עבור לתוכן

חוות דעת על כרטיס ביקור\ עסק ולוגו

Featured Replies

פורסם

מה זה ייבוא אישי למוצרים של M-Audio, זה ייבוא מקביל לחלילית (שהם היבואנים הבלעדיים היום) או שאתה הדילר של חלילית? מי נותן אחריות ושירות למוצרים?

אפשר בבקשה לא לנעול את הדיון לפני שנקבל תשובה על השאלה הזאת?

תודה.

• תגובות 53
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכרטיסי ביקור הצבעוניים שהביאו פה [אין לי כוח לבדוק מי] היו לרוב תמונות או בצבע אחיד.

לא גופן מזוויע עם הטקסט בצבע קשת של Word.

אין שום בעיה בצבעים בכרטיס ביקור, רק ששם המעצב צריך להיות גם טוב בעיצוב וגם עם טעם טוב - שלהשיג אחד כזה עולה לא מעט

פורסם

שלום לך

כפי שהקדים להגיב natim9 זה לא רלוונטי הפעם, אם כי זה בהחלט

עלה במכלול השיקולים, וזה בהחלט שיקול שחייבים לקחת בחשבון

( אני מתייחס לעניין המחיר כתוצאה מצבע ).

לעניין המיקצועיות שבכרטיס צבעוני :nixweiss:, אולי כן, אולי לא,

לא טענתי בשום מקום שזה איזה מאסטרפיס, פשוט ככה נראה הכי טוב,

בעיני, וזה מוביל אותי למה שכבר אמרתי - " על טעם וריח אין ...... ".

כל המגיבים פה מתעלמים מעובדה פשוטה , והיא ש - natim9

אהב את העיצוב, טוב לפחות לפני ההתנפלות "המלומדת"

שנהייתה כאן, אין לי מושג מה הוא חושב עכשיו, וזכותו

לבחור את מה שיראה לו הכי נכון ומתאים, וזה בכלל לא חייב

להיות העיצוב הצבעוני, למרות שבקישור שהבאתי אי שם

בתחילת העמוד, סה"כ ביקשתי להראות שגם כרטיסים

צבעוניים מקובלים ו"מקצועיים", ולאו דווקא המינימלסטיים

שכבודם במקומם מונח.

מכאן ועד להשתלחות כאילו אני משווה את העיצוב הצבעוני

לעבודות שבאתר :kopfpatsch::screwy:

באמת מחשבה ילדותית.

לסיכום כל החפירה הזאת :lol: :

מי שרוצה להצמד לעיצוב הסולידי כפי שהוצע כאן לרוב,

בהחלט יכול לעשות כן, מי שמחפש משהו יותר ייחודי -

יכול להעז לעיצובים אחרים.

:xyxthumbs:

זה שהוא אוהב את הצבעוני זה טוב ויפה, אבל אל תשכח שמי שמקבל את הכרטיס ביקור הם לקוחות כמוני וכמוך, ואם אתה רואה שהרוב פה (ובכלל, מתי פעם אחרונה ראית כרטיס ביקור צבעוני, ולא של מסאז' בבורסה?) מעדיפים לבן אתה צריך לקחת את זה בחשבון.

זה משהו שצריך להתאים ללקוחות פוטנציאלים ולא לעצב איך שבא לו ולתלות בחדר ליופי.

פורסם

אני אתעלם מכל ההודעות הבלתי נחוצות האלה.

גרסא סופית (נכון לעכשיו) -

1fbihj.jpg

פורסם
  • מחבר

גירסה נוספת לשיפוטכם :

ap9nqv.jpg

פורסם

^

נראה כמו משהו מתוך KSP.

הלוגו השלישי שהצעת בהודעה הפתוחת הוא מרשים מאוד ונראה פשוט יפיפה. באמת.

מבחינת כרטיסי ביקור - אני מסכים עם קו סולידי יחסית. אפשר לתבל פה ושם אבל הגיטרות האלו כ"כ לא קשורות לקונטקסט של הכרטיס והן סתם. פשוט סתם. לא רק שלא מוסיפות אלא גורעות.

אתה פונה פה לשוק מאוד רציני - לא לילד בן 12 שחולם על גיטרה חשמלית. אל תשכח את זה - שיווק הוא לא כוללני, הוא מותאם קהל - מחסני חשמל למשל פונים לשוק(המאוד רחב) של אנשים בעלי 0 הבנה במה שהם קונים - ולכן הפרסום צעקני, צבעוני ומדגיש מחירים ומבצעים.

שוק היעד שלך הוא בדיוק הפוך מזה - ופרסום צעקני ירחיק אותו ולא יקרב אותו.

KAKADU999 - או שמא ASI 89 או 79 או 69? שכחתי כבר את הניקים שלך - אתה יכול למצוא אותם בלינק אצלי בחתימה לדיון הטוב ביותר אי פעם בפורום.

אתה טרול. פשוט וקל. חלאס. תפסיק.

פורסם

עמוס..... עמוס לי בעין יותר מידי.

הרבה לעין משדר - ישן, לא טכנולוגי, חובבנות. אל תעלב- אני אומר את דעתי בתחום.

גם לי יש המון לכתוב בכרטיס ביקור שלי,כדי שידעו מה אני עושה, אבל מה לעשות- צריך לקצר...

לדעתי- לוגו + סלוגן+ טלפון ואתר. לא לשים תמונות (אם תרצה שים רקע שהוא תמונה).

- את ה"במחירים מפתיעים" לא שמים בכרטיס ביקור אלא ב"פלייר" שמחלקים בדואר.

- את ה"מקף" לחזיר לאחרי ה 054, ואל תכלול את ה 6 שם,כי זה לא קידומת.

- אני לא הייתי שם את השם שלי על הכרטיס, מי שיתקשר בכל מקרה יקבל אותך, זה לא משרד הרי... (ועדיף שיפנו אלייך -"שלום, הגעתי אודיו גירמ?" ,זה מכובד יותר, לא?, ככה תידע שזה לקוח ולא שכן שלך, ותדבר בטון מכובד יותר)

שמתי דגש על התוכן יותר מאשר וויזואלי...

אל תכעס, קבל את הביקורת בהבנה :)

פורסם

תודה.

קטע, כי רק היום קיבלתי את ה"חבילה" של "best business card 2009"

זה מאגר תמונות שמציג את הכרטיסים הכי טובים לשנה, בעולם. ממש תענוג היה לראות את זה... איזה תיכנונים...

אגב כרטיסי ביקור- עשיתי עכשיו כרטיס ביקור שהוא בעצם DOK 1 GB, שעובי של 2-3 כרטיטסי אשראי. נוח לארנק ונשמר-ב 100% אצל הלקוח.

שווה

ולסיום-

"המדריך לכרטיס ביקור"

http://www.export.gov.il/experts4u/?CategoryID=212&ArticleID=618

פורסם

אתה מתעלם מן העובדה הפשוטה שכל הכרטיסים היפים הללו - העיצוב שלהם מאוד נקי והם לא מצועצעים. אף אחד לא דיבר נגד צבע - דיברו נגד עומס צבעים, חוסר אחידות בסגנון ותחושה כללית של "כרטיס ביקור!!!!!!!!" ולא של "כרטיס ביקור" .

פורסם

הנה, לכל העצלנים :lol:, כמה קישורים לכרטיסים

נבחרים, תראו שלא הכל שחור לבן :lol:, יש

גם הברקות צבעוניות למדי ( ולא, אני לא משווה :lol: :lol: :lol: ):

http://www.webdesignerdepot.com/2009/05/100-really-creative-business-cards/

http://blogof.francescomugnai.com/2008/12/the-best-65-business-cards-of-the-year-the-final-collection/

ולבטח יש עוד ימבה.

בקיצור, חזרה לשולחן השרטוטים,ותחשבו מחוץ לקופסה ( כן, זה חל גם עלי ).

לילה טוב ורגוע לכולם.

:xyxthumbs:

בנוסף למה שכבר נאמר, מרבית כרטיסי הביקור האלה, יפים ככל שיהיו, הם לא שווים הרבה וזה מהטעם הפשוט שהם לא פרקטיים.

זה לא ממש עוזר שכרטיס ביקור מעוצב טוב אם לא נוח לשמור אותו והוא יזרק לפח, אף אחד לא הולך לשים בארנק כרטיס ביקור שעשוי מלבד, גומי עם הבלטה, לגו, גומי שצריך למתוח אותו כדי לראות מה כתוב עליו, עם צמח שמודבק אליו, עם צמר, שנראה כמו תג מחיר עם שרוך, בצורה לא סטנדרטית כמו עיגול, בעובי של 4 כרטיסי ביקור רגילים, שנראה כמו ארנק ובתוכו כרטיסי ביקור נוספים, בצורה של חרס, בלון, טלאי בד, גומיה, שעשוי מבשר (!!!), שמכיל זרעים, שמכיל נוזל, אטב כביסה, שנראה כמו גפרורים, שיש עליו חותמת גומי או שנראה כמו מטבע. כל הדברים האלה תופסים נפח, מגעילים, מלכלכים ומטעים - בקצרה, לא משהו שאדם בעל זמן יקר יכניס לארנק.

(ואגב, הרעיון של גוגל ממש מטומטם, אם מישהו יחפש בארנק את הכרטיס של החברה הזאת הוא יראה את הלוגו הבולט של גוגל ופשוט ידלג עליו בלי יותר מדי מחשבה... ולא חסרים שם עוד רעיונות מטומטמים כמו הכרטיס המחורר שצריך להיות מול אור כדי שאפשר יהיה לקרוא אותו ועוד)

פורסם

אתה טועה ובגדול ! ! !

אני אסביר את הרעיון בקצרה, תרד לסוף דעתי:

כל מה שראית- אלה כרטיסים עם קריאטיב מטורף,גאונים המציאו את זה. כל הרעיון זה הגימיק ולא הכרטיס.

נתחיל בזה שכרטיסי ביקור לא שומרים בארנק. נקודה. היום יש תיקיית מיוחדת או סורק כרטיסים. ואז כולם "נבלעים" לאותו מנהל והוא לא רואה/זוכר את המציע שירות.

הכרטיסים שראית- אמורים להישמר במגירה בתור גימיק/משחק שולחן, שלמנהל משעמם/כשהוא באמצע שיחה/המתנה/הקשבה- הוא חייב לשחק במשהו- ולכן גם הגומי שנמתח, רוקטקה שיורה, ודברים זזים- זוכים לתשומת לב,וככה זוכרים אותך (ולטובה).

אגב, הכרטיס הזה עם החיפוש של גוגל- זה אחד הרעיונות הכי מבריקים שראיתי ! נסה להבין מה מסתתר מאחורי הכרטיס,מה הוא אומר (בלי קשר לתוכן), ואז תבין מה זה גאונות של אנשי המקצוע הזה...

פורסם
  • מחבר

עמוס..... עמוס לי בעין יותר מידי.

הרבה לעין משדר - ישן, לא טכנולוגי, חובבנות. אל תעלב- אני אומר את דעתי בתחום.

גם לי יש המון לכתוב בכרטיס ביקור שלי,כדי שידעו מה אני עושה, אבל מה לעשות- צריך לקצר...

לדעתי- לוגו + סלוגן+ טלפון ואתר. לא לשים תמונות (אם תרצה שים רקע שהוא תמונה).

- את ה"במחירים מפתיעים" לא שמים בכרטיס ביקור אלא ב"פלייר" שמחלקים בדואר.

- את ה"מקף" לחזיר לאחרי ה 054, ואל תכלול את ה 6 שם,כי זה לא קידומת.

- אני לא הייתי שם את השם שלי על הכרטיס, מי שיתקשר בכל מקרה יקבל אותך, זה לא משרד הרי... (ועדיף שיפנו אלייך -"שלום, הגעתי אודיו גירמ?" ,זה מכובד יותר, לא?, ככה תידע שזה לקוח ולא שכן שלך, ותדבר בטון מכובד יותר)

שמתי דגש על התוכן יותר מאשר וויזואלי...

אל תכעס, קבל את הביקורת בהבנה :)

היי

תודה על ההערות הבונות (ללא קשר לעיצוב)

בקשר לשם על הכרטיס, האמת שאני מעדיף ליצור תחושה יותר אישית ונראה לי שזה עוזר קצת, לא ?

בקשר לשם העסק, האמת שזה אמור להיות אודיו גיר אמ (ולא גירמ :) ) , כנראה שהשם לא ממש מוצלח אבל לא נורא....איך קראתם שת השם כשראיתם אותו לראשונה ?

פורסם

מצטרף לקודמים שאמרו -

מהתמונות הראשונות ששלחת אהבתי את הכרטיס השני עם הלוגו השלישי הצבעוני והוספת פרטי קשר

פשוט אך תופס את העיין

כן - גם אני לא במקצוע - סתם דעה.

ואכן הכרטיס של חיפוש גוגל - ג א ו נ י - ערוץ 10 אני איתך .

פורסם
  • מחבר

עוד מספר אופציות

10rsk61.jpg

qobv6h.jpg

10dzhg4.jpg

8ze876.jpg

פורסם

השני ללא ספק.

רק חשוב שמי שערך לך את ה PSD שיוודא שהוא מייצא את ה PDF להדפסה ב 320 DPI וב Color CMYK.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים