עבור לתוכן

נא עזרתכם בנושא HIGH DEFUNUTION

Featured Replies

פורסם

ברצוני לאפשר יכולת הצגת HIGH DEFUNUTION תמונות ווידאו של סרטים ומצלמות.

1. מה ההבדל בין לוחות האם המובנים G31 ו G41 ? האם יש הבדלים בין מעבדי התצוגה 3100 ו 4500 בכלל ובהיבט ה HIGH DEFUNUTION בפרט.

2. מה ההבדל בין E5300 ל E7300 בכלל ומה רלוונטי להיבט ה - HIGH DEFUNUTION.

3. יש לי שתי אפשרויות בחירה במחיר כמעט זהה - לקנות יד שניה כרטיס מובנה ומעבד: G41 עם E5300 או G31 עם E7300. מה עדיף?

4. במידה והלוחות המובנים לא תומכים ב - HIGH DEFUNUTION , האם כדאי לקנות אותם ולהוסיף כרטיס מסך PCI ? האם יש המלצות לכרטיס ספציפי לא יקר ?

אשמח מאד לקבל כל עצה ועזרה ביחס לשאלות שלעייל.

תודה רבה.

פורסם

1. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445526.0

בנוגע ל-High definition, מניסיוני ה-GMA3100 עם מעבד כמו E5200 זה דיי והותר לתכני HD אפילו עם bit-rate גבוה, וכל זה מבלי לשחק כמעט עם מקודדים ונגנים. ה-X4500 חזק יותר מן הסתם אבל בשביל HD זה לא משהו ששווה תוספת כספית.

2. מה ההבדל בין המעבדים? בפועל יש הבדל ביצועים, טכנית מדובר בהבדלים של תדר/קאש/באס, אבל מה שמשנה זה הביצועים בפועל. לגבי HD- כפי שאמרתי על הניסיון שלי, לא צריך יותר מה-E5200/E5300.

3. תלוי בלוחות. אם ללוח ה-G41 יש יותר פיצ'רים אז יש לו עוד יתרון מלבד כרטיס מסך מובנה חזק יותר. אם אתה פשוט משווה כרטיס מסך חזק ומעבד חלש אל מול כרטיס מסך חלש ומעבד חזק, אז לשימושים מינימליים של HD זה לא ממש משנה. מעבר לזה יש הבדלים בין לוחות, יש לוחות עם יותר חיבורים ואפשרויות.. סביר שה-G41 יהיה הלוח היותר "מפוצ'ר" לכן אני חושב שעדיף E5300 עם לוח G41, אבל זה תלוי בלוחות הספציפיים שאתה משווה כאן.

4. אין דבר כזה לוח שתומך או לוח שאינו תומך, גם לא כשמתייחסים לכרטיס המסך המובנה, על אף שיצרים לפעמים ממתגים אותם כ"HD Playback ready" וכדומה. אני לא מציע לקנות כרטיס נוסף, כרטיס מאוד מינימלי כמו ה-GMA3100 עושה את העבודה ואין צורך ביותר מזה כל עוד שהוא נלווה למעבד סביר.

פורסם
  • מחבר

היי תודה רבה עבור ההסבר.

אבל - במחשב אחר שיש לי עם 3100 - הרזולוציה המקסימאלית לבחירה הינב 1280X800 .

איך זה מסתדר עם כך של FULL HD צריך 10801920 ?

אודה לך באם תסביר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים