עבור לתוכן

DSL מול DSI

Featured Replies

פורסם

בשעה טובה אחרי כמעט 4 שנים נהרס לי הDS LITE

אני מתכוון לרכוש מכשיר חדש במקום, (ללא פריצה אם זה משנה)

האם אחרי כמה חודשים בשוק יש לי איזה שהיא סיבה להוציא 1200 ש"ח על הDSI או שכל המשחקים עובדים על שניהם אותו הדבר.

אין לי שימוש במצלמה,ובכרטיס זכרון ,ועדיין יש לי איזה 14 משחקים נבחרים לGBA (למרות שיש לי גם GBA SP ).

כרגע נראה לי ש700 ש"ח זה מחיר הוגן לDSLITE ולא בא לי להוציא יותר.

עזרתכם מניסיון וידע אישי תתקבל בברכה.

פורסם

הייתי הולך אפילו על יד שניה.

נראה טוב - אבל התוספת בפונקציונליות ממש לא שווה את זה.

בטח שלא במחירי ישראל.

ליביו (עם DSI וגם DSLITE)

פורסם

אם אין לך צורך בתוספות שיש בDSI לך על הDS LITE

אבל לפני זה תבדוק אם יש לך משהו מעניין בDSWARE (השרות הורדות )

אני פחות עוקב אחרי השרות הזה ככה שאני לא יודע אם יצאו לו משחקים מענינים או לא

פורסם

לדעתי לא , אבל מצד שני לדעתי גם השירות של הWII עלוב ולא יצא לו שום דבר מעניין בערך מאז ZELDA OCARINA OF TIME.

כנראה זה עניין של סטנדרטים וכשקרירין ישתמש בPSP עם PSN STORE או בPS3 עם PSN STORE או בXBOX - הוא יוכל להשוות קצת תוכן אונלייני.

אפילו בIPHONE יש תוכן אונליין הרבה יותר טוב , וזה די אומר דיינו.

ליביו

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני מבין משניכם ההבדל בתמיכה במשחקים הוא רק בשירות ההורדות DSWARE .

אם זה כך באמת, הבחירה שלי DSLITE.

אבל אם יצאו משחקים במיוחד RPG שמותאמים רק לDSI או שיש כאלה בתכנון אני ילך על DSI.

כרגע אני לא מצאתי בGOOGLE על משחקים יעודיים ,אבל אולי פיספסתי?

פורסם

לדעתי לא , אבל מצד שני לדעתי גם השירות של הWII עלוב ולא יצא לו שום דבר מעניין בערך מאז ZELDA OCARINA OF TIME.

כנראה זה עניין של סטנדרטים וכשקרירין ישתמש בPSP עם PSN STORE או בPS3 עם PSN STORE או בXBOX - הוא יוכל להשוות קצת תוכן אונלייני.

אפילו בIPHONE יש תוכן אונליין הרבה יותר טוב , וזה די אומר דיינו.

ליביו

בולשיט מה אחד מהמשחקים שנחשבים מאוד טובים בHD ? ברייד ? אני לא רואה משחק כזה כיותר טוב ממשחק כמו LostWinds: Winter of the Melodias לדוגמה

אם יש יתרון לHD בתחום הזה זה משחקי הורדה שלמים וDLC מסוימים בגודל של הרחבה אמיתית

אבל לWII יש יתרון ברוב בתחום הראטרו אם הVC פשוט כי השרותים האחרים לא יכולים להכיל משחקי נינטנדו

יש גם שמועות שיצא VC לDSI -אולי בלי קונסולות כמו הN64 אבל את רוב הישנות הDSI יכול להריץ בלי בעיה

פורסם

קרירין - אני לא נכנס לדיון - אתה מדבר עם ניסיון חד צדדי.

לקחת 2 משחקים - סבבה - עכשיו תמנה לי 5 טובים בWII (שזה בערך חצי מהחנות של הWII - ועידכונים של חודש בPSN / XBOX).

לגבי היכולות של הDSI - עוד בDS נינטנדו הוכיחו שהם בקלות מריצים פורט משופר לMARIO64.

חוץ משליטה - אין כל מניעה שהוא יריץ משחקים של N64

פורסם

פורט זה דבר אחד ואמולציה זה דבר שונה אני לא יודע אם הDS יצליח לסחוב אמולטור של N64

וכל העניין אם הVC שיכולים להוציא משחקים בקלות כי זה בעזרת אמולציה בלי לשחק בקוד יותר מידי

פורסם

קרירין - אתה משאר.

זה לא הROM נקי בVC.

ואתה לא יודע איזה קוד רץ על הWII במילים עדינות.

ליביו

פורסם

לדעתי DSL. רכשתי DSi במחיר עובד ככה שלא היה הפרש משמעותי במחיר בין הגרסאות והעדפתי להוסיף עוד 200 שקלים עבור מסכים משודרגים, מצלמה ויכולות רשת, אבל במחיר מלא DSL נותן תמורה טובה יותר לכסף.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה למרות הסטייה בדיון.

שימושי הבלעדיים במכשיר הם משחקים,ליתר דיוק RETAIL .

לאור קריאה בין השורות ,שכרגע המשחקים לפלטפורמה זו מפותחים עם תמיכה לשני הגרסאות .

אני ינסה לקנות בEBAY בזול אם לא יד שנייה אם לא חדש בארץ DSLITE

תודה לעוזרים

פורסם

כדי לך לשקול את הקניה התחילו דיבורים על היורש של הDS

נכון שזה לא הולך לצאת בקרוב אבל חבל לקנות מכשיר לשנה או שנה וחצי ואז הרבה מהפיתוח יעבור ל"סופר DS "

פתחתי על זה דיון בפורום

פורסם

אז מה הוא יעשה שנה עד שנה וחצי?

במיוחד אם היה לו כבר מכשיר אחד ונותרו לו משחקים?

ליביו

פורסם

שיקנה משומש במצב טוב בינתים

פורסם
  • מחבר

קונה בטח קונה.

יש לי לפחות 30 משחקים לא כולל משחקים של GBA

מתוכם 10 לפחות REPLAYABLE .

בקשר לדורות חדשים ,הקונסולה העיקרית שלי היא DREAMCAST בת 11 .

בכיף אני נשאר עוד 3-4 שנים עם הDSLITE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים