עבור לתוכן

חתך הקבלה לאוניברסיטה הוא דבר גמיש?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה ללמוד בת"א בסמסטר הקרוב בהנדסת חשמל.

ברם הציונים שלי שמים אותי מתחת לסף הקבלה, ב 30 נקודות לפי החישוב שלי. מתןך 650 שצריך.

יש לי הנדסאי אלקטרוניקה וציונים גבוהים במקצועות הריאלים (מתמתיקה 4 יחידות ופיזיקה קיבלתי רק 78).

האם עדין יש לי סיכוי להתקבל? חתך הקבלה הוא דבר שחייבים לעמוד בו?

פורסם

לא ממש לא, אבל הסכם הוא על בסיס הדרישה ורמת המבקשים בשנה שעברה. אם השנה יהיו הרבה דפרים או מעט מבקשים, אולי שנה הבא הסכם ירד קצת, אבל 30 נק' אין סיכוי.

פורסם

יש מקומות בהם יש תנאי קבלה אחרים אפשריים להנדסאים. תבדוק.

פורסם

הכל אפשרי,

התקבלתי למרות שהייתי מתחת ב 20 נקודות

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שכדאי לנסות בכל מקרה?

אני מעדיף אוניברסיטה תמיד על כל מכללה.

פורסם

חשבתה ללמוד בחו"ל?

ברצינות עכשיו, בארץ יכולים פשוט לדחוף לתחת את כל הדרישות שלהם ובמיוחד את הפסיכומטרי שלהם- כלים לעשיית כסף קל על גב החברה שרוצים ללמוד.

מבדיקה שעשיתי, באירופה הסכום ההמוצע שסטודנט מוציא על תואר כולל הכל (משמע כל תקופת הלימודים 4-6 שנים , תלוי גם במקצוע) הוא בערך 5000-6000 אירו. מה אתה עושה עם סכום כזה בארץ?!

עכשיו זה תלוי באנגלית שלך וביוזמה שלך...

גם אם הרעיון שלי נשמע הזוי ואידיוטי, תתעניין, לפחות תשאל אנשים שיודעים. רק תראה איך זה שם.

פורסם

ברור שעדיף! תמיד תגיש מועמדות לכל המקומות!

אפילו לבקש לדבר עם ראש החוג פגישה אישית,תמיד יקבלו אותך לשיחה זה לא יכול להזיק!

בהצלחה. :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 4.01.2010 בשעה 16:30:14

עוד דבר,לקראת סוף תאריך ההרשמה הדירושת יורדות עלפי ביקוש וכו'..בקיצור אל תאבד תקווה!
פורסם
  • מחבר

טוב קיבלתי את הח'רפה ונרשמתי.

אני מחר הולך לתת להם את הגיליון ציונים... אני גם אברר בקשר לקבלה חריגה.

משהו מאד מוזר, האריכו את ההרשמה... וגם הקורס היחיד שפתוח הוא של ההנדסה לחשמל. סימן משמים? ::)

תודה על העזרה, אם מישהו רוצה להוסיף בכיף.

פורסם

בהצלחה ! :yelclap:

פורסם

חשבתה ללמוד בחו"ל?

ברצינות עכשיו, בארץ יכולים פשוט לדחוף לתחת את כל הדרישות שלהם ובמיוחד את הפסיכומטרי שלהם- כלים לעשיית כסף קל על גב החברה שרוצים ללמוד.

מבדיקה שעשיתי, באירופה הסכום ההמוצע שסטודנט מוציא על תואר כולל הכל (משמע כל תקופת הלימודים 4-6 שנים , תלוי גם במקצוע) הוא בערך 5000-6000 אירו. מה אתה עושה עם סכום כזה בארץ?!

עכשיו זה תלוי באנגלית שלך וביוזמה שלך...

גם אם הרעיון שלי נשמע הזוי ואידיוטי, תתעניין, לפחות תשאל אנשים שיודעים. רק תראה איך זה שם.

אני מקווה שאתה לא הולך ללמוד כלכלה. חישובים זה לא הצד החזק שלך.

פורסם

דווקא שמעתי שבאוניברסיטת לטביה יוצאים כאלה סכומים :smile1:

פורסם

אני מקווה שאתה לא הולך ללמוד כלכלה. חישובים זה לא הצד החזק שלך.

טוב כנראה שאני אצטרך לומר לשלושת הידידים הטובים שלי שלומדים שם (כל אחד מהם נמצא בנקודות שונות מבחינת התקדמות בלימודים- תחילה,אמצע וסוף) שהם חבורה של שקרנים וחסרי פרופורציה ושמרlev-27 יכול לומר דבר או 2 בנושא אף להעביר לנו איזה שיעור בנושא.

כן

יש לך משהו חכם להוסיף? אולי איזה טיעון שמבוסס על עובדות/הוכחות/התנשאות בשטח?

אני פתוח לרעיונות.

תודה.

פורסם
  • מחבר

לא לקחתי לתשומת לבי את נושא הלימודים בחו"ל בכלל אז תוציאו את זה מהנושא ותריבו לבד.

פורסם

-

פורסם

טוב כנראה שאני אצטרך לומר לשלושת הידידים הטובים שלי שלומדים שם (כל אחד מהם נמצא בנקודות שונות מבחינת התקדמות בלימודים- תחילה,אמצע וסוף) שהם חבורה של שקרנים וחסרי פרופורציה ושמרlev-27 יכול לומר דבר או 2 בנושא אף להעביר לנו איזה שיעור בנושא.

כן

יש לך משהו חכם להוסיף? אולי איזה טיעון שמבוסס על עובדות/הוכחות/התנשאות בשטח?

אני פתוח לרעיונות.

תודה.

כי שלושתם הידידים הטובים שלך קיבלו 70 בחשיבה כמותית בפסיכומטרי ומשום מה יש לי תחושה שהם לא משלמים שקל מכיסם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים