עבור לתוכן

אינטרנט איטי במיוחד

Featured Replies

פורסם

שלום התקנתי היום מחשב חדש עם WIN 7,המחשב מתחבר לרשת עם ראוטר של בזק TNN-SIMENS SL2-141

המחשב השני שמחובר לרשת הוא XP ,לפני ההחלפה של המחשב האינטרנט עבד בסדר גמור,עכשיו הוא איטי,אני צריך להגדיר משהו ? פשוט חיברתי אותו עם הכבל רשת וזהו..תודה מראש!

(צאו מנקודת הנחה שאין לי מושג ברשתות)[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 14:31:30

עשיתי באתר של בזק בידקת מהירות וזאת התוצאה[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 14:36:50
ממה שאני מבין גם בבדיקה באתר דפידטסט שהבעיה היא בהורדה ,ההעלה בסדר ,מה שחכתי להגדיר ?

[attachment deleted by admin]

• תגובות 41
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מישהו..? פשוט בלתי אפשרי לגלוש באינטרנט במחשב הזה..הכל איטי מאוד :jump:

פורסם

ה xp גולש בסדר ?

פורסם
  • מחבר

בסדר גמור,רק המחשב החדש שיחברתי במקום מחשב ישן שהיה..[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 22:40:51

בדקתי יוטיוב וסטריימינג ישלי ברמה סבירה,רק אתרים והורדות זה ממש איטי. :nixweiss:
פורסם

יש לך או בעיה בחבילה או חבילה ממש איטית

איזה חבילה יש לך ?

פורסם

תנתק מהספק 012 ותתחבר עם 1@1 ואז תנסה להיכנס לאתר: 147.235.246.92 ואז תראה מה המהירות, אם עדיין אתה מקבל אותה מהירות סימן שהתשתית לא בסדר ואז צריך להתקשר לבזק, ואם המהירות בסדר אז תתקשר ל012 ותגיד להם את הבעייה.

פורסם

אם הכל עובד טוב בXP/מחשב ישן ובמחשב חדש/WIN7 יש בעיות אז רוב הסיכויים שהבעיה מקומית.

אני הייתי מתחיל בהסרה והתקנה מחדש של הכרטיס רשת. תוודא שאתה משתמש בדרייברים האחרונים ושהם תואמי WIN7.

כצעד שני, תסיר תוכניות אבטחה, אם התקנת, כגון חומת אש ו/או אנטי-וירוס.

אם זה לא עוזר, תנסה לרסט את הWINSOCK והIP STACK:

תפתח command prompt כאדמיניסטרטור, תרשום

netsh int ip reset 

אח"כ

netsh winsock reset

ותרסט את המחשב

פורסם
  • מחבר

אכן הבעיה רק במחשב אחד,החדש עם WIN 7,במחשב הישן אין שום בעיה אני מוריד על 200 + והגלישה בסדר גמור.

אני על חבילה של 5מגה ד"א.

אני אנסה את מה שהצעתם ונראה,ד"א מה הפקודות האלה עושות ?[br]פורסם בתאריך: 1.01.2010 בשעה 15:45:28

איך אני מפעיל cmd כאדמינסטור?[br]פורסם בתאריך: 1.01.2010 בשעה 16:10:41
עשיתי מה שאמרתם ולא עבד..יש הצעות?
פורסם

200+??? ב5 מגה המהירות הורדה אמורה להיות 563-625 .

200 זה קצת יותר מ1.5 ככה שזה ממש לא תקין גם במחשב הישן.

ואני ממש לא מאמין שעם מחשב חדש צריך לעשות WINSOCK.

שוב... תבדוק לפי ההודעה הקודמת שלי בשתי המחשבים ותחזור אלינו עם תוצאות ואז נראה אם אכן הבעייה מהמחשב החדש או מהתשתית.

פורסם

ב5 מגה ואתה מקבל 200+ בהורדה ו250kbit (בערך 30KB/s), זה ממש לא חיבור תקין...

תעשה בדיקה כאשר שום דבר לא מחובר לנתב פרט למחשב הישן ועם כבל. תסגור לפני את כל תוכנות האינטרנט, יש שיפור?

אם לא, תעשה את החיבור ל1@1 כמו שהוצע. אתה צריך לעשות את זה דרך הנתב (בכניסה לכתובת 10.0.0.138) או ע"י איפוס שלו והתחברות עם חייגן (זה יאפס את כל הגדרות הנתב). בכל אופן תוודא שאתה יודע את השם משתמש והסיסמת כניסה שלך לאינטרנט לפני.

פורסם
  • מחבר

סליחה טעות שלי ,2.5 מגה

פורסם

2.5 מגה צריך לתת לך בסביבות ה300KB/s

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על הורדה של קובץ לא בדיקת מהירות,בכל אופן אין בעיה תשתית המחשב שהיה מחובר לפני כן לאותה נקודה עבד מעולה,וגם השמחשב השני עם XP.

הבעיה במחשב החדש ששמתי במקום מחשב ישן שלפני זה עבד מצויין,אולי צריך להגדיר משהו בנתב עצמו ?

פורסם

אם הפעלת את הQOS בנתב - כבה אותו. פרט לכך אין שום הגדרה שאמורה לפגוע בביצוע המחשב הספציפי.

ד"א, את הבדיקה מהמחשב החדש תעשה כשהמחשב הישן כבוי/מנותק.

כמו כן, הייתי מציע להחליף בין הכבלים ולשנות פורטים בנתב ע"מ לשלול בעיה משם.

תנסה אולי לבטל את IPV6 בהגדרת החיבור ולראות האם זה משנה משהו.

פורסם
  • מחבר

ביטלתי ואין שינוי,איך אני משנה בנתב QQS ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים