עבור לתוכן

מסך כחול בויסטה, מצורפים קבצי DMP. מבקש עזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לא בטוח אם זה מתאים לתקלות תוכנה או חומרה. ניסיתי פה.

אשמח לעזרה עם מחשב נייד שמריץ ויסטה ופעם ביומיים-שלושה נותן מסך כחול או פשוט נתקע ומתרסק. המחשב עדיין באחריות.

אתחיל ואגיד שאני חושב (לא בטוח ולכן פונה אליכם) שהבעיה התחילה בערך בזמן שטכנאי של DELL החליף לנו זכרון RAM שנדפק.

אני לא משוכנע לחלוטין שזה מאז ולכן הייתי שמח לשמוע מכם.

המחשב עוד באחריות, פשוט ב DELL אמרו לי קודם כל להריץ את הכלי בדיקות של DELL (שלא מצא תקלה).

קיוויתי שתוכלו לעזור לי ולהגיד לי משהו מוחשי יותר שאוכל להגיד לDELL (או שאולי זה בכלל לא הזכרון אלא משהו שאני יכול לפתור)

בדיקה של קבצי ה DMP מעלה כל פעם משהו אחר.

צירפתי העתק שלהם בקובץ TXT, יש בתוכו כמה קבצי DMP.

תודה מראש על כל עזרה שתוכלו לתת.

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה נראה מהלוג DMP שבקובץ TXT שכל פעם המחשב שלך קורס עם חתימה שונה, בגלל תוכנה אחרת .

מה שעשוי להצביע על בעיה עם הזיכרון או איזשהו דרייבר שלא מתפקד כמו שצריך.

אני הייתי מנסה להריץ MEMTEST

http://www.memtest.org/

בשביל להיות רגוע שזה לא הזיכרון שבעייתי .

אם הMEMTEST עובר סבבה

תעבוד עם הTASK MANAGER פתוח ותעקוב אחרי אחוז נצילות הזיכרון

יכול להיות שיש לך שם משהו שמבזבז את הזיכרון ולא משחרר זיכרון לא מנוצל עד רמה כזו שהוא פשוט מקריס את המחשב

זה משהו שהיה קורה לי עם ה ESET SS על VISTA 64BIT (על 32 זה היה רץ מצויין)

מאוד קשה לעלות על זה אלא אם אתה ממש נובר בפורומי תמיכה של כל תוכנה ותוכנה שאתה משתמש בה.(בהנחה שאתה מריץ הרבה דברים במקביל באופן קבוע )

פורסם
  • מחבר

תודה. פשוט צורב את ה ISO על דיסק?

פורסם
  • מחבר

הרצתי בדיקת זכרון, חיכיתי 2 מעברים, לא הייתה בעיה.

מתסכל, אנסה לראות איך אני מוצא את הבעיה.

אגב, הערה נוספת, לדעתי מאז תחילת התקלה הזו יש גם בעיה עם חיבור של הרד דיסק חיצוני והעתקה אליו, המחשב לרוב קופא או שהחלונית שפתוחה על הכונן החיצוני הופכת ל NOT RESPONDING.

פורסם

2 הרצות ...תן לו לרוץ לילה ואז זה יהיה ודאי

אני לא הייתי רץ עכשיו על כל הבעיות במקביל (פרה פרה)

הקריסות נראה לי יותר קריטי

אגב בן כמה הלפטופ ? אם אתה זכאי לעידכון לWIN7 לדעתי שווה להשקיע בזה

הבדל של שמיים וארץ

פורסם
  • מחבר

21 pass ואין בעיות.

חבל... זה היה הכי פשוט.

לגבי ווינדוס 7 לצערי יש לי HOME BASIC והמחשב נקנה לפני שהיה את אפשרות השדרוג.

יש עוד הצעות? איך אני בודק איזו תוכנה בעייתית? או איזה דרייבר? ניסיתי להתסכל ב TASK MANAGER ולא ראיתי בעיה. הזכרון לא עולה מעל 1.2-1.3 (יש לי 2 גיגה).

פורסם

ניסית אולי פשוט לגבות הכל ולבצע שיחזור ל"מצב מפעל" לכל הנייד?

פורסם

אני רואה שהיו קריסות עם אזכור לIgdkmd32.sys- Intel Graphics Kernel Mode Driver.

אין לך מה להפסיד מלעדכן דרייבר, ותבטל את התוכנה SABnzbd כי גם איתה הייתה קריסה.

פורסם
  • מחבר

תודה, אנסה לעדכן דרייברים ואם לא יעזור אנסה שחזור למצב מפעל...

תודה!

עדכון 3/1/09: דיברתי עם התמיכה של DELL, טענו שכנראה צריך לפרמט הכל. שלפעמים המחשב לא יודע להתמודד טוב עם חומרה ששונה (אפילו כרטיס זכרון לפעמים).

מה דעתכם? יש לי פתרון אחר? האם לפרמט הכל? יש לי כוננים C ו D כש D מכיל איזשהו BACKUP, לא ממש בדקתי. לפרמט גם אותו?

האם אפשרי להתקין את הויסטה בייסיק שמגיעה איתו ללא בעיה? כתוב על הדיסק משהו בסגנון של זה שהוא לא משמש להתקנה והמחשב אמור להגיע מותקן.

פורסם

תמיד מעבדות יעדיפו את הפיתרון הכי קל ולא ידידותי למשתמש של לפרמט.

זה הכי כלכלי להם שתפרמט.. בייחוד שמדובר על מחשב באחריות.

הרבה פעמים זה באמת הרעיון הכי טוב ומהיר בייחוד אם המשתמש חסר סבלנות, הבנה כללית והציף את המחשב בהרבה בהרבה הרבה זבל.

והזבל הזה זה בדר"כ דברים שלמשתמש אין בהם צורך או שימוש בכלל..סתם התקין... ואז לך תנבור (חיפוש מחט בערמת שחט)

אז כמובן ששואלים אם זה מתקבל על הדעת , ואם אין למשתמש התנגדות עקרונית גם מוציאים לפועל.

בהרבה פעמים אחרות ולפה נכנס המקרה שלך להבנתי...פירמוט לא מבטיח פיתרון של הבעיה

בוא נצא מ3 נקודות הנחה:

1. אתה מתקין את אותה מערכת הפעלה

2. אתה תתקין את אותם דרייברים בדיוק

3. אתה תתקין את אותם תוכנות בדיוק

כל אלה בנוסף לעובדה שאתה לא משנה את החומרה (אם הזיכרון היה בעייתי ,הוא ימשיך להיות בעייתי)

מובילים לתובנה שבDELL יודעים שהבעיה היא לא עם הזיכרון והם פשוט מציעים לך את הפיתרון ה"מהיר"

לווא דווקא הנחוץ .. במקרה הכי גרוע מבחינתם זה לא ייפתור את הבעיה ואז תביא להם את המחשב בכל זאת.

לגבי השאלה שלך על הBACKUP אז זו לבטח מחיצת RECOVERY אלא אם אתה יצרת אותה.

ועל המחיצה הזו הייתה ההתקנה הראשונית של הWINDOWS ומה שיש לך בדיסק זה דיסק להרצת תוכנה

להכנת דיסקים שישמשו להתקנת המערכת הפעלה מחדש...ככה זה לפחות בHP/COMPAQ

אני משער שב DELL זה פחות או יותר עובד אותו דבר.

ואם תסתכל באתר שלהם תמצא גם איזשהו מדריך איך בדיוק לעשות את כל התהליך.

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובתך.

בסה"כ במחשב לא מותקנים דברים חריגים.

העניין שאם הזכרון לא דפוק (ככה לפחות לפי הבדיקה) ונניח שאין בעיית חומרה אחרת, אני לא רואה איך לצאת מזה חוץ מלהתקין הכל מחדש ולקוות לטוב.

אכן כנראה שזו מחיצת RECOVERY, אברר איך אני מתקין ווינדוס מחדש.

הוספה: OK זו אכן מחיצת RECOVERY, עכשיו השאלה אם לעשות ממש פירמוט התקנה מחדש או פשוט לנסות קודם SYSTEM RESTORE למצב מפעל.

פורסם

הייתי מנסה SYSTEM RESTORE אם יש לך אחד שאתה יודע בוודאות שהוא למערכת של לפני שהתחילו הבעיות

אם לא..אז לך כבר על התקנה מלאה..תחסוך זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים