עבור לתוכן

נייד - 5.5K למשחקים/עריכת תמונות, 15" ומעלה , פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש מחשב נייד שיהיה כמחשב "מרכזי", שבו אעבוד עם עריכת תמונות בפוטושופ (מניפולציות - 100 שכבות+) , סרטים ושיוכל להריץ משחקים כמו Dragon Age - Assassin Creed , The Witcher , C&C3 ודומים , אין לי חשיבות להגדרות הגבוהות ביותר - רק שיעבדו בצורה סבירה .

גודל המסך והכובד לא חשובים לי במיוחד לכן אעדיף מסך 15.4 ומעלה ,

זמן סוללה גם לא מהווה שיקול - המחשב יהיה מחובר בעיקר לחשמל,

אם יהיה יציאת HDMI - טוב , אם לא - לא נורא ,

גודל הכונן הקשיח - 250 לפחות ,

זיכרון פנימי - שיספיק , 2GB עד 4GB (אם יש אפשרות הרחבה אשמח אם תציינו)

אם אפשר גם המלצות לחנויות אמינות עם האחריות,

ראיתי הרבה דגמים של מחשבים ניידים בסביבות המחירים של בין 4K ל 5.5K והרבה נראו לי דומים או שלא הצלחתי להצביע על משהו מסוים,

ראיתי את הסדרה של הסטודיו של דל אבל הלכתי לאיבוד עם כל הפרטים של כרטיסי המסך , מה טוב ומה לא , מה פחות חזק ומה יותר - אשמח אם תוכלו להסביר לי על איזה דגמים כדאי להסתכל יותר כשבוחרים כרטיס מסך לצרכים שכתבתי .

אין לי העדפה מיוחדת לחברות מחשבים אבל בגדול - HP או Dell נראו לי הכי בולטים .

תודה רבה מראש,

המשך יום נעים ושבת שלום,

נדב.

פורסם

אולי Dell Studio 1555 (עולה 5.496K)

יש לו מעבד T8700

4GB זיכרון

ATI Radeon HD4570

וד.קשיח 320GB

אם תרצה תוכל להוסיף 1100 ש"ח ולקבל את Dell Studio 1557

יש לו מעבד Core i7 7200QM

4GB 1333MHz זיכרון

ATI Radeon HD4570

וד.קשיח 500GB

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לדגם הזה ?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3238&products_id=27329

הבנתי שה 1555 זו סדרה שלמה , אז אני לא יודע לאיזה דגם אתה מתכוון בדיוק.

אם לא , אולי תוכל למצוא את הדגם הזה כאן -

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=60_479_3238

בכל מקרה , זה נראה מחשב טוב אבל עדיין , אני רואה עוד מחשבים דומים עם כרטיסי מסך שונים , יש הבדל משמעותי בין הדגמים ?

כמו ה 4500MHD , ati 4330 , וסדרת הג'י פורס של ה 9300/9400/9500 .

למרות שאני יודע שהמחשב עם ה i7 יהיה טוב יותר בגלל המעבד , זה לא בתקציב שלי ואני לא בטוח זה נחוץ בשבילי , שתוצאות מספיקות אוכל לקבל גם עם מה שהצאת .

אשמח לשמוע אם יש דגמים טובים מחברות אחרות גם .

תודה והמשך יום נעים .

פורסם

אני מחפש מחשב נייד שיהיה כמחשב "מרכזי",

גודל המסך והכובד לא חשובים לי במיוחד לכן אעדיף מסך 15.4 ,

זמן סוללה גם לא מהווה שיקול - המחשב יהיה מחובר בעיקר לחשמל,

אז למה בכלל לקנות לאפטופ?!? מה היתרון של נייד על מחשב barebone או סוג דומה של מחשב מיקרו?

בגדול, בארץ המחירים ממש יקרים..

תזמין מחו"ל משהו כמו lenovo IdeaPad Y550P שעולה 999 דולר

עם משלוח לארץ ומיסים זה יצא לך משהו כמו 5000 שח

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834146613&nm_mc=OTC-Froogle&cm_mmc=OTC-Froogle-_-Notebooks-_-Lenovo-_-34146613

פורסם
  • מחבר

אני צריך נייד כי אני בבית רק שלושה ימים בשבועיים ויש לי המון שימושים בו,

בצבא אין באמת מקום גדול ליותר ממחשב נייד וגם זה בקושי..

ומה עם האחריות בארץ ?

אין לי בכלל ניסיון עם הזמנות מחול וקנייה כזו נראה לי לא כל כך כדאי לקנות מחול עם משלוח לארץ,

אני לא סומך על זה ואני מעדיף לקנות דברים ולקבל אותם במקום , כמה שיותר בלי לחכות .

אשמח לעוד דעות לגבי מחשבים.

פורסם

היתרון של להזמין מחו"ל זה שאתה מקבל מחשב ב-5000 שח אחרי הכל, שעולה בארץ בסביבות ה-8500-9000 שח

בכל מקרה הנה עוד כמה אופציות:

אם אתה רוצה מעבד חזק אבל לא הכי מטורף שיש, וכרטיס מסך הכי חזק בתקציב שלך, יש לך את ה-

SATELLITE A500-1DN עם מעבד T6600 שעולה 5174 שח (למזומן)

TOSHIBA A500-1CO עם מעבד P7450 שעולה 5640 שח.

ההבדל בין המעבדים ממש לא גדול, ולכן במקרה הזה אני חושב שהאופציה הראשונה עדיפה.. אלא אם אתה מוריד לחנות השנייה את המחיר

אם אתה מחפש את המחשב עם המעבד הכי חזק בתקציב שלך, וכרטיס מסך סביר אבל לא הכי חזק, זה האופציות שלך:

DELL STUDIO 1557 BLACK 15.6"I7-720QM ATI HD4570 עם שנת אחריות אחת - עולה 5690

Dell studio 1557 עם מפרט זהה, ו-3 שנים אחריות יעלה לך 6000 שח (תוסיף באתר שדרוג זכרון ל-4 ג'יגה..)

בכל מקרה חשוב שתדע לכל המחשבים האלא יש את אותן מאפיינים בעיתיים:

1. הם כבדים יחסית

2. הסוללה שלהם מתרוקנת מהר מאוד

נ.ב. שים לב שלטושיבה בשני המקרים יש שנתיים אחריות.. וזה אחריות מקיפה עם שבר וכו'..

נ.נ.ב:

ב-5500 שח, אין סיבה לקחת את הסטודיו 1555 של דל.. יש אופציות יותר טובות במחירים לא הרבה יותר גבוהים

במיוחד כשההבדל בין ה-P8700 ל-i7 הוא דיי משמעותי

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה,

אני חושב שאלך יותר על הכיוון של שני המחשבים הראשונים שקישרת אליהם ,

למחשב הראשון - TOSHIBA דגם SATELLITE A500-1DN , כי באמת אין הבדל מיוחד בין השניים ולא חשוב לי הנפח של הדיסק הקשיח .

ראיתי את המחשב הבא - http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1915

אצל חבר ועכשיו אני חושב גם עליו , כי גם לו יש כרטיס טוב - 9600GT ומעבד טוב , פחות חזק קצת מהטושיבה , מה אתה אומר עליו ?

הוא עולה קצת יקר יותר אבל זה באמת מצדיק את הכסף או שזה גם בגלל שם החברה ?

חוץ מזה , סדרת ה 230M חדשה/חזקה יותר מה 9600GT ? או שאין הרבה הבדל ?

פורסם
  • מחבר

אשמח לתגובות נוספות ועזרה לגבי בחירת הנייד , עדכון בתגובה האחרונה ,

תודה והמשך לילה טוב .

פורסם

איזה תגובה אתה מצפה לקבל?

בקשת נייד 15 אינצ' ואתה שואל אם הנייד 17 אינצ' שמצאת טוב יותר? יש הבדל "ענק" תרתי משמע בין 15 ל-17 אינצ'

פורסם
  • מחבר

הכוונה ההתחלתית שלי הייתה שלא איכפת לי מגודל המסך וממשקל המחשב ,

הבנתי שלא כתבתי את ההסבר נכון , אתקן את זה .

רשמתי גם שיש עדכון בהודעה האחרונה,

הכוונה שלי הייתה גם להבין קצת יותר על כל הדגמים השונים של המעבדים וכרטיסי המסך שאני לא מבין בהם .

בעיקר על כרטיסי המסך שהם העיקר בשבילי .

אבל נכון לעכשיו אני יותר בכיוון של המחשב האחרון - TOSHIBA SATELLITE A500-1DN , התקציב הוא מה שמשנה לי , לא גדלי המסך (רק לא מסך קטן)

אז נכון לעכשיו , אחרי הדגמים שגם רשמת , יש אולי עוד מחשב שאני יכול לקנות במחיר הזה ?

אני מעדיף לראות כמה אפשרויות , אם תוכל לעזור לי גם בזה - אשמח מאוד .

לילה טוב .

פורסם

מסתבר שאפשר למצוא אפילו משהו יותר טוב מזה..

הכרטיס מסך בטושיבה הוא GT230m והוא נחשב לא רע יחסית לניידים.. הוא חזק בקצת מה-9600GT ששאלת עליו.

אבל ראיתי עכשיו נייד שעולה אותו מחיר בערך עם כרטיס מסך HD4650 של AMD שנחשב יותר טוב מה-230m בקצת:

Hp Pavilion dv6-1330ej שבצורה נדירה לניידי HP מגיע עם שנתיים אחריות..

המחיר בלינק הוא 3999 והוא אחלה מחיר למחשב כזה

המחיר הכי זול שלו בד"כ הוא 4300 שח, ככה שאם תוציא אותו באולסייל ב-4100 נניח, יצא לך טוב

שים לב - למחשב יש 2 ג'יגה זכרון ולא 4 (לדעתי זה לא קריטי) וניתן לשדרג אני מניח בעוד כ-250 שח..

נ.ב.

לטושיבה יש דגם מקביל, עם 4 ג'יגה זיכרון ומעבד טיפה איטי יותר (T6500 מול T6600 ב-HP) וגם לו יש שנתיים אחריות.

מדובר ב-Toshiba Satellite A500-138 (מסך 16 אינצ' ולא 15.6 כמו ב-HP) והוא עולה 4400 שח בערך

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה הנספת ,

זה שינוי דיי גדול , מבחינת המחיר , קצת מערער את הביטחון - אתה בטוח שה 4650 טוב יותר מה 230m ?

בגלל הבדלי המחיר ה"הגיון" קצת לא מסתדר לי עם זה (למה שיתמכרו כרטיס טוב יותר בזול יותר)

אבל בכל מקרה אם זה נכון , לקחתי את ההצעה שלך עוד צעד קדימה ומצאתי את ה HP pavilion dv-6 1340ej שבא עם 4GB ועולה 4720 , עדיין בתקציב שלי . http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2024

מה שעוצר אותי כרגע זה אי הוודעות לגבי הכרטיס מסך בגלל מה שכתבתי ואני עומד כרגע בין ה HP 1340 ל TOSHIBA SATELLITE A500-1DN

פורסם

וודאי שה-4650 עדיף על ה-230m .. (הפרש של כ-10 אחוזים לטובת ה-4650)

מה שכן, ההבדל בין ה-1340 ל-1330 הוא 2 ג'יגה ודיסק קשיח יותר גדול..

אתה יכול למצוא 1330 ונסות להוציא אותו במכירה אישית באזור ה-4000-4100 שח ולשדרג לו זיכרון ל-4 ג'יגה בעוד 250 שח

הפרש הגודל בדיסק הקשיח - 70 ג'יגה לא נראה לי שווה את ההפרש במחיר ל-1340

בקיצור, תחשוב אם באמת שווה לך להשקיע לדגם היקר יותר או שאולי אפשר אפילו לחסוך פה עוד קצת

פורסם
  • מחבר

זה כל העניין עם כרטיסי המסך , אני תמיד לא בטוח איתם כי גם באתר לא רשום עליהם הרבה , יש בנעוץ מידע על כרטיסים ישנים יותר .

אפשר למצוא את המפרט של הכרטיסים באינטרנט ? כמו כרטיסים של מחשבים נייחים ?

הסתכלתי קצת יותר לעומק של הדגמים , באמת נפח הדיסק הכשיח לא כל כך משנה לי אבל שמתי לב שאם אני רוצה לשדרג את הזיכרון לעוד 2GB זה יעלה 331 (באותו האתר) כי זה גם של 800MHZ (כמו שאני יודע - תמיד עדיף שהמהירויות יהיו תואמות , יש ב 251 אבל של 667MHZ)

זה בזמן שהדגם היקר יותר בא עם 4GB במהירות 1066MHZ , לא באמת אכפת לי הרבה מהמהירויות , כי אני תמיד לא הרגשתי הבדל ביניהם , אבל מה שכן זה שזה יוצא הפרש של 70 שקל בערך בין ה 1330 עם תוספת הזיכרון לבין ה 1340 ושבא עם עוד נפח (שולי אבל בכל זאת).

לכן נראה לי שה 1340 יתאים לי יותר בגלל הסיבות האלה , גם שזה עדיין בתקציה , אפילו נמוך ממה שציינתי בהתחלה .

נראה לי שזהו זה , אלא אם כן יהיו עוד מחשבים , הייתי ממוקד על הטושיבה ואז חידשת לי עם ה 1330/1340 , אם אין , אני קונה את ה1340 כנראה .

פורסם

ידידי אני באותה הסירה כמו שלך...

חשבתי על ה-PAVILION כמוך נראה מצויין מה גם שחיפשתי HP ,

אבל קיבלתי המלצות ממש לא טובות על המחשב הנ"ל , ולא מבן אדם אחד.

השיא קרה השבוע שהייתי באיבורי וראיתי לקוח זועם מחזיר את המוצר בשידור חי .... ממש צירוף מקרים ואומר לא לגעת במוצר מהסיבות שהאנשים אמרו לי.

אני מחפש מחשב בדיוק כמו הצרכים שלך, חשבתי היום על לנובו 550G-92 אבל עם כרטיס מסך ירוד 512 MB

וגם ראיתי את הטושיבה עם כרטיס מסך טוב יותר ויקר באיזור 4500 .

את ה1340 כמעט קניתי- הוצאתי אותו ב4800 כולל תיק ושלוח ותאמין לי אין יותר זול מזה מאתר שאני לא רוצה לפרסם.

ממנו ירדתי, (יש לו בעייתיות גם עם הזיכרון DDR3 זה מהירות 1066MHZ ושם רשום 800!!!! לשים לב!!!!!)

עדיין לא יודע מה לקנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים