עבור לתוכן

בעיה| שגיאה שמופיעה במחשב| נפתר!

Featured Replies

פורסם

מופיעה לי שגיאה במחשב שנורא מציקה ומפריעה לפעולת המחשב (windows 7 ).

כל פעם שמופיעה השגיאה המחשב מתחיל להיות איטי וברגע שאני לוחץ ''ביטול'' (ראו תמונה מצורפת), הוא נתקע ל3 שניות ויוצא ואז שוב חוזר אחרי לא פחות מחצי שניה! השגיאה בעצם אומרת, שחסר ''קיצור דרך'' לקובץ מסוים, שאין לי מושג מהו הקובץ הזה!!! ואיני מצליח למצוא דרך שהשגיאה הזאת לא תופיע לי!

מה ניתן לעשות?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תסרוק ל malware, רצוי ב safe mode ועם בסיס נתונים מעודכן של האנטיוירוס.

מועבר לפורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

סרקתי עם Anti Malware. מצא לי 13 קבצים פגומים.

הנה הLOG :

Files Infected: 3

Memory Processes Infected:

C:\Users\Ledan\AppData\Roaming\svhost.exe (Backdoor.Bot) -> Unloaded process successfully.

Memory Modules Infected:

(No malicious items detected)

Registry Keys Infected:

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\LEO0WTUNO7 (Trojan.FakeAlert) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\VB and VBA Program Settings\tm (Trojan.Downloader) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\XML (Trojan.FakeAlert) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\.norton2009Reset (Trojan.Hacktool) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Handle (Malware.Trace) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\J8RPLTROBQ (Trojan.FakeAlert) -> Quarantined and deleted successfully.

Registry Values Infected:

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\windows service host (Backdoor.Bot) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\losalamos (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\j8rpltrobq (Trojan.FakeAlert) -> Quarantined and deleted successfully.

Registry Data Items Infected:

Folders Infected:

Files Infected:

C:\Users\Ledan\AppData\Roaming\svhost.exe (Backdoor.Bot) -> Quarantined and deleted successfully.

C:\Windows\Tasks\{66BA574B-1E11-49b8-909C-8CC9E0E8E015}.job (Trojan.Downloader) -> Quarantined and deleted successfully.

C:\Windows\Tasks\{35DC3473-A719-4d14-B7C1-FD326CA84A0C}.job (Trojan.Downloader) -> Quarantined and deleted successfully.

לפי מה שאני רואה בנתיים לא מופיעה לי השגיאה יותר, אך מעניין אותי לדעת מה הMALWARE שגרם לכך? מה מתוך הLOG הוא הMALWARE שגרם לכך? האם זהו הBACKDOOR.BOT ? או הטרואין ?

פורסם

.scr זוסיומת של קובץ שומר מסך כולשהו משהו כמו DEEZAS זה אולי שומר מסך כולשהו

בטל שומר מסך ותראה אם זה קורה

תחפש ב ADD\REMOVE PROGRAMS שומר מסך עם שם דומה ותמחק אותו

תבדוק אם משהו דומה עולה לך עם המחשב

start>run>MSCONFIG>STARTUP

אחרי זה תוריד MALWARE BYTES ותסרוק

אחרי זה תוריד MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS ואחרי שתעדכן אותה אוטומטית תריץ סריקה מלאה על כל הדיסק.

דווח בסוף.

פורסם

כמובן שscr יכול להיות גם malicious כי בדומה לשומר מסך הוא יכול לעשות כל דבר שיש בקוד שלו.

החותמות עצמן שיש לך בלוג הן מאוד כלליות ולא מספרות על כלום בעצם.

פורסם
  • מחבר

.scr זוסיומת של קובץ שומר מסך כולשהו משהו כמו DEEZAS זה אולי שומר מסך כולשהו

בטל שומר מסך ותראה אם זה קורה

תחפש ב ADD\REMOVE PROGRAMS שומר מסך עם שם דומה ותמחק אותו

תבדוק אם משהו דומה עולה לך עם המחשב

start>run>MSCONFIG>STARTUP

אחרי זה תוריד MALWARE BYTES ותסרוק

אחרי זה תוריד MICROSOFT SECURITY ESSENTIALS ואחרי שתעדכן אותה אוטומטית תריץ סריקה מלאה על כל הדיסק.

דווח בסוף.

כפי שאתה יכול לראות, כבר סרקתי עם MALWARE BYTES, אך לא סרקתי שם את הכונן החיצוני.

היום ברגע שהדלקתי את הכונן החיצוני, הופיעה לי השגיאה שוב, לכן, סרקתי את הכונן עם MALWARE BYTES, ומצא לי 2 טרויאנים ב2 קבצי קראק, מחקתי אותם. בנתיים לא מופיעה לי השגיאה שוב, כך שהכל בסדר, אעדכן אם יהיה צורך. תודה על העזרה!

פורסם

שמח שעזרנו. עכשיו תעזור גם לאחרים :)

פורסם
  • מחבר

לצערי השגיאה חזרה. לא יודע מה עוד לעשות!!! זה בטוח משהו שקשור לכונן החיצוני, מה עוד אני יכול לעשות?!

פורסם

1. מקודם, האם עברת על כל אחד מהשלבים שלי ?

2. תעשה ככה:

תוציא את הכונן החיצוני מהמחשב ותבצע שוב את כל השלבים שכתבתי. אל תחבר אותו במשך כמה ימים ובוא נראה אם השגיאה תחזור

פורסם
  • מחבר

כן עברתי על כל השלבים שאמרת.

עכשיו ניתקתי אותו, ליומיים שלוש, ונראה מה קורה עם זה.

פורסם
  • מחבר

עד היום, הכונן היה מנותק, לצערי השגיאה חזרה גם בזמן שהיה מנותק, ככל הנראה זה לא משהו בכונן. מה אני יכול לעשות ?

פורסם
  • מחבר

הקפצה ! מישהו ?

פורסם

תראה אם יש לך איזה שומר מסך שהוא לא של WINDOWS.

מצד שני תראה אם בכלל מוגדר לך שומר מסך ותבטל בכלל שומר מסך. ייתכן וזה מופיע כל פעם ש-X זמן עובר ואז משהו מופעל שלא קיים.

פורסם
  • מחבר

תראה אם יש לך איזה שומר מסך שהוא לא של WINDOWS.

מצד שני תראה אם בכלל מוגדר לך שומר מסך ותבטל בכלל שומר מסך. ייתכן וזה מופיע כל פעם ש-X זמן עובר ואז משהו מופעל שלא קיים.

אין לי שומר מסך שהא לא של WINDOWS, ביטלתי את השומר מסך שהיה מוגדר, עדיין מופיעה לי השגיאה!

פורסם

תעיף מבט בTASK SCHEDULER תבדוק אולי מופיע לך שם משהו חשוד..

בשביל להגיע לזה

תרשום

TASK SCHEDULER

בשורת חיפוש בתפריט START.

זה יפתח לך את החלון שלו תסמן בעכבר בצד שמאל על TASK SCHEDULER LIBARTY ואז תסתכל בצד ימין על המארועות שרשומים..ומתי הם רצו לאחרונה..אם אתה לא יודע לשים את האצבע על משהו חשוד לפי השם..תנסה לעבוד לפי הזמנים..ולבדוק אם אתה מצליח לסנכרן בתאוריה בין הזמן של הופעת השגיאה לבין הזמן שרשום תחת העמודה LAST RUN TIME

אם אין שם כלום

אולי במקרה התקנת איזה THEME או איזשהי תוכנה שמשנה את העיצוב של הWINDOWS ? ואז חסר הקובץ הזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים