עבור לתוכן

לצאת מאכ"א, אפשרי או לא?

Featured Replies

פורסם

אני כרגע נמצא באכ"א ואני לא מרוצה מהתפקיד.

הבנתי שאפשר לצאת בקלות מהיחידה שלי ולעבור למקום אחר בתוך אכ"א כמו משטרה צבאית וכ'ו.. ( אגב שווה להגיע להיות חוקר מצ"ח? )

אבל אני יכול לצאת לגמרי מאכ"א ולעבור לתקשוב נגיד?

אני כרגע משרת כפקיד מסכן.. ואני לא רוצה להעביר שלוש שנים בצורה כזאת.

מה גם שאני רוצה לצאת לקצונה ולא בא לי על קצונת שלישות...

פורסם

טופס 55 + הרבה תפילות אולי יעזרו לך

אחרת, סירוב פקודות ובילוי זמנך בכלא עד שיימאס להם ממך והם יעבירו אותך

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר אולי תפקידים טובים שאני יכול לעבור אליהם?

לפני שאני מנסה לעבור אני רוצה לדעת איזה תפקידים שווים את כל ההשקעה הזאת..

פורסם

יש לך מושג, מהם הנתונים שלך? קב"א דפ"ר וכד'.

מתוך ידיעה שאתה כבר נמצא כבר בתוך המערכת, ולא התמיינת לפני כן יהיה לך מאד קשה עד בלתי אפשרי להגיע לתפקידים "נחשקים". המקסימום יהיה אוליי איזה מש"ק מחשוב.

לעבור מאגף מסוים לאגף אחר, זה דבר לא פשוט. אם יש לך קשרים, ואתה נפלט לבקו"ם לשיבוץ מחדש אוליי מישהו יוכל למשוך אותך וגם זה בערבון מוגבל.

למשטרה צבאית, אל תתקרב. הסיכויים שתהיה שם חוקר מצ"ח/בילוש הם לא גבוהים במיוחד. ולהיות שם בתפקידים האחרים זה לא כדאי בלשון המעטה.

מה זאת אומרת שאתה נמצא באכ"א? אתה משרת פיזית בתל-השומר? או שהיחידה שלך כפופה אליהם? לפני שאתה נפלט מהיחידה אוליי תנסה, לעבור תפקיד בתוך היחידה עצמה?

ומה לגבי שירות קרבי, מה הפרופיל שלך? זה לא משהו שיכול לעניין אותך?

תראה תמיד יכול להיות גרוע יותר, תתנחם בעובדה עכשיו שהתפקיד שלך לא מצריך יותר מדי עבודה פיזית, או יותר מדי בלבולי מוח. גם אם תצליח לעבור ותפלט מהיחידה לשיבוץ מחדש / הטופס 55 יעבור. לך תדע, באיזה בסיס ישבצו אותך ובאילו תנאים אף אחד לא מבטיח לך ורדים ושושנים.

פורסם
  • מחבר

תודה לך על תגובה רצינית ראשונה שאני מקבל :)

לקרבי אין לי פרופיל, קבא 54+ דפ"ר 80.

לצערי אין לי קשרים בצבא, אבל אני מוכן לעשות מה שצריך בשביל לעבור.. אני פשוט לא מסוגל להעביר 3 שנים בשעמום ובעבודות מטומטמות כמו שאני עושה עכשיוו. אם זה מה שיש לצבא להציע לי אני מעדיף כבר לצאת על נפשי או משהו.. זה פשוט בזבוז של 3 שנים מהחיים שלי.

אני בא לשם ב8 בבוקר עד 5 אחה"צ ומתוך כל הזמן הזה אני "עובד" משהו כמו שעתיים גג. שאר הזמן אני צריך למצוא דרכים מקוריות בשביל להעביר אותו..

ואגב אני ברמת גן ולא בתל השומר.

פורסם

אתה משרת, בשלישות ברמת-גן?

נסה לדבר עם המפקדים שלך, אחרי כ"א/קצין השלישות ביחידה שלך. אוליי הם יוכלו להעביר אותך לתפקיד יותר מעניין בתוך היחידה.

פורסם
  • מחבר

כל הקטע שאין תפקידים מענייינים ביחידה, לא קיים דבר כזה.

מאז שאני שם הסתובבתי ובדקתי מה אחרים עושים לעומתי, מה הם התחומים השונים של העבודה בשלישות. סה"כ רובם עושים פחות או יותר את אותה עבודה משרדית משעממת ולא מעניינת.

לעבור לתפקיד אחר בשלישות אני לא מעוניין, אם אתה אומר שבמשטרה צבאית אני לא אוכל לקבל תפקיד טוב אז אני רוצה לצאת מאכ"א לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים