פורסם 2010 בינואר 615 שנים המחשב נקנה בBEST BUY ארה"ב. STUDIO 1537 T6400במרכז המסך מופיעים קווים שחלקם כנראה נוצרו מלחץ של המסך עם המקלדת. הפסים האלה לא יורדים (ניסיתי להשתמש בתרסיס ניקוי , שום דבר), כשמעבירים את האצבע מרגישים כאילו חלק מהצג נאכל. לא ראיתי דבר כזה בחיים, זה לא נראה כמו פיקסלים שרופים כי זה בחלק החיצוני של הצג. Liquid Crystal Display 15.4WXGA, Light Emitting Diode True Life, 0-2BD, Lg Philips Lcdאם הקווים האלה נוצרו בעת סגירת המחשב (ללא ניילון מפריד), נראה שזו פגיעת יצרן כי דבר כזה לא אמור לקרות.יש לי אחריות בינלאומית לשנה (עוד חודשיים נשאר). האם CPM תומכים במחשבים שנקנו בBEST BUY או שיש מעבדה אחרת שאתם מכירים שתומכת בDELL בינלאומי בישראלתודה מראש
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר זה הופיע לי לפני 3 חודשים. בהתחלה הם היו קטנים מאוד אז לא הפריע לי, 2-3 מילימטר. יש לי 13 פסים כאלה כש-3 מהם באורך ס"מ, הריבוע הפגום הוא 3X3 ס"מ. אבל כעת הם גדלו, אז כבר בלתי אפשרי להנות מהתצוגה ואצטרך כנראה להחליף מסך כל עוד זה בתחום האחריות (נקווה שCPM לא יתנערו מזה)אם כבר מדברים, האם כולם כאן נוהגים לשים את הנייר המפריד הזה בין המסך למקלדת כאשר אתם סוגרים את המסך?
פורסם 2010 בינואר 615 שנים אני מכיר תופעה שלאחר זמן לא קצר מופיעה על המסכים כמו כתמים ארוכים כאלו שלא ניתנים להסרה,זה נובע בעיקר מכל מיני חומרים לא מתאימים שרוססו על המסך לטובת נקיונו.חוץ מזה,דבר שבד"כ מופיע ,בעיקר במבריקים, זה פסים שנובעים מהצטברות שומן וזיעה על המקלדת וברגע שסוגרים את המסך הם עוברים אליו.אבל ניתן להסירם בקלות עם תרסיס ניקוי מתאים.מה שאתה מתאר וכמובן לאחר שניסית לנקות זאת עם תרסיס מתאים או מגבונים(ללא אלכוהול) נראה לי כפגם שרצוי שתרוץ מיד למעבדה ולטפל בכך.אין לך מה להתעסק עם נסיונות מעבר.רצוי באמת שתרים טלפון לפני כן למעבדה ולבדוק האם לגשת אליהם(לפי הS/N).כל טוב,
פורסם 2010 בינואר 615 שנים אם הכפתורים אכן גרמו לנזק הם לא יכלו להתנער ממה שנגרםלמסך. שכן זאת בניה לקויה וזה באחריותם.
פורסם 2010 בינואר 615 שנים מחבר תמיר תודה על העזרהנשמע הגיוני כי את המקלדת אני בד"כ לא מנקה.לא יודע אם זה קשור למנקה הLCD כי אני משתמש באותו מנקה גם למסכי המחשב LCD בבית. אגב מי שמטפל במחשבי DELL תוצרת 09 זה 'יעל מערכות'. כבר דיברתי איתם ואמור לחזור אלי איזה טכנאי שיעביר לי את האחריות שתהיה תקפה בישראל (לא ידעתי שצריך כזה תהליך).
פורסם 2010 בינואר 615 שנים אם הכפתורים אכן גרמו לנזק הם לא יכלו להתנער ממה שנגרםלמסך. שכן זאת בניה לקויה וזה באחריותם.בהצלחה..........http://en.community.dell.com/forums/p/19245104/19386413.aspx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.