עבור לתוכן

הפלייסטיישן 3 הפסיק להפעיל משחקים

Featured Replies

פורסם

אז זהו... אחרי שנתיים וקצת, משחקים הפסיקו לעבוד.

מהניסיון שלי עם הפלייסטיישן 2, העינית כנראה היא הבעיה.

אחריות כמובן כבר אין.

מה אפשר לעשות כדי להציל את המכשיר?

תודה מראש.

פורסם

לוקחים לתיקון

בארץ זה לא זול אבל עדיין אם זה העינית זה הרבה יותר זול מלקנות מכשיר חדש

אם יש לך ידע טכני אתה יכול להזמין עינית מתאימה (צריך לחפור לפני לראות מה בדיוק להזמין) ולתקן לבד

בכל מקרה לפני הכל תבדוק אם דמוים או משחקים שקניתה דרך הPSN עובדים לך

אם הם לא יעבדו זה ישלול בעית עינית

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקשר אותי לאיזה מעבדה או בנאדם שעושה את זה?

פורסם

אני לא מכיר אנשים פרטים שעושים את זה

אני מכיר חנויות כמו אנגויסטיק לדוגמה ויש עוד חנויות אם מעבדה

אבל תבדוק קודם כל אם דמוים עובדים כי אם לא כניראה הבעיה הרבה יותר רצינית

פורסם

קרירין - די עם ההזיות.

אם זו העינית כשאתה מכניס דיסק אתה תראה מצד ימין למעלה את העיגול של הטעינה שמנסה לטעון את הדיסק במשך סיבובות החצי דקה - זה קורה?

היית משתמש בדיסקים צרובים בשביל DIVXים וDVDים?

אם 2 התשובות הן כן (למעשה מספיק הראשון) - תכין סביבות ה600 ש"ח

VGS , מדיה גיים , אנג'ויסטיק - כולן יכולות לתקן לך - אני הייתי מתקשר - מבקש הצעה ולמי יש במלאי ולפי זה נותן לתיקון.

ליביו

פורסם

ליביו קודם כל בודקים דמוים זה הדבר הבסיסי ביותר

גם אם בעית עינית יותר נפוצה מבעיות אחרות צריך ללכת על בטוח ולבדוק איזה דמו -זה גם ככה לא עולה כסף

פורסם

א. הוא כתב משחקים ולא משחק

ב. אם הוא לא היה קורא מידע מהדיסק הקשיח הPS3 לא היה עולה.

ליביו

פורסם

ליביו לא דיברתי על בעיה בדיסק הקשיח

דיברתי על בעיה תאורטית נדירה שהמכשיר עולה אבל לא מאפשר לשחק משחקים בגלל בעיה אחרת

סתם לדוגמה במחשבים חדישים שהמעבד עולה מעל טמפרטורה מסוימת הוא מכבה את עצמו (מעבד כמובן מתחמם יותר שיש עומס וזה אומר משחק כבד )

עכשיו אני לא יודע איזה טכנולוגיות סוני הכניסה או לא הכניסה בPS3 אבל רק לצורך הדיון נגיד שסוני הכניסה טכנולוגיה כזאת והמאוורר עצמו מקולקל

במצב כזה זה יכול להפעיל את הPS3 לישומים קלים אבל לא מעבר לזה

בקיצור בדיקה מאוד פשוטה של דמו שוללת אפשרות לבעיות מחוץ לעינית בלי עלות כספית אז למה לא בעצם ?

פורסם

כי גם המצב שאתה מתאר - לא קשור בכלל לעניין הזה ולא מיצג אפילו את הסנריו.

אם הוא רוצה ללחוץ ולהפעיל דמויים - לבריאות - אבל אין ממש קשר למה שאתה מספר - שלא היה מונע ממך להריץ משחק על PC (אולי היה נתקע אח"כ - אבל זה לא ממש המצב)

ליביו

פורסם

למען האמת מה שקרירין מתאר הגיוני לחלוטין, יכול להיות של-PS3 יש בעיה בהפעלת קבצי המשחקים עצמם. (ב-EXE לצורך העניין)

אני לא אומר שזו הבעיה (וסביר להניח שלא), רק רציתי להגיד שיש הגיון בזה, ונראה לי שלא הבנת אותו בצורה מלאה.

פורסם

EXE זה בטוח לא (כי לPS3 לא רץ על WIN )אבל יכול להיות כל מיני בעיות שלא קשורות לעינית אבל ליביו רוצה לחשוב על עצמו כאיזה "גדול הפורום" שאף פעם לא טועה

פורסם

קרירין - הוא דיבר על EXECUTABLE בתור הEXE.

לגבי ההגיוני, נו אני אשמח אם תסביר.

קרירין - אני לא איזה "גדול הפורום" (עם או בלי מה שכתוב מתחת לשם שלי מצד ימין), אבל אני מכיר קצת "קרביים" של מערכות הפעלה וארכיטקטורה שלהן , מה שאתה מתאר (ושהבחור מעליך גם) לא ממש הגיוני ולא ממש מתחבר עם המקרה (ונעזוב אפילו לצורך העניין שזה קרה לי ותיארתי אפילו בדיוק מה קורה בתור סימפטומים).

אבל יודע מה - צודק, סגור העניין.

נחכה לבחור שיספר מה באמת קרה.

אני אשמח קרירין - אם תמצא לי מקרה כזה כמו שאתה מתאר.

ליביו

פורסם

נתתי מקרה תאורטי -לא אמרתי שזה דבר נפוץ או שקרה במקרה הזה

אני רק אומר בדיקה קטנה לשלול בעיות מחוץ לעינית כי חבל על הכסף אם יקרה אותה בעיה נדירה תאורטית

חוץ מזה ליביו אני כבר סופר את העיניות ... ::)

פורסם

נו , ותגבה את התיאוריה שלך בהסבר קוהרנטי כלשהו איך דווקא ערימה מסוימת של תוכנות לא תפעל בעוד עשרות אחרות (כי מערכת הפעלה מורכבת מהרבה יותר מPROCESS אחד שרץ על הרבה דברים במקביל) כן בצורה חלקה.

לגבי עיניות - אתה סופר על אולי 2 ידיים.

זה בסדר , אני יכול לספור לך מכשירי WII שמעלים אבק.

ליביו

פורסם

מעלים אבק אבל עדיין יפעלו גם עוד 200 שנה :smile1: :smile1: :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים