עבור לתוכן

Windows Update לא תופס את אופיס וחבריו

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לבעיה קצת משונה שנתקלתי בה

האנטי-וירוס שלי הפנה את תשומת ליבי לכך שהגרסה שלי של MICROSOFT OFFICE לא מעודכנת, ויש בה פרצות אבטחה

ניסיתי להבין איך אני מריץ באופן ידני את העדכון לאופיס, ואחרי הסתבכויות רבות - הצלחתי להגיע לאתר הנכון

העדכון שלי של WINDOWS מכוון לעבוד באופן אוטומטי, והוא אכן עבד כך עד כה בצורה טובה

מה שכן, מסתבר שהוא הריץ אך ורק עדכונים של ווינדוס, כלומר - העדכון עבד מול:

http://www.update.microsoft.com/windowsupdate

בעוד שכדי לתפוס את מוצרי אופיס הוא היה צריך לעבוד מול:

http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate

כשאני אומר "מול" אני מתכוון שכשהייתי לוחץ על האייקון של העדכון הידני, הייתי מגיע לכתובת הראשונה ולא השניה! בכתובת הראשונה לא הופיעו אף פעם עדכונים של אופיס, ועכשיו, כשנגשתי פעם ראשונה לכתובת השניה - לפתע נגלו לעיני כ-30 עדכונים שונים לאופיס

מיותר לציין - שגם העדכון האוטומטי עצמו לא עבד מול הכתובת השניה, אלא רק הראשונה, אחרת היה כבר מזמן מוצא את העדכונים לאופיס...

יש למישהו מושג מה זה , למה זה - ואיך לתקן את זה?

תודה!

נ.ב: שכחתי לציין שאני משתמש ב-

WINDOWS XP X64 עדכני לגמרי (כלומר, כל ה-FIXES וה-SERVICE PACKS)

פורסם

זה אמור להיות ככה.

העדכונים של אופיס הם סיפור נפרד לגמרי כמו שלא תצפה למצוא עדכונים לכל תוכנה אחרת, אפילו של מייקרוסופט, באתר העדכונים של מערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי --- אז איך בדיוק הייתי אמור לדעת על כך שיש עדכונים לאופיס שלי?

אתה מתכוון לומר שכל מי שיש לו אופיס צריך באופן ידני לבדוק אם יש במקרה פרצות אבטחה?

כפי שאמרתי, ברגע שניגשתי לאתר השני, נגלו לעיני עדכונים ישנים שמן הסתם יצאו לפני המון זמן, ולא הייתי מודע לקיומם

אני יצאתי מנקודת ההנחה הבאה:

או ש-WINDOWS UPDATE מטפל בכל מוצרי מייקרוסופט המותקנים

או שהם דואגים בעצמם לעדכון האוטומטי שלהם

שוב, אציין שכדי להגיע לאתר העדכון מלכתחילה הייתי צריך ללחוץ ידנית על הכפתור של "get updates" ב-WORD

אמנם זו "אחריותי" לבדוק שיש עדכונים לתוכנות, אבל נהוג שבדברים בסיסיים כמו תוכנות אופיס, אנטי-וירוסים ומערכות הפעלה - העדכונים מבוצעים באופן אוטומטי כיוון שהם "בסיסיים" ביותר ופעולתם התקינה היא קריטית לבטיחות המערכת

פורסם

windows update הוא למערכת ההפעלה בלבד.

אתה צריך לדאוג בעצמך לעדכוןנים של כל התוכנות שמותקנות לך, אפילו אם הן שייכות למייקרוסופט.

פורסם
  • מחבר

צר לי אך נראה לי שבמקרה הזה אתה טועה

אני חושב שהדבר מצביע על בעיה

במיוחד שבעבר (בווינדוס 2000) הייתי מקבל עדכונים של אופיס בלי בעיה, הן באופן אוטומטי והן באופן ידני --- מהאתר של WINDOWS UPDATE

להגיד שאין בעיה ושזה אחריותי זה קל - השאלה האם אתה באמת חושב שכל משתמשי אופיס בעולם לוחצים על "GET UPDATE" באופן ידני?

יש לי תחושה שלא.

פורסם

גם ב Windows 2000 היו עדכונים נפרדים למערכת הפעלה ולתכונות.

מה שכולם עושים לא מעניין אותי ולא את מייקרוסופט כי זאת הבעייה באישית שלהם. ממליצים לך לדאוג לעדכונים אז תעשה מה שממליצים או מה שבא לך לעשות.

זה לא כמו בלינוקס שיש לך version control אחד לכל הפצה ואתה יכול להתקין, לעדכן ותהלסיר תוכנות עם מנהל חבילות בצורה אחידה.

זה שהמוצר הוא של מייקרוסופט זה לא אומר שהעדכונים של מערכת ההפעלה צריכים לאגד גם כל מוצר שלהם שהותקן על המערכת הזאת וכפי שאתה צריך לדעת יש להם לא מעט מוצרי תוכנה שונים.

לשמל SP לאופיס 2007 אפשר לקבל רק מ office update אבל KBים שונים שבצורה כללית קשורים לאופיס ניתן לקבל מ windows update.

פורסם

בחרתה בכלל ב MICROSOFT UPDATE ?

(זה חדש כבר כמה שנים............)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מעולם לא הוצגה בפני האופציה לבחור ב-MICROSOFT UPDATE

בכל מקרה:

http://support.microsoft.com/Default.aspx?id=907380

מסתבר שזו בעיה מוכרת שמייקרוסופט הודתה בה

נראה לי שאם חושבים בהגיון אז זה די ברור שאני צודק (גם ללא הלינק שמצאתי) אבל נראה שמשום מה כולכם יצאתם מנקודת הנחה שאני טועה וניסיתם להוכיח את זה

IVAN - ההפך, דווקא מייקרוסופט ידועים בגישה המונוליטית שלהם (כמו גם אפל) ולכן טבעי ביותר שמייקרוסופט ינסו לעדכן לך כל מוצר אפשרי שקיים שלהם, וגם להציע מוצרים נוספים אם אין לך אותם עדיין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים