עבור לתוכן

בעיה| שגיאה שמופיעה במחשב| נפתר!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי ב TASK SCHEDULER, אין, השגיאה לא מופיעה שם. אממ, לא התקנתי שום ערכת עיצוב / שומר מסך חיצוני / ערכת נושא... מוזר מאוד שאני לא מפסיק לקבל את השגיאה הזאת. נראה שאין ברירה מאשר לפרמט.. מה אתה אומר? יש לך עוד הצעת? ;D

מצטער על החפירה!!! ותודה על הנסיון לעזרה שלך@! :yelclap:

פורסם

start>run>msconfig>startup

חפש שם כל דבר מוזר. מקסימום תבטל את הכל ותראה אם זה חוזר על עצמו, בדרך של אלימינציה (ביטול) תוכל אח"כלהחזיר אחד אחד ולראות איפה הבעייה.

*תלחץ פעמיים על הקו הפרדה מימין ל-COMMAND כדי לראות באופן מורחב איפה כל פריט שמה נמצא

windows-7-startup-processes.JPG

פורסם

אוקיי ממבט מעמיק בשגיאה שלך ..אז היא לא נראת לי שגרתית

כי בשגיאה מהסוג הזה של PROBLEM WITH SHORTCUT

נראת כך :

fix-windows-shortcut1.gif

וחיפשתי בגוגל רבות לא מצאתי משהו שנראה כמו השגיאה שלך ... כאשר יש רק אופציה של OK... ככה שזה נראה לי בסבירות גבוהה מאוד

סתם איזה משהו שבא להציק ולא משהו בתחלס חסר..

עכשיו שאתה אומר שלא מצאת אזכור לשגיאה..אני מקווה שאתה לא מצפה שיהיה רשום לך השם של זה בתוך הTASK schedule או איפה שאלכס ציין...תחפש דברים שאתה פשוט לא יודע מהם מאשר לחפש לפי השם קובץ שהוא מדבר עליו או מאפיינים טסטואלים אחרים.

פורסם

זה למה אמרתי שבמקרה הגרוע, יבטל את הסימונים של הכל אם הוא לא מוצא משהו חשוד ואז יחזיר לאט לאט.

פורסם
  • מחבר

start>run>msconfig>startup

חפש שם כל דבר מוזר. מקסימום תבטל את הכל ותראה אם זה חוזר על עצמו, בדרך של אלימינציה (ביטול) תוכל אח"כלהחזיר אחד אחד ולראות איפה הבעייה.

*תלחץ פעמיים על הקו הפרדה מימין ל-COMMAND כדי לראות באופן מורחב איפה כל פריט שמה נמצא

windows-7-startup-processes.JPG

תודה רבה! על העזרה הרבה! נראה לי שהשגיאה לא תחזור על עצמה עכשיו שביטלתי את הV. אבל תראה, השם של המפיץ נראה חשוד מאוד! שים לב בתמונה המצורפת : 22712053.png

פורסם

היית אמור להרחיב את השדה של ה-COMMAND. תעלה שנית :)

פורסם
  • מחבר

היית אמור להרחיב את השדה של ה-COMMAND. תעלה שנית :)

סליחה. עוד קובץ שעולה גם כן נראה לי חשוד, סימנתי גם אותו. חשוב לציין כי לא ניתן למצוא את הקבצים הללו על ידי חיפוש ידני בתיקיות האלו, הקבצים פשוט לא נמצאים, גם לא בתור קבצים מוסתרים.

27423854.png

פורסם

כל הכבוד, סוף סוף מצאנו את הבעייה!

כל פעם שאתה לא מוותר ומוצא את הפתרון לבעייה אתה נהיה יותר ויותר תותח. תמשיך ככה :xyxthumbs:

נ.ב - תוסיף נפתר | לכותרת :)

פורסם
  • מחבר

כל הכבוד לך!!!!! אתה באמת תותח אמיתי!

אממ, שאלה אחרונה.. נכון שזה נראה מוזר? השם של המפיץ ? שים לב לאותיות הגדולות והקטנות בשם.. .

זה כאילו מן סוג של וירוס .. . יכול להיות ?

פורסם

אכן. כל המשחקי אותיות זה בדר"כ מחובר למשהו זדוני על מנת (אחד המנגנונים) להימנע מחיפוש של אותו השם ברשימות וירוסים פשוטים זולים.

תוריד MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS ושזה יישב אצלך תמיד.

נ.ב - תוסיף נפתר | לכותרת :)

פורסם
  • מחבר

יש לי את התוכנה הזו. תודה רבה שוב!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים