פורסם 2010 בינואר 215 שנים מקצוע: סטודנט לגנטיקהמקום עבודה: אונ' ת"אסכום רווח ממוצע לחודש: 3800 מלגת קיוםלמדתי את המקצוע ב...: מכללה ואוניברסיטה !!!תואר: שנירוצה ללמוד בהמשך: איך חוזרים 10 שנים אחורה בזמן ולא הולכים ללמוד משהו שקשור לביולוגיה
פורסם 2010 בינואר 215 שנים מקצוע: סטונדט לחשמל מקום עבודה: מלמד ילדים דפוקים מתמטיקה דרך האינטרנטסכום ממוצע: מקבל מלגה ומחשב תמורת זה, שלא מספיקה ואני לוקח מההורים, הכסף שעשיתי אי שם בקיץ היה נגמר מזמן אם לא היתי מפלח מההוריםלומד ב:טכניון
פורסם 2010 בינואר 215 שנים מחבר מה הבעיה לענות ברצינות את 4 שאלות?ולא נראה לי שזה מידע כזה סודימקצוע: טכנאי מיחשובמקום עבודה: צהל סכום רווח ממוצע לחודש: 4000+למדתי את המקצוע ב...: לבד בבית ושהיתגייסתי עשיתי קורס שתרם עוד קצתתואר: איןרוצה ללמוד בהמשך: במכללה -מנהל עסקיםלבד בבית-את מה ש*Scorn* יודעוקצת EBAY וקידום אתרים*Scorn*
פורסם 2010 בינואר 215 שנים מקצוע: טכנאי מיחשובמקום עבודה: צהל סכום רווח ממוצע לחודש: 4000+למדתי את המקצוע ב...: לבד בבית ושהיתגייסתי עשיתי קורס שתרם עוד קצתתואר: איןרוצה ללמוד בהמשך: במכללה -מנהל עסקיםלבד בבית-את מה ש*Scorn* יודעוקצת EBAY וקידום אתרים*Scorn* מה אתה אזרח עובד צהל ?
פורסם 2010 בינואר 215 שנים אתחיל עם תשובה שתספק את פותח האשכול....מקצוע: מהנדס תוכנהמקום עבודה: חברה בסדר גודל בינוני (עד 2500 עובדים)סכום רווח ממוצע לחודש: 15K-20Kלמדתי את המקצוע ב: מכללהתואר: Bscרוצה ללמוד בהמשך: תואר שני במדמח או מנהל עסקים
פורסם 2010 בינואר 215 שנים מקצוע: NEET מקום עבודה: בית סכום רווח ממוצע לחודש: ~1200 למדתי ב: אינטרנט החכמה הגדולה בלשבת בבית ולהתבטל היא גם לעשות כמה גרושים תוך כדי מה אתה עושה באינטרנט שאתה מרוויח 1200 שקל בחודש? אשמח ללמוד אין לי כל כך זמן לעבוד כי אני סטודנטית, אז אם יבוא כסף מהאינטרנט זה יהיה מעולה!
פורסם 2010 בינואר 215 שנים לא נשמע לי הגיוני. גם מי שיושב 24 שעות ביממה מפציץ את כל האינטרנט בספאם, לא יקבל על זה יותר מ50שח בחודש.
פורסם 2010 בינואר 215 שנים מה הקשר? באינטרנט אפשר לעשות הרבה דברים ולא צריך רק ללכת כמו אדיוט ללחוץ על באנרים עבור חברת שקרכלשהו שבחיים לא תשלח לך צ'קאני מכיר בן אדם שמשקיע במט"ח והוא כמה שעות כל יום מתעסק בזה (מהבית, באינטרנט) ומרוויח 10K בחודש רק מזה.לא חסרים משקיעים פרטיים שעובדים מהבית עבור עצמם בלבד בהשקעות ומרוויחים מזה לא רע בכלל.הייתי מנסה לעסוק בזה בעצמי אילו לא הייתי באמצע תואר אקדמי.
פורסם 2010 בינואר 215 שנים תכיר לי את הבנאדם שמשקיע במט"ח, אני בדיוק עכשיו מחפש מישהו עם ניסיון בתחום הזה שיוכל לתת לי קצת רקע על איך הדברים מתנהלים.
פורסם 2010 בינואר 215 שנים מי שעובד בחברה שמכבדת את עצמה כנראה שחתם על "חוזה אישי"שבוא רשום שכל מה שרשום בחוזה זה לעיינך בלבד.מה שאומר שבעיקרון אסור לו לרשום פה את המשכרות שלו.
פורסם 2010 בינואר 215 שנים תכיר לי את הבנאדם שמשקיע במט"ח, אני בדיוק עכשיו מחפש מישהו עם ניסיון בתחום הזה שיוכל לתת לי קצת רקע על איך הדברים מתנהלים. רק שתדע שמט"ח יותר מסוכן מבורסה.
פורסם 2010 בינואר 215 שנים מקצוע: ליצן. לרוב לילדים בגיל הרך מקסימום גיל 8.מקום עבודה: בית הלקוחסכום רווח ממוצע לחודש: 2000+-למדתי את המקצוע ב...: עברתי קורס תואר: איןרוצה ללמוד בהמשך: חינוך מיוחד
פורסם 2010 בינואר 215 שנים מקצוע: עדיין אין.מקום עבודה: עדיין אין.סכום רווח ממוצע לחודש: עדיין אין.למדתי את המקצוע ב: אורט.תואר: הנדסאי תעשייה וניהול בהתמחות ייצור (בתקופת למידה).רוצה ללמוד בהמשך: להתמקצע ולצבור ניסיון בצבא ואז לצאת לאזרחות עם אותו ניסיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.