עבור לתוכן

Thunderbird לא רוצה להתחבר ל-gmail מהרשת במעונות

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים,

התקנתי היום Thunderbird על הנייד. כשאני מפעיל אותו מהרשת בבית הכל עובד מצוין והוא מתחבר בלי שום בעיות ומוריד ושולח מיילים. עם זאת, ברגע שאני מחבר אותו לרשת של האוניברסיטה (כרגע במעונות) התוכנה לא מצליחה להתחבר לשרת של גוגל.

למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?

תודה.

פורסם

האם התחברות מתוכנה אחרת ברשת של המעונות עובדת?

האם במחשב אחר עם אותן הגדרות חיבור בתוכנה כן עובד?

פורסם
  • מחבר

יש סיכוי כזה, כי להוריד מביטורנט ואימיול לא ניתן ברשת הזו.

לצערי אין לי מחשב אחר שאני יכול לבדוק עליו את ההתחברות לג'ימייל, אבל מהמחשב הזה אני לא מצליח להתחבר לג'ימייל עם אף תוכנה (ניסיתי outlook).

האינטרנט עובד ללא דופי (ומאוד מהר בזכות הרשת של אוניברסיטה) כך שזה נוגע או להגדרות או לחסימה של המידע על ידי האוניברסיטה.

פורסם

web זה לא אינטרנט :)

אם זה העניין פשוט תיכנס לממשק הwebי שלו וזהו.

פורסם
  • מחבר

יאללה בקטנה :)

מבירור קצר עם חבר מסתבר שאכן המחלקת מיחשוב של האוניברסיטה חוסמת את זה.

אם למישהו יש רעיונות איך לעקוף את זה, אשמח לשמוע.

פורסם

אם החסימה היא ברמת בדיקת הheader של הפריים אז אין לך מה לעשות פה חוץ מאולי לתעל את התקשורת, אבל למה זה כל כך נחוץ לך?

אני אישית משתמש רק בממשק הדפדפן של ג'מייל כבר מזמן כי לדעתי הוא הכי נוח ואחיד לא משנה איפה אני נמצא.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני פשוט אוהב להשתמש בשניהם. ככה אני משאיר הכל בג'ימייל בלי למחוק ויש לי ארכיון של הכל, ובמחשב אני שומר רק מיילים חשובים וכתובות של אנשים שתאכלס חשוב לי שיהיה לי את הכתובת שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים