עבור לתוכן

שאלה על הזמנה מ DX

Featured Replies

פורסם

הזמנתי חבילה מ dealextreme .

היום בצהריים בדקתי את המצב שלה והיא היתה על packaging . ככה היא היתה כבר יומיים , די מוזר שלוקח יומיים לשים הכול בקופסא :\

בכל מקרה עכשיו בדקתי וכתוב shipped . כאשר לחצתי על השם של החבילה באתר DX עצמו , זה הוביל אותי לאתר של דואר הונג קונג ושם קיבלתי הודעה שהחבילה לא נמצאה.The Enquiry Reference Number ({package id}) is not available. We are sorry that we are unable to provide you with further information.

האם זו טעות של האתר? למישהו קרה בעבר?

כמו כן באתר עצמו כתוב שזה נשלח ב 1/3/2010 9:32:10 PM

ואמרתי שהיום בצהריים בדקתי והיה עדיין packaging .. כאילו שלחו לפני יומיים ולא עידכנו?

משהו פה די מוזר , מה אתם מציעים לי לעשות?

נ.ב. כאשר החבילה תצא לישראל , האם אני אקבל את מספר החבילה בדואר ישראל כדי שאוכל לעקוב אחריה כשהיא כבר בארץ?

אני די לחוץ , אבל תבינו אותי , בכל זאת פעם ראשונה אני מזמין משהו מחו"ל - תמיד הזמנתי הכול מהארץ. אבל כאשר ראיתי שאוזניית בלוטוס עולה בארץ 200 ש"ח לפחות (שלא לדבר על אוזניית סטריאו) החלטתי להזמין משם . ב 15 דולר מצאתי אוזניית סטריאו + דונגל למחשב

פורסם

עדיין לא סרקו את החבילה בסניף הדואר בד"כ זה מתעדכן תוך יומיים מרגע שבDEALEXTREME הסטטוס משתנה

ולגבי המעקב בישראל, אחרי כשבוע מרגע שכתוב באתר של הונג קונג שההזמנה יצאה מהונג קונג תוכל לעקוב אחר החבילה בארץ.

פורסם

לא תמיד יש מספר מעקב.

ולידע כללי, החבילה האחרונה שהזמנתי מ-DX הגיעה אחרי חודש

פורסם

קח את הזמן. הסינים עובדים לאט מאוד, אל תתרגש.

פעם לקח להם שבוע לשלוח לי כבל ל-iPod.

גם החבילות מהם מגיעות לאט מאוד, אז אל תתרגש.

פורסם

שבוע זה מצויין

הזמן הרגיל הוא 3 שבועות

פורסם

אני כבר מחכה 43 יום (יותר מ6 שבועות) להזמנה שלי והיא עדיין לא הגיעה.

אני מתחיל לאבד תקווה :'(

פורסם

אם באתר של הונג קונג רשום

The item (RT~~~~~~~HK) left Hong Kong for its destination on 23-Dec-2009

מתי באתר של דואר ישראל - מעקב משלוחים יהיה כתוב שזה הגיע לארץ?

פורסם

אני כבר מחכה 43 יום (יותר מ6 שבועות) להזמנה שלי והיא עדיין לא הגיעה.

אני מתחיל לאבד תקווה :'(

פתח Dispute ב-PAYPAL, אם תחכה עוד יומיים אתה לא תוכל לקבל החזר כספי במידה והמוצר לא מגיע (צריך לפתוח Dispute תוך 45 ימים).

פורסם

מתי שזה יגיע

אני מתכוון כמה זמן בערך לוקח לזה להגיע לארץ מאז שרשום שזה נשלח -.-

פורסם

זה משתנה... ותלוי במליון גורמים..

אגב אל תתפלא אם עוד לפני שזה יופיע בדואר ישראל, הסטטוס באתר ההונג-קונגי יעדכן אותך על כניסה (ויציאה, בתקווה) מהמכס.

פורסם

טוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים