פורסם 2010 בינואר 315 שנים שלום,זכיתי "בטעות" במכרז בנייד של kenovoאני לא בטוח שזה הדבר הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר זה, בעיקרון השימושים שלי הם ביתיים, סטודנט שצריך מידי פעם לראות סרט או הרצאה חיפוש מאמרים וכד' ואיכסון ועיבוד תמונות של הבית, לא דברים גדולים.המפרט הוא כדלהלן:מעבד סוג: IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T4300 BUS SPEED: 800 MHz מסך גודל המסך: 15.6 " רזולוציה: 1366X768 כרטיס מסך: Mobile Intel GMA 4500M מסך: LED HD BrightView זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 אפשרות להרחבה עד (זיכרון מקסימאלי): 4096 MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 250 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM נתוני שמע/מצלמה כרטיס קול: כלול רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנית: Lenovo WebCam מיקרופון מובנה: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלול כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g: כמובן כולל win7ואחריות של levovo לשנה כולל לקיחה והחזרהסכום לתשלום הוא 2519נראה לכם כדאי?יש משהו שכדאי להוסיף??? :s05:תודה מראש אנשיםשבוע נפלא וגשום
פורסם 2010 בינואר 315 שנים אם אתה מסתכל במחיר ממוצע של המחשב הזה בZAP, מדובר ב-2850 שקלים בערך, כך שההנחה של המכרז בהחלט מורגשת.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742791כדאי או לא? מי יודע? לצרכים שלך הוא בטח יספיק, כמו בערך כל מחשב שיש בשוק וגם כאלה שכבר מזמן לא בשוק. הדברים הסובייקטיביים כמו נוחות שימוש כבר תלויים לחלוטין בהעדפות שלך.לגבי תוספות - אני אישית מאמין בהרחבת אחריות ל3 שנים. זה לא כ"כ נדיר לראות מחשבים מפתחים תקלות בתקופה שבין שנה ל-3, ואם מדובר בתקלה רצינית, תיקון יכול לעלות הרבה יותר מה-700 שקלים פלוס-מינוס שההרחבה תעלה. כמובן, אם אתה רואה במחשב זה משהו זמני ולא יפריע לך לזרוק אותו לפח ברגע שתיקון יהיה לא כדאי כלכלית, אולי אין טעם לתוספת ההשקעה.
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מחבר תודה רבה,אכן נראה לי כי האחריות תהיה במקומה, השאלה אם במחיר זה אין אפשרות למצוא משהו עמיד יותר מהבחינה הפיזית, לא שאני הולך להתאגרף עם הצעצוע, אבל דברים קורים....
פורסם 2010 בינואר 315 שנים שלום לך אני צריך דעה על המחשב שיש לךהאם הוא יכול להחזיק בכבוד עבודה עם תוכנות כגון פוטושופ ובכלל אדובה CS4?אם אתה יודע משהו בעיניין, אשמח אם תחלוק איתי את המידע בריאות ואושררז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.