות

http://perfectbody.co.il/Product.asp?PID=520

בקשר לאתר אל תראה אותו כהמלצה פשוט חיפשתי אתר שיש בו את המוצר שאני משתמש .

פורסם

כן יש את האבקה של "סופר אפקט " אני משתמש בה היא טעימה ואיכותית מתערבבת בקלות, אני לא מנסה למכור לך משהו אני אישית משתמש בה אז ..

את זה יש לי בטעם וניל עוגיות

http://perfectbody.co.il/Product.asp?PID=520

בקשר לאתר אל תראה אותו כהמלצה פשוט חיפשתי אתר שיש בו את המוצר שאני משתמש .

לא מצאתי שהיא כשרה, אתה יכול לתת אישור ממשרד הכשרות?

פורסם

כתוב עליה כשר והיא מיוצרת בארץ

אתה רוצה תתקשר לרבנות ראש העין.

פורסם

מיוצרת בארץ?

מה יש לי להוסיף...עלה והצלח :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים