עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר ל NGN שלא מובנות לי

Featured Replies

פורסם

יש לי 4 שאלות בנושא NGN

1) הדבר הזה PRIVATE NGN הוא קיים רק אצל בזק בינלאומי?

2)אני יכול לירכוש 10 מגה ב ADSL כלומר בלי הטכנולגיה NGN או שחייב?

3)עם יש לי עכשיו 2.5 מגה ובאתר של בזק כתבתי תמיספר טלפון של הבית והוא אמר שיש לי תשתית NGN זה אומר שהאינטרנט שלי על NGN? וזה מביא לו כמה יתרונות?

4)באתר של 012 סמייל כתוב מיבצע אינטרנט ביחד עם תשתית של בזק ADSL ובטבלה של המהירויות שלהם יש 15 מגה וכו.. ו ADSL תומך עד 10 לא מעבר הם צריכים שזה יהיה NGN לא? גם באקספון כתוב מהירויות על ADSL ויש שם 20 מגה

פורסם

יש לי 4 שאלות בנושא NGN

3)עם יש לי עכשיו 2.5 מגה ובאתר של בזק כתבתי תמיספר טלפון של הבית והוא אמר שיש לי תשתית NGN זה אומר שהאינטרנט שלי על NGN? וזה מביא לו כמה יתרונות?

4)באתר של 012 סמייל כתוב מיבצע אינטרנט ביחד עם תשתית של בזק ADSL ובטבלה של המהירויות שלהם יש 15 מגה וכו.. ו ADSL תומך עד 10 לא מעבר הם צריכים שזה יהיה NGN לא? גם באקספון כתוב מהירויות על ADSL ויש שם 20 מגה

1)כן

2)כן אם אני לא טועה 10 MBIT זה המקסימום

3)אין שום יתרון בזה שיש תמיכה בNGN - זה רק אומר שבמידה ותרצה להתחבר אז אתה יכול - יש כאלו שלא יכולים

4)לא הבנתי בדיוק מה השאלה פה - אבל לא כל החברות תומכות במהירויות הפוטנציאלית של הטכנולוגיה ..

פורסם

יש לי 4 שאלות בנושא NGN

ועכשיו, לתשובות מעובד בזק שאשכרה יודע מה הוא אומר:

1. PRIVATE NGN זה פול כתובות שהספקית "בזק בינלאומי" מקצה ללקוחות NGN של בזק.

2. 10 מגהביט קיים בADSL של בזק רק למי שמחובר לתשתית הNGN לכל האחרים יש עד 8מגהביט. (גילוי נאות, גם להוט יש חבילת 10M)

3. אם המספר שלך כבר נמצא באיזור בו יש תשתית NGN - מברוק! אתה יכול לקבל עד 10-15M ואם אתה מספיק קרוב למרכזת - גם 20-30M, בנוסף - לקוחות NGN של בזק עד מהירות 4מגהביט על תשתית NGN מקבלים הכפלה של הUPLOAD שלהם (לך זה עלה מ250 ל500K).

4. כמו שאמרתי - אין בבזק חבילות של 10M ומעלה למי שאין לו תשתית NGN. בנוגע לספקיות - כל אחת והיתרונות\מגבלות שלה.

מקווה שעזרתי! :xyxthumbs:

פורסם

הרשו לי להוסיף תיקון קטן ל-JonyPony

רשת ה-PRIVATE NGN מציעה את שירותיה גם ללקוחות תשתית ה-UFI.

המשך גלישה מהנה

לוטם נציגת בזק בינלאומי

פורסם

ועכשיו, לתשובות מעובד בזק שאשכרה יודע מה הוא אומר:

1. PRIVATE NGN זה פול כתובות שהספקית "בזק בינלאומי" מקצה ללקוחות NGN של בזק.

2. 10 מגהביט קיים בADSL של בזק רק למי שמחובר לתשתית הNGN לכל האחרים יש עד 8מגהביט. (גילוי נאות, גם להוט יש חבילת 10M)

3. אם המספר שלך כבר נמצא באיזור בו יש תשתית NGN - מברוק! אתה יכול לקבל עד 10-15M ואם אתה מספיק קרוב למרכזת - גם 20-30M, בנוסף - לקוחות NGN של בזק עד מהירות 4מגהביט על תשתית NGN מקבלים הכפלה של הUPLOAD שלהם (לך זה עלה מ250 ל500K).

4. כמו שאמרתי - אין בבזק חבילות של 10M ומעלה למי שאין לו תשתית NGN. בנוגע לספקיות - כל אחת והיתרונות\מגבלות שלה.

מקווה שעזרתי! :xyxthumbs:

חחח ...מבריק אתה תאמין לי

פורסם
  • מחבר

תיראה עשיתי תבדיקה של ה upload ויצא שיש לי 270 ולא 500 וכתוב שכן יש לי תשתית NGN וה UPLOAD לא הוכפל למה זה?

פורסם

תיראה עשיתי תבדיקה של ה upload ויצא שיש לי 270 ולא 500 וכתוב שכן יש לי תשתית NGN וה UPLOAD לא הוכפל למה זה?

אם אתה באמת על תשתית NGN - כנראה לא שינו לך את החבילה - פנה למוקד 166 ותבדוק.

אם אחרי המחשת מהירות בבזק אתה מקבל 500 ובבזב"ל אתה עדיין מקבל 250 - פנה למוקד בזב"ל (3014*) או 1800-014-014 ותזכיר להם שאתה על NGN על-מנת שיעלו לך את המהירות.

פורסם

היי TAMIRRRO13,

דרך נוספת ליצור איתנו קשר היא לפנות אלי

בהודעה פרטית או בכתובת המייל online@bezeqint.net

בצירוף הפרטים: שם מלא, מס' טלפון, מס' ת.ז של בעל המנוי

או שם משתמש בבזק בינלאומי ושעות נוחות לחזרה.

ואדאג שנציג מטעמנו יחזור אליך בהקדם.

המשך גלישה מהנה,

לוטם בזק בינלאומי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים