עבור לתוכן

נושא השירות של יצרנים שונים

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות מחשב נייד ונושא השירות והאחריות חשוב מאוד בשבילי.

לרוב אני רואה תגובות שליליות כי כנראה מי שקיבל שירות טוב מרוצה ולא רץ לספר לכולם, ומי שנדפק כותב על זה כדי להעניש את נותן השירות על השירות הגרוע.

אני מסתכל על מחשבים ביתיים זולים בלבד (עד 3000 שקל) של פוג'יטסו, דל וטושיבה.

אשמח אם תיתנו חוות דעת בנושא.

פורסם

טושיבה - מענה טלפוני מהיר, הטיפול במעבדה יחסית איטי אבל בד"כ יסודי וטוב - מספר מעט מאוד של מחשבים יצאו מהמעבדה שלי למעבדת טושיבה וחזור עם אותה התקלה (אבל, אני אומר מעט כיוון שזה קרה).

DELL - בעיה עם השירות שלהם, קשה בתור חנות לקבל מהם שירות על אחת כמה וכמה מלקוח פרטי - ברוב המקרים תקלה חוזרת אלייך ללא שמצאו את הפיתרון (החלפנו לוח הארד דיסק וכו' - לא באמת מאמתים תקלה).

LENOVO HP - מקבלים שירות ע"י מעבדת CPM משלוח מהיר, המענה שלהם איטי והטיפול במחשב לוקח בין 5-6 ימים עד שנכנס למעבדה.

אני חושב שגם פוגיטסו מקבלים שירות דרך CPM אבל לא סגור על זה.

חשוב לי להגיד שזוהי דעתי האישית בלבד על סמך מקרים שמוכרים לי באופן אישי ולא ששמעתי מאוזן שלישית.

בסופו של יום כשאתה מגיע לשירות ואחריות בד"כ תקבל שירות סביר ולא תצא עם לבבות בעיניים... אולי ככה :o

חשוב שתעשה אחריות למחשב שהיא לפחות שנתיים, שלוש יותר טוב.

בשום אופן לא שנה - אל תשכח שלוח למחשב נייד יכול להגיע לכ 2000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

כן, אני לא מתכוון לקחת פחות משנתיים אחריות.

לגבי DELL - יש כאן הרבה תלונות בשנתיים האחרונות על CPM, מאז שעברו ליעל אנשים אומרים שהשירות השתפר. האם אתה מרגיש שינוי כלשהו או שאתה לא מרוצה מהשירות של יעל פתרונות?

אצלי בעבודה בחרו בדל, מאוד מררוצים מהשירות, אבל זה לקוח עיסקי של כמה עשרות לפטופים.

פורסם

LENOVO HP - מקבלים שירות ע"י מעבדת CPM משלוח מהיר, המענה שלהם איטי והטיפול במחשב לוקח בין 5-6 ימים עד שנכנס למעבדה.

אני די בטוח ש-HP מקבלים שירות גם אצל HP ישראל (לפחות העסקיים), ומחשבי לנובו מקבלים שירות גם אצל IBM ישראל. אישית, תמיד עבדתי מול IBM ישראל, והשירות שלהם לרוב היה טוב ומהיר הרבה יותר ממה שתיארת כאן אצל CPM.

פורסם
  • מחבר

אחרי כמה ימים של חפירות ברשת, יש לי רושם מסוים על נושא האחריות והשירות. כמובן שלא עשיתי מחקר כלשהו והכל מבוסס על דעות של אנשים או טוקבקים או כתבות שמצאתי. אני חיפשתי מידע רק עבור הצרכן הפרטי ועבור מחשבים זולים בלבד, כי זה מה שאני הולך לקנות.

DELL - המחשבים באים עם שנה או שלוש שנים אחריות. גם אחריות של שנה ניתן להרחיב ל 3 במחיר סביר, 200-400 ש"ח.

ישנן תגובות מעורבות על טיב השירות של דל, אבל צריך לזכור שזה מותג פופולרי, הרבה אנשים קונים וכך יש גם יותר לא מרוצים(במספר אבסולוטי, לא באחוזים).

בסה"כ השירות בסדר, לא מדהים. אומרים גם שהמעבדה של יעל פתרונות יותר טובה מהמעבדה הקודמת, יש עליה פחות תלונות.

HP - המחשבים מגיעים עם שנה אחריות, רוב התגובות על השירות שליליות מאוד.

LENOVO - המחשבים באים עם שנה אחריות, ניתן להרחיב ל 3 שנים תמורת סכום גבוה מאוד, 500-800 ש"ח. השירות מצוין, כולם מרוצים מהצעבדה של IBM. המחשבים עצמם לא משהו וחייבים הרחבת אחריות , אבל העלות של ההרחבה מייקרת את המחשב מאוד. יוצא בסוף יותר מדל.

TOSHIBA - המחשבים באים עם שנתיים אחריות. רוב האנשים מרוצים מהמחשבים עצמם, אבל יש גם כאלה שצריכים את המעבדה. השירות במעבדה לרוב מזעזע, אני אישית לא אקח סיכון.

FUJITSU - לא קונים מספיק בארץ ואין מספיק דעות על השירות. האריות בד"כ לשנתיים. לפני כמה חודשים פוג'יטסו קנתה את החלק של סימנס במיזם המשותף, כך שאין לסימנס שום שותפות בייצור. פוג'טסו עצמה היא חברה יפנית ענקית ומכובדת, אבל ההתמחות שלה בציוד אחר. זה סוג של חתול בשק אם כי המחיר קורץ.

ACER - הם חדשים בתחום וראיתי הרבה תלונות על האיכות של המחשבים הזולים שלהם, לא טרחתי לבדוק את השירות.

ASUS,LG,סוני - יקרים מדי בשבילי, לא חיפשתי מידע.

פורסם

כן, אני לא מתכוון לקחת פחות משנתיים אחריות.

לגבי DELL - יש כאן הרבה תלונות בשנתיים האחרונות על CPM, מאז שעברו ליעל אנשים אומרים שהשירות השתפר. האם אתה מרגיש שינוי כלשהו או שאתה לא מרוצה מהשירות של יעל פתרונות?

אצלי בעבודה בחרו בדל, מאוד מררוצים מהשירות, אבל זה לקוח עיסקי של כמה עשרות לפטופים.

החברות שאנחנו עובדים איתם גם מעדיפות לרכוז DELL אבל אני לא חושב שזה נובע מטיב מוצר.

בכיר בחברה (שמות לא משנים) אמר לי שהיה עובר לטושיבה בשמחה אך משום שלטושיבה אין עמדות עגינה מובנות אלא רק בחיבור USB

הוא לא רוכש טושיבה.

אני מאוד ממליץ לך לבדוק טוב את המחשב שתקבל מדל - מקרים שבהם אותו דגם של מחשב מגיע בלי

חריטה בעברית, כרטיס BLUETOOTH או חצי מכמות הזיכרון.

אאהה, לפני כשבועיים נתקלתי בשני דגמים זהים של דל, האחד מגיע עם תאורה אחורית למקלדת (אחד הדברים היפים) ואחד לא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים