עבור לתוכן

חיבור ממיר Yes MAX HD לטלוויזיה FHD

Featured Replies

פורסם

כשאני מחבר אותו בHDMI (שהגיע עם הממיר) האיכות בתכני הHD מעולה אבל בכל שאר הערוצים הרגילים רואים פחות טוב. כן זה ידוע שHDMI לא מתמחה בשידורי SD. התמונה גרעינית ומטושטשת, נראה כאילו יש יותר מדי צבע (פרצופים למשל נראים ממש אדומים-ורודים) וזה נראה גם קצת כאילו זה שידור שמיועד למשקפי 3D סטריאוסקופיות (נו האלה עם האדום והכחול).

כל זה היה ידוע לי מראש אז דאגתי לחבר אותו גם בקומפוננט ככה שאני אוכל להנות משידורי SD וכשמידי פעם יש איזה סרט מעניין בHD או משהו אני מחליף בטלויזיה את האינפוט ועובר לHDMI. עם הקומפוננט זה שונה, יש תוכניות וערוצים באיכות טובה יחסית כמו רוב התוכניות בערוץ 22 או 10 ויש תוכניות או ערוצים שהם סבירים ומטה כמו ערוץ 11. ואז במקרים בהם האיכות הייתה טובה בממיר הרגיל אז עכשיו היא רק השתפרה ואם היא לא הייתה משהו אז היא ירדה.

SCART אין לי בטלויזיה אז נשאר הS-video והRCA הצהוב.

כבל S-video אין לי בבית אז נשאר הRCA כמו בממיר הרגיל.

כשחיברתי את הממיר בRCA האיכות הייתה רגילה וטובה כמו בממיר הקודם אבל הופתעתי לגלות שכל התפריטים לא עובדים משום מה! כל הדברים שקשורים ליס פשוט לא מופיעים! השורה למטה של המידע, הסימון של מספר הערוץ בפינה הימנית העליונה הסימונים של פליי הרצה אחורה וקדימה וכל אלה פשוט לא נמצאים!

איך בכל זאת לחבר? שווה לרכוש כבל S-video? אם אני אחבר בS-video אז אני אראה את התפריטים?

ועוד שאלה בקשר לS-video, הDVD שלי תומך רק בSCART ,RCA וS-video. שווה לרכוש כבל S-video בשבילו (אם לא בשביל הממיר) או שזה לא ייתן לי כלום ועדיף לחכות שיתפגר ואז לקנות DVD שיש בו קומפוננט וHDMI?[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 14:50:05

:please:[br]פורסם בתאריך: 1.01.2010 בשעה 18:17:52
אני שונא להקפיץ אבל זה כבר עבר עמוד. אין לאף אחד תשובה?[br]פורסם בתאריך: 3.01.2010 בשעה 14:06:54
UP, עבר עמוד.

אין אף אחד שיכול לענות לי על זה? או אולי לפחות בעיניין הS-video לDVD

פורסם

בקשר ל-DVD, אין טעם לנסות לשפר. סרטי DVD רגילים תמיד לא יראו טוב על טלויזיית HD וחיבור HDMI ב-DVD רק יגרום לאותה התופעה שיש בחיבור הממיר ב-HDMI (ששידורים רגילים לא מעובדים ע"י הטלויזיה ונראים לא משהו).

אין לי מושג למה לא מופיעים לך תפריטים בחיבור אנלוגי.

זה משהו שאתה יכול לשאול את התמיכה של YES.

פורסם

תפריטים לא מופיעים בגלל שתמונה גדולה מדי והכל נמצא מחוץ למסך.

יש ליס באג - אבל אין להם כוונה לתקן אותו.!!

הם בילו הרבה שעות אצלי עם הבאג.

שנוי שיטה של HD ושנוי תצוגה של 16:9 בממיר בהגדרות מתקדמות עוזר.

כבר לא זוכר מה ומתי כן עובד.

פורסם

בממיר HD של הוט התמונה רגילה לחלוטין בחיבור אנלוגי, כולל תפריטים והכל...

פורסם

בממיר HD של הוט התמונה רגילה לחלוטין בחיבור אנלוגי, כולל תפריטים והכל...

מה זה רגילה לגמרי ? במסך 16:9 אתה רואה 4:3 ? עם שולים בצד ?

נכון שלא?

אז התמונה לא רגילה לגמרי, ומתיחה שלה אפשר לעשות ב TV או בממיר, או בשניהם יחד ובכמה שיטות.

(אני דווקא כן רואה 4:3 כשצריך. לא אוהב אנשים שמנים או אנשים שאף שלהם גדל כמו פינוקיו שהם שזזים לצד של מסך.)

פורסם

כן, בחיבור אנלוגי אפשר לראות עם שוליים שחורים בצד.

בחיבור HDMI אני מאבד את האופציה ליחס של 4:3 כי הממיר משדר 1080I לטלויזיה בלי קשר לערוץ שנבחר.

פורסם

אני מדבר על 4:3 ב HDMI .

ככה אני הגדרתי וככה אני רואה ב YES max HD .

פורסם
  • מחבר

אני רואה שאתם מדברים על אנלוגי ודיגיטלי אבל לא נראה לי שזו הבעיה כי בקומפוננט זה עבד טופי עם התפריטים ואאל"ט, תקנו אותי אם אני טועה, גם קומפוננט הוא אנלוגי.

אין קשר למתיחה, כשנכנסים לתפריט במסך מלא ולא רואים את הערוץ בהקטנה או משהו (כמו לדוגמה הגדרות מתקדמות/ כשלוחצים yes על תוכנית כלשהי ואז זה על כל המסך) המסך שחור לחלוטין עד שלוחצים BACK ואז זה משדר כרגיל (רק בלי התפריטים). יכול להיות שה S-video יעביר את התפריט (מישהו ניסה?)

בקשר לDVD, עם RCA הוא דווקא. סבבה את "האביר האפל" ראיתי דרכו והתמונה הייתה מעולה (אמנם לא כמו בשידור HD בHDMI אבל אפשר לומר שזה הכי טוב שRCA יכול להעביר). אם הS-video לא ישפר כלום אז אולי DVD עם קומפוננט כן ישפר? לא שאני מתכנן להחליף DVD בזמן הקרוב אבל אם הוא יתפגר מתישהו אז טוב לדעת את זה כשבוחרים DVD...

פורסם
  • מחבר

עדכון+הקפצה

גיליתי שהקומפוננט משום מה מעביר לי פסים כחולים ואדומים חצי שקופים כאלה לכל רוחב התמונה בגובה של 6-7 סנטימטרים במקומות אקראיים על הציר האנכי של התמונה. כרגע אני צופה בטלוויזיה באמצעות הHDMI כאשר הגדרתי בממיר שיוסיף לתמונה פסים שחורים כשהשידור הוא 4:3 וכשהוא 16:9 זה אוטומטית נמתח על כל המסך. מה שמוזר זה שהתמונה עכשיו נראית מעולה ברוב הערוצים ומדי פעם התמונה נראית כאילון היא מיועדת למשקפי 3D מקוטבים. אבל עדיין, האיכות טובה והתמונה לא מתוחה על כל המסך אז אני מאבד חצי מהשטח :-\ :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים