פורסם 2010 בינואר 215 שנים לא, אלא אם כן אתה בוחר לעשות את זה.הסיפור הוא אותו סיפור כמו בכל הגרסאות של המערכת ב10 השנים האחרונות מבחינת התקנה.
פורסם 2010 בינואר 215 שנים multicore - יכול להיות שזו פעם ראשונה שהוא מתקין בעצמו, אחרת לא היה שואלבכל מקרה, באופן עקרוני ווינדוס מותקן על מחיצה אחת בלבד בדיסק, אותה אתה בוחר בעת הההתקנהאתה רק צריך לשים לב שאתה בוחר את המחיצה הנכונה (אם הן באותו גודל, זה לא בהכרח טריוויאלי, ותצטרך לוודא)
פורסם 2010 בינואר 215 שנים אני חושב שיש התקנות שלא מראות LABEL, אבל מצד שני - לא התקנתי ווינדוס כבר הרבה זמן
פורסם 2010 בינואר 315 שנים אני חושב שב-2000 אי אפשר (אני זוכר כי אותו התקנתי יותר מ-10 פעמים). במקום LABEL רואים את המיקום של הדיסק ב-CONTROLLER:
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מן הסתם זה חסר חשיבות אם יש PARTITION או אין, השאלה היא האם ניתן לזהות את הדיסק - הלייבל הוא של הדיסק ולא של המחיצה
פורסם 2010 בינואר 315 שנים בטח שיש לזה משמעות!בתמונה ששמת זה מחיצה חדשה שנוצרה במהלך ההתקנה בלי מערכת קבצים מוגדרת או GPT.
פורסם 2010 בינואר 315 שנים אוקיי צודק אז בוא ואדייק בדבריי --- אפשר בהתקנה לראות את שמות המחיצות אבל אי אפשר לראות את ה-LABEL של הדיסק
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מה שכתבת סותר אחד את השני.label זה השם של המחיצה. לדיסק קשיח עצמו יש GUID ולא label.
פורסם 2010 בינואר 315 שנים יש משהו בדברייך - בכל מקרה, הנקודה שלי הייתה ועודנה --- אי אפשר להבדיל בין הארד-דיסקים ;D
פורסם 2010 בינואר 315 שנים בהתקנה של 7 אפשרי לפי החיבור למספר פורט SATA בלוח אם, אבל זה לא נושא הדיון כי הבחור דיבר פה על מחיצות.
פורסם 2010 בינואר 315 שנים יש משהו בדברייך - בכל מקרה, הנקודה שלי הייתה ועודנה --- אי אפשר להבדיל בין הארד-דיסקים ;Dאפשר אם אתה יודע בדיוק מי ה PRIMARY ומי הSCANDERY אבל זה כבר לא להדיוטות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.