עבור לתוכן

מדריך להפיכת סידירום ל- CD חיצוני

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ממש לא רעש רציני...

פורסם

עשיתי כזה לאוטו לפני חודשיים

עובד חבל על הזמן

לא צריך את הדיודה, אני עשיתי בלי, גם בפרוייקט שלי באלקטרוניקה, אבל אפשר להוסיף, זה רק ייצב יותר טוב.

ועוד דבר, תבדוק איזה סידי אתה לוקח ואיזה זרמים הוא צורך, תעדיף את הסידי עם הזרמים הכי נמוכים. ה7805, מצליח לתת רק עד 1A ומייצבים של 3A עולים בסביבות 50 שקל.

וקוף קירור למייצב חובה!!!!

עם אתה רוצה עזרה

ICQ#89302210

תשלח הודעה ואני אגיב שאני יהיה ליד המחשב

פורסם
  • מחבר

בנתיים אני מעדיף להשתמש בספק, זה לא מפריע לי, אבל בקרוב אני באמת אפטר ממנו ואז אני אולי אצטרך עזרה...

עכשיו אני חושב איך להכין מארז יפה לכל העסק שיראה כמו CDP אמיתי ויפה !

פורסם

אבל הכפתור היחיד שיש לך זה העברת שיר קדימה?

פורסם
  • מחבר

Yes :P

פורסם

אור, מה אתה מחפש בנגן?

שיראה High-End, או שישמע High-End?

אם אתה מעוניין בזה האחרון, אני במקומך יורד מהרעיון...

שאל את סקורפיון - הוא שם ידיו העקרביות על Digital-to-Analogue Converter יד-שניה של Rotel בעלות של 850 ש"ח.אם תוכל להשיג כזה DAC, או להשקיע במשהו דומה, תוכל לחבר אותו ליציאה הדיגיטלית במחשב (כך שהכונן האופטי שבמחשב ישמש בטרנספורט), או לחילופין ליציאה הדיגיטלית בDVD הנוכחי שלך (כדי שזה ישמש כטרנספורט). זו עסקה טובה הרבה יותר. היא אומנם לא תראה הכי יפה, אבל תשמע טוב הרבה יותר מCDP שתוכל להשגי בסכום דומה ובטח ובטח מהפתרון שהצעת בת'רד הזה. למערכת שלך פוטנציאל מבוזבז (לטעמי לפחות) בגלל מקור נחות. אם תוכל להשיג כזה דבר להדגמה רק כדי לשמוע את ההבדלים, זה יהיה נפלא בשבילך!

שמעת הבדלים ששווים את ההוצאה הכספית הדרושה? קנה ותהנה!

פורסם
  • מחבר

הכנת ה-CDP הזאת היא אך ורק בגדר תחביב, ואפילו תשמש לי כתחליף ל-CDP עד שאני אסיים לחסוך עוד כמה מאות שקלים

למקור אמיתי (ואיכותי באמת) !

אם אתה זוכר את הדיוידי הגנ'רי שלי, הוא הלך לעולמו ואין לי משהו אחר כרגע, אז לבנתיים אני צריך להשתמש במשהו...

אם כבר מדברים באמת על המערכת, אז חשבתי דוקא לכיוון ה-CDP של קמברדיג', אם אני אצליח למצוא אותו איפשהו בשוק היד השנייה

ואספיק לחסוך עד אז...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים