עבור לתוכן

תוכנה לדרייברים

Featured Replies

פורסם

הי לכם,

אני טכנאי מתלמד.

שמעתי שיש תוכנה שמגבה את כל הדרייברים של המחשב ואז שמתקינים ווינדוס חדש (או על הקיים)

התוכנה מנפיקה את הדרייברים הטובים שהיו, וככה לא צריך להתקין מחדש את כל ההתקנים.

מישהו מכיר או שמע?

איפה אפשר לארגן כזה דבר?

פורסם

לא שמעתי על תוכנה כזו אבל יכול להיות שיש אחת..

בכל זאת, שאתה מתקין WINDOWS על הWINDOWS הנוכחי מאותו סוג, הדרייברים נשארים מותקנים ומעודכנים.

פורסם

אולי אתה מדבר על Ghost?

גוסט שומר את כל המחיצה שלך, ולאחר פירמוט אתה יכול פשוט לשחזר את כל המחיצה ששמרת. אז רצוי ומקובל לעשות שמירה למחיצה ישר אחרי התקנת מערכת ההפעלה וכל הדרייברים, ולאחר הפירמוט, פשוט מחזירים את הגיבוי הזה ואין צורך לשבת להתקין את מערכת ההפעלה והדרייברים.

אז בכל אופן, התוכנה לא מגבה ומחזירה דרייברים, היא מגבה ומחזירה מחיצה שלמה.

פורסם

אני יודע ש-ghost שומר על התוכניות שלו . שתי שאלות חשובות בקשר ל-ghost.

האם הוא יכול לשמור את הווינדוס עם כל ההגדרות שלו (שולחן עבודה,דרייברים,לינקים פועלים מהשולחן וכיו"ב)

האם ghost עובדת אך ורק מהדוס ולא מחייבת התקנה של ווינדוס ??

אשמח שמישהו קצת ירחיב לי על התוכנה הזו.

:D

פורסם

היא אכן שומרת את הווינדוס עם כל ההגדרות , וניתנת להפעלה מדוס .

פורסם

כן הוא שומר גם על ההגדרות של הווינדוס.

כמו שאמרתי, הוא שומר את כל המחיצה.

הרי בסופו של דבר, כל הגדרה או דרייבר או כל דבר במחשב, מאוחסן בקבצים על ההארד-דיסק שלך. אם התוכנה עושה גיבוי של כל הקבצים במחיצה, מן הסתם היא תשמור כל הגדרה ודרייבר שקיימים בווינדוס ובכלל, כל מה שקיים על המחיצה. אם על המחיצה יש תיקייה של mp3 התוכנה תגבה גם את זה. (כמובן שלא רצוי לגבות דברים כאלה, כי פעולת הגיבוי והשיחזור יקחו הרבה יותר זמן, וגם קובץ הגיבוי שייווצר יתפוס הרבה יותר מקום, ויהיה קשה יותר לשמירה. לכן רצוי לגבות רק ווינדוס מוגדר כאוות נפשך, ודרייברים אחרי שסיימנו להתקין את כולם.)

אני יודע שבגרסה של Ghost2003 אפשר לעבוד בתוך בווינדוס וגם מחוצה לו בדוס.

לפני זמן לא רב סימנטק הוציאו את NAV2004 ויכול להיות שכבר שוחררה גם הגרסת 2004 של Ghost. אני לא בטוח. שווה בדיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים