פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים http://finance.walla.co.il/?w=/3/1627440&m=1&mid=79892מה עכשיו סדרת ילדים שתשתמש בדמויות מאקס מן ? שילגיה ושבעת הגיבורי על ? ;D
פורסם 2010 בינואר 115 שנים חשבתי בהתחלה שאתה מדבר על החברה הזו http://www.marvell.com/ציפים של לוחות אם וכל מיני דברים.
פורסם 2010 בינואר 115 שנים מחבר תמיד מחייך איך זה שתמיד מישהו חושב על הרעיונות שלי לפני :pissed: זה רעיון שלי פאקינג שלי :jump:
פורסם 2010 בינואר 115 שנים לא ממש חדשות, כבר לפני כמה חודשיים דיסני הודיע על הקנייה, פשוט עכשיו אישרו את זה.
פורסם 2010 בינואר 115 שנים מחבר רק שלא יקנו חברות אנימה מרוויל גם ככה בשנים האחרונות בסדרות אנימציה שמבוססות על הדמויות שלהם אפכה להיות מאוד ילדותית ככה שדיסני או מרוול זה לא משנה הרבה גם בסרטים חוץ מבאטמן אני לא מצליח לחשוב על סרט קומיקס של מרוויל או בכלל שבאמת טוב (אם באטמן זה של מרוויל בכלל אני לא זוכר ) שיצא בשנים האחרונות וזה חבל כי למרוויל יש גיבורים מאוד מוצלחים כמו ספידרמן אקסמן וכו
פורסם 2010 בינואר 115 שנים מרוול "יצרה" (האיש בשם משהו לי למעשה) את מרבית אם לא כל גיבורי העל.. "המצאה" שלה.. פעם אפילו הייתה תוכנית טלויזיה שאנשים המציאו גיבוריי על חדשים ובסוף היוצר של מרוול בחר אחד.. (אל תשאלו איזה כוחות הזויים היו שם לגיבורים..) אני מצטער לו כי גיבורי על זה דבר שנתפס בראש עם ילדים וסרטים מצוירים, אבל מה לעשות שאנחנו גיקים וגיקים אוהבים גיבורי על בין היתר.. 8) נ.ב- את הסרטים של מארוול אפשר "לזהות" עם הפתיח קומיקס שמאפיין אותם בכל הסרטים- ספיידרמן, באטמן, סופרמן, המעניש, הענק הירוק ועוד..
פורסם 2010 בינואר 115 שנים מחבר את כל גיבורי העל היא לא יצרה יש את D C קומיקס ועוד חברות יותר קטנות ואפילו בארץ יש את "הגולם" של אורי פינק אולי זה לא בשימוש היום ולא בדיוק מפורסם אבל זה קיים בכל מקרה שהתחילו אם הקומיקס לא הכל היה לילדים קטנים אם תחפור לדוגמה לבאטמן בהתחלה זה היה קומיקס מאוד אפל אבל הזיכיון של באטמן מאז קיבל כל מיני מוצרים שונים חלק מאוד ילדותים וחלק יותר אפלים רואים את זה בקלות גם בסרטי קולנוע שבאטמן ורובין לדוגמה זה סרט לילדים קטנים ולאומת זאת האביר האפל לנערים מעלה בכל מקרה היום שיש אנימות כמו נארוטו ובליץ שגם בוגרים וגם ילדים יכולים לצפות בהם הייתי מצפה לתגובה נורמלית ממרוויל אבל אני לא חושב שנקבל תגובה כזאת אולי הם מעדיפים להתמקד בעיקר בילדים קטנים יכול להיות שמשיקול כלכלי כזה או אחר יוצא להם יותר טוב ככה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.