עבור לתוכן

תהייה לגבי מחשבי ASUS

Featured Replies

פורסם

תהייתי לגבי מחשב של ASUS שמתאים לגרפיקה,עריכת וידיאו וקצת תלת ממד.

ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הנ"ל

http://www.qsys.co.il/pl_product~G51J-A1~12~65.htm שמוגדר כמחשב של גיימרים (ואגב סתם תהייה כללית מחשב שמוגדר לגיימרים מבחינת החומרה שבתוכו הוא גם יכול להתאים לצרכים שלי של עריכת וידאו גרפיקה וכו' לא?).

ו...

http://www.espir.co.il/main_nav/products/YDBy4gMg2...

אגב

לאסוס יש בכלל מחשבים ניידים שניתן להגדיר כ workstation מהבדיקות שאני עשיתי באתר הלא כל כך ידידותי שלהם, הבנתי שלא.

בכל אופן התקציב שלי הוא 12K מקסימום....

בהתחלה שקלתי את dell precision m6400 אבל הוא גם עולה 14K+ שדי חורג לי מהתקציב והוא 17 אי'נץ שהוא די ענק והבנתי שהוא חתיכת בלוק (לא שזה כזה מפריע לי אני כרגע סוחב עלי לבנה של IBM ששוקלת חמש ק"ג)

אגב מילה לגבי אסוס ואמינות/מחשבים?

(הבנתי שהשירות של רונלייט עצמה הוא הבעייתי).

תודה

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת.

יש לך מחשבי Workstation עסקיים של DELL/HP/Lenovo, שיגיעו בגודל 15.4", ויהיו קלים הרבה יותר מהמפלצות של ה-17" וגם מהמחשב הזה של Asus. והמחיר גם לא אמור לחרוג מה-12K שהקצבת.

חפש: Precision M4400, Elitebook 8530w, Thinkpad W500

ל-Asus אין דגמים שמוגדרים כ-Workstation ככל שידוע לי. אבל המחשבים שלהם באופן כללי זוכים לביקורות טובות, בכל מה שקשור לאמינות. מה זה אומר על השירות? לא הרבה. בסופו של דבר חלק מהסיבה שמחשב כזה או אחר מוגדר כ"עסקי" הוא שידוע שיש מאחוריו שירות טוב, שזה דבר שחשיבותו לבית-עסק היא לעיתים גבוהה משמועתית משיקולי מחיר/ביצועים.

האם מחשב שמוגדר מחשב "גיימר" יהיה נחות ממחשב workstation? בביצועים - לא (אלא אם כן מדובר ספציפית ביישומים מאוד מיוחדים שעובדים טוב רק על כרטיסי מסך "מקצועיים").

ההבדל בדרך-כלל הוא בסט פיצ'רים שמוצעים במחשבים עסקיים ופחות באחרים (מסך מאט, טראקפוינט, תמיכה בתחנת עגינה, הגנה על הכונן הקשיח, סוללות מורחבות, כונן אופטי נשלף ואבזרים שונים וכו'), ולפחות תאורטית, בעמידות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!...

שאלתי בגלל ששמתי לב שאצל אסוס המחירים נמוכים יחסית בהשוואה לשאר וכמובן שגם שמעתי עליהם ביקורות טובים מבחינת המוצרים עצמם, מבחינת השירות זה כבר משהו אחר......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים