עבור לתוכן

:::איך אנחנו עושים כסף?:::

Featured Replies

פורסם

לא ידע אם מט"ח יותר מסוכן מבורסה אבל יש לי דוד שהפסיד מליון שקל במט"ח ולא בצחוק נמחק לו מליון מההשבון בנק..!

• תגובות 37
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Not in Employment, Education or Training

לאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!! איך גרמת לי להגיב בדיון כזה!!!!!!!!!!! עכשיו שנים זה לא יצא לי מ"הראה הודעות חדשות" :::::{{{{{{{{{

רועיקי זה בגלל שאתה אוהב אותי ומתגעגע אלי

פורסם

פרנקל, אל תחמיא לעצמך.

פורסם

בטח ת'קורא לי פרנקל יאה נעלם מניאק, טוב מספיק הספאמתי פה ואני חייב לישון למה קמים מוקדם מחר.

דבר איתי לא ראיתי אותך במסנ כבר שנים

פורסם

לא ידע אם מט"ח יותר מסוכן מבורסה אבל יש לי דוד שהפסיד מליון שקל במט"ח ולא בצחוק נמחק לו מליון מההשבון בנק..!

כבר מזמן נוצר לי רושם שרוב האנשים שמפסידים סכומים גדולים בבורסת ניירות ערך או השקעות מט"ח, זה בדרך כלל אנשים שהופכים את כל העניין לקזינו. כשאתה לוקח סיכונים, ככל שיש לך סיכוי להרוויח יותר - יש לך גם סיכוי להפסיד יותר. אבל יש מצב שאני טועה, אני לא מומחה בדברים האלה.

פורסם

איזה תראד מטופש ...

אתה באמת מצפה מאנשים מבוגרים לחשוף כזה מידע על עצמם בפורום באינטרנט? ::)

כן, לא ברור העניין הזה.

לדעתי יש מצב אפילו שמדובר כאן בעקיצה.

פורסם

כן, לא ברור העניין הזה.

לדעתי יש מצב אפילו שמדובר כאן בעקיצה.

מה הוא כבר יעקוץ? אף אחד לא נתן פה פרטים מדוייקים אלא רק בכלליות

פורסם

תכיר לי את הבנאדם שמשקיע במט"ח, אני בדיוק עכשיו מחפש מישהו עם ניסיון בתחום הזה שיוכל לתת לי קצת רקע על איך הדברים מתנהלים. :xyxthumbs:

בתור אחד שמבין בתחום - עשה לעצמך טובה, ואל תתחיל עם זה.

מט"ח זה הימורים נטו. גם אופציות.

רוצה להשקיע בבורסה? טוב ויפה, ואפילו מומלץ ורצוי. אבל רק במניות (ועדיף ממדי מניות, כלומר תעודות סל) ובאג"ח (מדינה או חברות). תלוי ברמת הסיכון שאתה מוכן לקחת ובמשך הזמן שאתה רוצה להשקיע. אם אתה הולך בכל זאת לכיוון המט"ח, אני ממליץ כבר שתמלא ווינר, יותר מעניין ונשרפים יותר לאט (ואז יש יותר זמן להנות מההתמכרות).

*גילוי נאות - מעולם לא השקעתי במט"ח, והשקעתי מעט מאוד באופציות, וגם זה רק כחלק מהגנה על תיק ההשקעות שלי.*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים