פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים שלום,יש לי ראוטר SIEMENS של בזק והוא עושה ים של בעיות... אמרו לי שאני יכול להגיע לחנות ויחליפו לי אותו לדגם אחר.. יש איזשהו דגם טוב שכדאי לקחת פרט ל DLINK? אני יודע שהראוטרים של בזק לא הכי טובים, אבל עדיין אני רוצה לנסות עוד דגם שלהם...
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים ממליץ לך בחום ללכת ולקנות נתב פרטי שיהיה איתך תמיד ואתה תכיר אותו הכי טוב ותהנה ממנו ולא יהיו לך שום בעיות.רק תגיד תקציב ונוכל להמליץ לך.
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים אם אתה רוצה ראוטר של בזק ושולל DLINK/SIEMENS 141 אני ממליץ לך על RTA 1025W או ASUS 604G
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים מחבר אם אתה רוצה ראוטר של בזק ושולל DLINK/SIEMENS 141 אני ממליץ לך על RTA 1025W או ASUS 604Gהתקציב שלי לראוטר חדש הוא 350-400, איך ה RTA וה ASUS הם אותו דבר פחות או יותר? כי חשבתי לקחת את ה ASUS.
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים התקציב שלי לראוטר חדש הוא 350-400, איך ה RTA וה ASUS הם אותו דבר פחות או יותר? כי חשבתי לקחת את ה ASUS.בתקציב הזה לך על ה-6524 של EDIMAX או ה-DIR-615 של DLINK. שניהם נתבי N.
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים יש נתב של tp-link תקן N ב-100 שקליםחוץ מזה - לא יחליפו לך את הראוטר אם הוא לא במסגרת האחריות - שנה יכול להיות שהניתוקים נובעים מהקו תתקשר ל-166 תבדוק את זה
פורסם 2010 בינואר 115 שנים Asaf-L, אתה מבין שנתת לו העצם המלצה על אותו מכשיר רק עם שם שונה? למה החלטת שזה אותו מכשיר? חוץ מזה, שניהם בעיני טובים ולא תמיד לבזק יש הכל במלאי, אז מה רע שיהיו לו 2 אופציות?
פורסם 2010 בינואר 115 שנים יש נתב של tp-link תקן N ב-100 שקליםחוץ מזה - לא יחליפו לך את הראוטר אם הוא לא במסגרת האחריות - שנה יכול להיות שהניתוקים נובעים מהקו תתקשר ל-166 תבדוק את זהאני לא מכיר שום נתב N של TP-LINK ב-100 שקל. יש להם אחד שעולה קצת יותר מ-200 שקל אבל גם לחברות אחרות יש מוצרים דומים באותו טווח מחיר (לדוגמא: 6424 של EDIMAX או 6001 של LEVEL1). על הנתבים הללו אני לא ממש ממליץ כי יש להם רק שתי אנטנות וה0-MIMO שלהם נחות. אם כבר קונים נתב N, עדיף אחד עם 3 אנטנות. בכל מקרה, אני אשמח אם תיתן LINK לנתב ה-N במקום שהוא עולה 100 שקל -- אפילו טלפון של החנות יספיק... :-)
פורסם 2010 בינואר 115 שנים שלום,יש לי ראוטר SIEMENS של בזק והוא עושה ים של בעיות... אמרו לי שאני יכול להגיע לחנות ויחליפו לי אותו לדגם אחר.. יש איזשהו דגם טוב שכדאי לקחת פרט ל DLINK? אני יודע שהראוטרים של בזק לא הכי טובים, אבל עדיין אני רוצה לנסות עוד דגם שלהם...לפני ש- "יודעים" משהו - כדאי לבדוקנתב הוא כמו מחשב קטן - יש לו CPU, רכיב אלחוטי, זכרון ROM, RAM ומערכת הפעלהעכשיו תגיד לי אתה מה עדיף:מחשב מותג עם מעבד קוואד של אינטל, לוח-אם גיגהבייט, 4 ג"ב RAM, מערכת הפעלה ווינדוס 7או מחשב עם מעבד פנטיום, לוח-אם "מדבקה כלשהיא", 1 ג"ב RAM עם ווינדוס XPכי זה בערך ההשוואה שאתה עושה בהתייחס לאלטרנטיבה שאתה בודקהנתבים של בזק בשנתיים האחרונות (בלי קשר ליצרן זה או אחר) חייבים על פי דרישת בזק לכלול רכיבי חומרה מהשורה העליונה כולל מעבד חזק ופי 4 זכרון ממה שנמכר בחנויות אחרת אינם משווקים.מציע לך לבדוק קצת סקירות באתר של Netchief ולקבל החלטה
פורסם 2010 בינואר 115 שנים אני לא מכיר שום נתב N של TP-LINK ב-100 שקל. יש להם אחד שעולה קצת יותר מ-200 שקל אבל גם לחברות אחרות יש מוצרים דומים באותו טווח מחיר (לדוגמא: 6424 של EDIMAX או 6001 של LEVEL1). על הנתבים הללו אני לא ממש ממליץ כי יש להם רק שתי אנטנות וה0-MIMO שלהם נחות. אם כבר קונים נתב N, עדיף אחד עם 3 אנטנות. בכל מקרה, אני אשמח אם תיתן LINK לנתב ה-N במקום שהוא עולה 100 שקל -- אפילו טלפון של החנות יספיק... :-)\מחסני חשמל - עיתון של שישי שעבר - ידיעות אחרונות יש לי tplink תקן g מרוצה ממנו מאוד טפן טפואם זה היה רק לקנות ראוטר זה זניח - אבל חייבים גם מתאמים חדשים תקן n אז זה פחות אטרקטיבי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.