עבור לתוכן

עזרה בקשר ל באן לאקס בוקס לייב

Featured Replies

פורסם

נרשמתי לפני כחודש ומאז הקונסולה לא הייתה מחוברת ללייב בכלל

ניסיתי להתחבר היום ואמרו לי שקיבלתי באן בלי להפעיל אף משחק ואין לי מושג למה

מישהו יכול לעזור לי להבין למה ואם זה הפיך

פורסם

הקונסולה שלך פרוצה? יופי. מייקרוסופט יודעים שהיא פרוצה, וסימנו אותה, גם אם לא שיחקת באף משחק. הדבר אינו הפיך והפתרון היחיד הוא לקנות בוקס חדש בלי פריצה. ראה בזאת קנס של בערך 1200 ש"ח על כך שחיללת את הקונסולה של מיקרודרעק. מה שיש לך עכשיו זה אקס בוקס ארקייד (גם אם יש לך הרד דיסק, זה לא משנה, לא תוכל להתקין עליו דבר), ללא חיבור ללייב או כל קשר לעולם החיצון.

פורסם
  • מחבר

קניתי את הקונסולה מחנות נחשבת אני לא יודע אם אפשר לומר את השם שלה פה

יכול להיות שבחנות פרצו את הקונסולה והאם כל קונסולה שאני קונה לאחר הסבה היא פרוצה?

פורסם

בבואך לקנות אקס בוקס, דרוש בלי הסבה (=פריצה). גם חנות "נחשבת" רוצה להרוויח ועל כן תדחוף לך פריצה בעוד 300 שקל.

במידה והמכשיר דנדש ומציק לך כל עיניין החסימה, תנסה למכור אותה ב900-850 ש"ח, ולקנות ארקייד חדשה. אם לא מפריע לך או שידך אינה משגת, לא נורא. במקרה הכי גרוע תעבור לPS3 ותהנה משוק שמוצף במשחקי יד שנייה במחירי רצפה, משחקי רשת חינם ועוד ועוד. (אל תדאג אני לא מנסה ליחצן, יש לי אקסבוקס...)

פורסם

יכול להיות שהקונסולה כרגע "נקייה" אבל אולי ניסו לפרוץ אותה בעבר ועקב כך נחסמת ל-XBOX LIVE. דבר כזה רצוי לבדוק מול החנות שבה רכשת את הקונסולה.

פורסם

קניתי את הקונסולה מחנות נחשבת אני לא יודע אם אפשר לומר את השם שלה פה

יכול להיות שבחנות פרצו את הקונסולה והאם כל קונסולה שאני קונה לאחר הסבה היא פרוצה?

בארץ נהוג להגיד הסבה במקום פירצה בחלק המקומות כי זה נישמע טוב יותר לקונה

אבל בפועל זה לא שקר כי הם שינו משהו בקונסולה שמאפשר להריץ צרובים

בכל מקרה אני הייתי מנסה לקבל זיכוי מהחנות במקרה כזה או שלפחות יחליפו לך בקונסולה לא פרוצה ובלי באן

החשבון LIVE שלך אמור עדיין להיות פעיל כי הקונסולה נחסמת אבל לא השרות עצמו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים