עבור לתוכן

***ארגון קבוצתית של LG W2220P -1290 במקום 1484 - הזדמנות אחרונ&#

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

peckish , niceguy ברוכים הבאים לפורום! :xyxthumbs:

יש כאן מספר אנשים שהגיבו שהם רוצים ולא השאירו מייל. בבקשה תשאירו כדי שנוכל ליצור איתכם קשר. וכן לכל מי שחושב שהמחיר ירד עד כדי כך שיחשוב שוב. אני מעריך שהמסך יעלה אחרי ההנחה 1350 ~ עדיין כלום לא סגור רק קחו בחשבון שזה כנראה יהיה הסדר גודל של הסכום

תודה

עידו

• תגובות 137
  • צפיות 21.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש PM ויש גם Email בפרופיל.

בכל מקרה מה שתפרסם פה ישר יקפוץ לנו, לא?

פורסם
  • מחבר

בכללי אתה צודק אבל יש כאלה שלא נכנסים לפורום הרבה ואני לא כל כך מעוניין לרדוף אחרי אנשים כשנרצה לסגור עם החנות אז כדי למנוע כאבי ראש מיותרים דרשתי מייל.

פורסם

בכל מקרה אני עוקב, אם כי אני בספק רב אם ההנחה תהיה משמעותית.

תודה על היוזמה בכל מקרה.

פורסם

בכל מקרה אני עוקב, אם כי אני בספק רב אם ההנחה תהיה משמעותית.

תודה על היוזמה בכל מקרה.

+1

פורסם

אוקי, אז אני מחוץ לרשימה... מצטער

פורסם

אני גם אולי יהיה מעוניין ב1 (ואל תדאג, אני עוקב אחרי הפורום)

פורסם

למחוק. טעות

פורסם

רק להבהרה אנחנו מארגנים את המכירה ומתאמים עם חנות מסוימת על מחיר אחרי שעושים מין פינג פונג של הצעות בין כמה חנויות כדי להגיע למחיר הכי זול.

את הכסף אתה משלם לחנות וגם האחריות מספקת החנות.

סבבה, אני בפנים. מעוניין במסך אחד.

אימייל-elidr1@walla.com

פורסם

לאחר בדיקה פרטנית מול IQPC, הם החלו למכור היום את המסך:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6134

אני מעוניין במסך אחד, רצוי באזור המרכז ואני רציני מאוד אם זה יהיה תוך כשבועיים או שלושה שבועות כל זאת בתנאי שהאחריות תהיה דרך היבואן הרשמי ושתהיה מדיניות פיקסלים מצוינת (פיקסל שרוף אחד או פחות בשבוע או שבועיים ראשונים). אני מודע לכך שהמחיר לא יהיה יירד בכמה מאות שקלים עקב המכס שמוטל על המסך (בגלל חיבור ה-HDMI הוא מסווג בצורה אחרת ומשלמים עליו מע"מ+מכס) אך הורדה של 100 עד 150 ש"ח תהיה מצוינת עבורי.

פורסם

מעוניין במידי

פורסם

אני מעונין כתלות במחיר ואישור של אישתי (למרות שיותר סביר שכשאני אשאל אותה היא תגיד לי שאם כבר מוציאים הון קטן על משהו, הגיוני יותר להניח שזה יהיה מהקטגוריה הבאה: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=k-babycarriage&orderby=snum).

פורסם

ביקורת מוזרה - הכל 4 מ-5 חוץ מהציון הסופי שהוא 5 מ-5 :s05:

פורסם

בקטגוריות השונות הורידו ציון על צריכת חשמל קצת גבוהה, מחסור ב-USB HUB וצורך לכוונן ידנית את הצבעים כדי לקבל תמונה איכותית מאוד. בשורה התחתונה, מדובר בנושאים שלא מפריעים לאף אחד (וואו, מחסור ב-USB HUB במסך ממש ישגע את המשתמש הממוצע) ולכן הציון עוגל ל-5 כוכבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים