פורסם 2010 בינואר 215 שנים שלוםברצוני לחבר כונן נוסף למחשב ולשים בו את קובץ הSWAPיש לי לוח אם מסוג ASUS M2A-VMאת תמונתנו צירפתי וסימנתי עליה את החיבוריםופרטים בקישור הבאhttp://asus.com/product.aspx?P_ID=DkEhMfgo4ExcGXpn&templete=2יש שם 4 חיבורי SATA המופרדים לזוגות צבעים (כחול ווורד)כרגע הכונן יושב על שחור והסידי יושב על וורודלאן אני אמור לחבר את הכונן הנוסף? או שזה לא משנה?יש שני ערוצים גם ב-SATA?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בינואר 215 שנים אלה פשוט בקרים שונים. זה לא ממש משנה לאיזה מה אתה מחבר, כל עוד זה עובד. אין ענייני master/slave וכאלה.
פורסם 2010 בינואר 215 שנים מחבר אלה פשוט בקרים שונים. זה לא ממש משנה לאיזה מה אתה מחבר, כל עוד זה עובד. אין ענייני master/slave וכאלה.אין עדיפות כלשהי לשים את הכונן השני (בעל קובץ הSWAP) על הבקר השני (צבע אחר)?כלומר, לא עדיף שכל כונן יישב על בקר שונה?
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מחבר אתה מוזמן לקרוא על הבקרים האלו בחוברת של הלוח אם שלך.אם רק היה כתוב על זה משהו בחוברת...
פורסם 2010 בינואר 315 שנים אלה פשוט בקרים שונים. זה לא ממש משנה לאיזה מה אתה מחבר, כל עוד זה עובד. אין ענייני master/slave וכאלה.אני לא בטוח שאתה צודק בעניין הזה. יש לי לוח אחר של אסוס שיש לו 2 sata אדומים ו2 שחורים, ועד שלא שמתי את ההרדיסק החדש שלי על התקע sata הראשון כל הזמן קיבלתי הודעה על זה שאין IDE MASTER.. (מה הקשר IDE אני לא יודע, אבל זה מה שהוא כתב) אבל המחשב עבד טוב גם בסידור הקודם.
פורסם 2010 בינואר 315 שנים כל לוח זה אחרת. בלוח שלי כמה פורטים בכל מיועדים לפיצ'ר שדומה לRAID. פתחתי את החוברת של הלוח. לפי עמוד 39 באמת שזה אותו בקר ואין שום הבדל. למה צבעו אותם אחרת? שאלה טובה
פורסם 2010 בינואר 315 שנים מחבר כל לוח זה אחרת. בלוח שלי כמה פורטים בכל מיועדים לפיצ'ר שדומה לRAID. פתחתי את החוברת של הלוח. לפי עמוד 39 באמת שזה אותו בקר ואין שום הבדל. למה צבעו אותם אחרת? שאלה טובה אתה מדבר על החוברת של הלוח אם שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.