עבור לתוכן

ההאקרים הראושנים שניתקלנו בילדותנו

Featured Replies

פורסם

ההיתקלות הראשונה שלי עם וירוס היתה עם וירוס מיכאלנג'לו הידוע לשמצה בשנת 1992.

מישהו כאן זוכר את זה ?

• תגובות 39
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרבה לפני מיכאלאנג'לו, היה ping-pong ועוד רבים וטובים, אשר התניידו על גבי דיסקטים (תקליטונים) של 5.25", כאלו שמתקמטים ברוח.

אני חושב שפעם אחרונה שלא חששתי מוירוסים, היתה כששיחקתי ב-sinclair ZX spectrum, שם המידע התנייד על גבי קלטות ("קסטות") רגילות, של "טייפ".

:)

פורסם

אשמאדי געגע אני בילי שד השומר של המחשב המרכזי?

זה יותר מידי פסיכודאלי מצטער

פורסם

הייתי מוכן לתת הרבה בשביל לשים את ידי על

מאגר של כול הסדרות של פעם !

והסרטים המצויירים :xyxthumbs:

פורסם

כאילו אני היחיד כאן שלא מכיר שמות של האקרים/וירוסים, בטח שלא קאקרים?

פורסם

אומנם לא ההיכרות הראשונה שלי עם עולם ההאקרים/קראקרים (שזו היתה בשנות ה- 80), אחד הסרטים שהכי אהבתי דאז הוא -

(בסרט זה לפי מיטב זכרוני, היה המפגש הראשון שלי עם Acid Burn אנג'לינה ג'ולי ;D)
פורסם

המפגש שלי עם Hacking היה עם Windows 95 במחשב הראשון שקיבלתי בבר מצוה בגיל 13. איכשהו מישהו הדביק לי את המחשב במשהו כמו Sub7ven (את זה הבנתי כמה שנים אחרי כשעשיתי את זה בעצמי לבני משפחה) ופתאום יום אחד אני יושב מול המחשב ורואה הודעה ממישהו בסגנון "שלום אלכס, זה יהיה יום ארוך בשבילך" (עוד לא היה MATRIX אז, אבל זה היה בדיוק כמו שזה קרה לניו, מסך עם הודעה). גם ה-CDROM פתאום נפתח ואני חשבתי שהמחשב שלי לקח אותו השד. מרוב שפחדתי על ה-RED ALERT 1 שהיה לי אז מה עשיתי ? פתרתי את הבעייה בצ'יק צ'ק!

העברתי את כל התיקייה של WINDOWS מכונן C ל כונן D . . . ונורא התפלאתי למה המחשב שלי לא עולה... :facepalm:

מאותו רגע, הבנתי שאני לא מבין כלום במחשבים(אגב אני עדיין לא מבין כלום במחשבים) ונכנסתי לתחום הזה עם כל הלב.

חחח וואי אהבתי!

הזכרת לי סיפור של ידידה שלי שמישהו השתלט לה על המחשב במשך כמה שבועות והיה מפתיע אותה בכל פעם מחדש,

לפעמים היה משנה לה תמונות רקע, היה שולח לה הודעות, מפריע לה בשיחות ICQ מפעיל מוזיקה וכל מיני שטויות כאלה

הכל הסתיים בזה שהוא השאיר לה את הסל מיחזור וחייגן לאנטרנט בלבד חח

לבסוף אני באתי ופירמטי הכל אחרי שהיא בכתה לי .. זה הדבר הכי קיצוני שניתקלתי בו

אישית פרצו אלי פעם ויצא שמחקו לי דברים זה היה ממש מעצבן אבל מה לעשות לומדים..

פורסם

הו כן... מיטניק עודנו הגדול מכולם. התמחות ב-Human Engineering זה כישרון, לא משהו נרכש.

פורסם

^ :lol: בהחלט..

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מצטער, גם אחרי 9 חודשים מתחילת הדיון הזה, אני עדיין מוצא את עצמי צוחק בלילות מדי פעם

מהרעיון שרוני וליטל היו ההיכרות הראשונה עם עולם ה'האקרים' עבור פותח הת'רד.

ביליבילי ילדים!

0.jpg

פורסם

holy crap :o

עוף קפוא נראה לי יותר מידי קפוא לך בפריזר שלך :lol:]

איזה הקפצה דפקתה כאן הקפצה של 9 חודש

פורסם

האמת שפותח הדיון צודק.

בשבילי למשל, הלב היווה את ההכרות הראשונית שלי עם עולם חיפושי האמהות המרתק, ונילס הולגרסון היה הראשון שלימד אותי כל מה שצריך לדעת על תעופה.

פורסם

בספרו "מיין קאמפף", התוודה היטלר, שקיבל את הרעיון להשתלט על העולם מ"פינקי והמח".

פורסם

בתור יליד שנות ה90 נתקלתי בתחום ההאקינג בצורה עקיפה ובגיל מבוגר יחסית, בערך 9... עוד כששיחקתי בפוקימון רד המקורי, חשבתי איזה נחמד יהיה אם אוכל להכנס למחשבים אחרים ולקחת משם חפצים ופוקימונים.

אחרי כמה זמן גיליתי שהכל אפשרי

(והיי, זה עדיין שפוי יותר מרוני וליטל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים