עבור לתוכן

בעיה | פתאום ביום בהיר אחד נעלם הסאונד מהמחשב...

Featured Replies

פורסם

ערב טוב.

היום אני ניגש למחשב, פותח שיר והפלא ופלא, אין סאונד... חשבתי בעיה זמנית \ מישהו יצא מהדרייבר או משהו קטן. עשיתי ריסט ולא עזר.

לאחר מכן התקנתי דרייבר מחדש ולא עזר. הורדתי דרייבר חדש ועדכנתי וגם לא עזר. הרמקולים מחוברים ותקינים ונבדקו כמה פעמים.

במנהל ההתקנים הכרטיס קול שהוא OB דר"א כן מופיע והדרייבר עולה בסטארט אפ (חששתי שאולי ביטלתי אותו ב MSCONFIG אבל לא...)

אני מתחיל לחשוב שניסיתי הכל ואין לי מושג ממה זה נובע.

משהו שאני לא בטוח שהיה כל הזמן זו שגיאה שמופיעה לי בעת הפעלת המחשב (אני לא יודע אם זה קשור או אם זה קורה מאז שאין לי סאונד אבל זה שווה בדיקה.)

67612704.jpg

התמונה בהגדלה למי שלא רואה מה כתוב http://yfrog.com/7b12693582j

פורסם

קרה לי פעם זה וירוס.

תוריד אנטיוירוס ןתסרוק את המחשב.

העם הורדתה\התקנתה משהו חדש. אצלי לאחר שהורדתי תוכנה חינמתי לעריכת מוסיקה והתקנתי אותה זה קפץ לאחר סריקת וירוסים זה

התגלה בתור וירוס אשר לאחר הסרה של הוירוס. והתקנה של דרייבר לכרטיס קול מחדש הכל הסתד תנסה גם אצלך.

פורסם
  • מחבר

יש חי אנטיוירוס כבר (NOD32) ושם דבר מיוחד או חריג לא התבצע במחשב (לא שאני זוכר לפחות...) אבל בכל זאת אני מבצע סריקה כרגע של המחשב ונראה אולי אתה צודק.

בזמן שאני בודק את האופציה הזו, מישהו יודע מה זו השגיאה המוזרה הזאת בתמונה או לחליפין יש לו רעיונות אחרים לפתרון הבעיה?

פורסם
  • מחבר

לא עבד... יש למשהו רעיון?? אני משתגע כבר!!!!!!!!

פורסם

תכנס לאפשרויות קול בלוח הבקרה ותוודא שאמצעי השמע ברירת המחדל הוא כרטיס הקול שלך (ולא bluetooth לדוגמא)

פורסם

נסה אולי למחוק את הדרייבר מהמחשב לגמרי (כולל את הקובץ הבעייתי הזה) + במנהל ההתקנים, תעשה ריסט ורק אז תנסה להתקין שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים