עבור לתוכן

בעיה במשחק GTA III

Featured Replies

פורסם

נתחיל במפרט: P3 450, 320 RAM, GF2 GTS, WINXP PRO SP1

ניסיתי לעךות אתה משחק עם הVOODOO banshee, המשחק לא ממש עלה, אז היום החלפתי את הכרטיס מהמחשב השני שלי שהלך לעולמו. התקנתי דרייברים חדשים.

בזמן אני משחק יש מריחות קטנות בטקסטורה של המשחק ולפעמים המשחק נהייה איטי (640X480X16), ובזמן הסרטונים הגרפיקה ממש נמרחת.

עם אני יוצא מהמשחק ורוצה לטעון משימה הקו של הטעינה מגיעה לסוף, ואז נשמעה צילצול של שגיעה בWIN והמסך נתקע.

אבל אין שום בעיה להתחיל משחק חדש.

אם אני יוסיף עוד 256 RAM שכרגע לא בשימוש, זה ישפר משהו?

פורסם

זה המפרט אחראי לבעיות, תהיה בטוח.. תנסה להוסיף את ה-256 זה לא יזיק, אם זה המחשב הראשי שלך בבית, אני הייתי שוקל קנייה של מחשב חדש. תבדוק את הזיכרון הוירטואלי שלך, יכול להיות שהוא מודיע שגיאה על זיכרון וירטואלי נמוך.

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד מחשב תיראה במפרט למטה, אבל הלוח נהרס.

באתר של Rockstar כתוב שהדרישות מינימום הם:

P3 450

64 RAM

16 MB direct 3d video card

אז אני לא חושב שהבעיה במפרט.

פורסם

גם זה שנשרף לו הלוח הוא לא גרועיסה מציעה.

פורסם

לא נראה לי שאם תוסיף עוד זיכרון המצב ישתפר. המשחק הזה לא דורש יחסית הרבה זיכרון.

תמיד ממולץ להתסכל על הדרישות המומלצות (ולא המינמום), דרישות המינמום מבטיחות שהמשחק יעבוד אבל בחוויה מינמלית.

איך שאני רואה את זה, המעבד והכרטיס מסך זה החיסרון שלך.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה.

עוד יומיים אני מזמין מחשב חדש.

פורסם

אם ניסית אם voodo לא פלא שזה לא עבד כל מי שיש לו את הכרטיס הזה לא שיחק במשחק הזה יותר מ 5 דקות וחא"כ המשחק נתקע המשחק הזה מתאים ל gf 2 ומעלה.

פורסם

גם בזמנו הBanshee היה אב כל הדרעק, שלא הריץ שום דבר והפאץ' הראשון שיצא לכל משחק היה לאפשר את הפעלתו התקינה של המשחק על מחשב עם הכרטיס.

פורסם

המפרט: P3 800MHz, 256MB SD-RAM, GeForce 4 Ti 4400, WIN98 SE

המשחק רץ לי לא רע ב-1024x768x16bit, ממש לא רע.

הגרפיקה טובה וה-FPS שחיק.

אבל יש לי בעיה. פעם בדקה, או שתיים, או בכל פרק זמן מסוים, המשחק נתקע ל-5-30 שניות.

הדבר קורה אפילו אם אני מנמיך ל-640x480, מה שגורם לי לחשוד שהבעיה היא בחוסר זיכרון או בסידירום (הרבה מהתקיעות קורות כשאני למשל נכנס לרכב והרדיו ברכב מתחיל לנגן = כל הסאונד והפסקול נמצאים על דיסק ה-play).

אגב, זה אמור לעבוד טוב יותר עם 32bit או שלא אמור להיות הבדל ?

פורסם

המפרט: P3 800MHz, 256MB SD-RAM, GeForce 4 Ti 4400, WIN98 SE

המשחק רץ לי לא רע ב-1024x768x16bit, ממש לא רע.

הגרפיקה טובה וה-FPS שחיק.

אבל יש לי בעיה. פעם בדקה, או שתיים, או בכל פרק זמן מסוים, המשחק נתקע ל-5-30 שניות.

הדבר קורה אפילו אם אני מנמיך ל-640x480, מה שגורם לי לחשוד שהבעיה היא בחוסר זיכרון או בסידירום (הרבה מהתקיעות קורות כשאני למשל נכנס לרכב והרדיו ברכב מתחיל לנגן = כל הסאונד והפסקול נמצאים על דיסק ה-play).

זה כי יש האטה בגלל הזכרון הראשי של המחשב, המעבד וסביר יותר להניח בגלל דיסק קשוח יחסית איטי. תנסה לראות אם יש קריאות מהכונן באותו רגע, כי זה בד"כ שעובר מידע מהכונן הקשוח לזכרון היותר מהיר(RAM)

פורסם

איכות התמונה גבוהה יותר ב32bit (לעומת 16bit) ולכן לוקחת גם יותר משאבים.

פורסם

יכול להיות שזה הבאג המפורסם של המשחק הזה עם XP...

בדוק ת'רידמי, יש שם לינק לפאטץ' שמתקן את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים