עבור לתוכן

ראוטרים של בזק

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי ראוטר SIEMENS של בזק והוא עושה ים של בעיות... אמרו לי שאני יכול להגיע לחנות ויחליפו לי אותו לדגם אחר.. יש איזשהו דגם טוב שכדאי לקחת פרט ל DLINK? אני יודע שהראוטרים של בזק לא הכי טובים, אבל עדיין אני רוצה לנסות עוד דגם שלהם...

פורסם

ממליץ לך בחום ללכת ולקנות נתב פרטי שיהיה איתך תמיד ואתה תכיר אותו הכי טוב ותהנה ממנו ולא יהיו לך שום בעיות.

רק תגיד תקציב ונוכל להמליץ לך.

פורסם

אם אתה רוצה ראוטר של בזק ושולל DLINK/SIEMENS 141 אני ממליץ לך על RTA 1025W או ASUS 604G

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה ראוטר של בזק ושולל DLINK/SIEMENS 141 אני ממליץ לך על RTA 1025W או ASUS 604G

התקציב שלי לראוטר חדש הוא 350-400, איך ה RTA וה ASUS הם אותו דבר פחות או יותר? כי חשבתי לקחת את ה ASUS.

פורסם

Asaf-L, אתה מבין שנתת לו העצם המלצה על אותו מכשיר רק עם שם שונה? :kopfpatsch:

פורסם

התקציב שלי לראוטר חדש הוא 350-400, איך ה RTA וה ASUS הם אותו דבר פחות או יותר? כי חשבתי לקחת את ה ASUS.

בתקציב הזה לך על ה-6524 של EDIMAX או ה-DIR-615 של DLINK. שניהם נתבי N.

פורסם

יש נתב של tp-link תקן N ב-100 שקלים

חוץ מזה - לא יחליפו לך את הראוטר אם הוא לא במסגרת האחריות - שנה

יכול להיות שהניתוקים נובעים מהקו

תתקשר ל-166 תבדוק את זה

פורסם

Asaf-L, אתה מבין שנתת לו העצם המלצה על אותו מכשיר רק עם שם שונה? :kopfpatsch:

למה החלטת שזה אותו מכשיר?

חוץ מזה, שניהם בעיני טובים ולא תמיד לבזק יש הכל במלאי, אז מה רע שיהיו לו 2 אופציות?

פורסם

יש נתב של tp-link תקן N ב-100 שקלים

חוץ מזה - לא יחליפו לך את הראוטר אם הוא לא במסגרת האחריות - שנה

יכול להיות שהניתוקים נובעים מהקו

תתקשר ל-166 תבדוק את זה

אני לא מכיר שום נתב N של TP-LINK ב-100 שקל. יש להם אחד שעולה קצת יותר מ-200 שקל אבל גם לחברות אחרות יש מוצרים דומים באותו טווח מחיר (לדוגמא: 6424 של EDIMAX או 6001 של LEVEL1). על הנתבים הללו אני לא ממש ממליץ כי יש להם רק שתי אנטנות וה0-MIMO שלהם נחות. אם כבר קונים נתב N, עדיף אחד עם 3 אנטנות. בכל מקרה, אני אשמח אם תיתן LINK לנתב ה-N במקום שהוא עולה 100 שקל -- אפילו טלפון של החנות יספיק... :-)

פורסם

שלום,

יש לי ראוטר SIEMENS של בזק והוא עושה ים של בעיות... אמרו לי שאני יכול להגיע לחנות ויחליפו לי אותו לדגם אחר.. יש איזשהו דגם טוב שכדאי לקחת פרט ל DLINK? אני יודע שהראוטרים של בזק לא הכי טובים, אבל עדיין אני רוצה לנסות עוד דגם שלהם...

לפני ש- "יודעים" משהו - כדאי לבדוק

נתב הוא כמו מחשב קטן - יש לו CPU, רכיב אלחוטי, זכרון ROM, RAM ומערכת הפעלה

עכשיו תגיד לי אתה מה עדיף:

מחשב מותג עם מעבד קוואד של אינטל, לוח-אם גיגהבייט, 4 ג"ב RAM, מערכת הפעלה ווינדוס 7

או מחשב עם מעבד פנטיום, לוח-אם "מדבקה כלשהיא", 1 ג"ב RAM עם ווינדוס XP

כי זה בערך ההשוואה שאתה עושה בהתייחס לאלטרנטיבה שאתה בודק

הנתבים של בזק בשנתיים האחרונות (בלי קשר ליצרן זה או אחר) חייבים על פי דרישת בזק לכלול רכיבי חומרה מהשורה העליונה כולל מעבד חזק ופי 4 זכרון ממה שנמכר בחנויות אחרת אינם משווקים.

מציע לך לבדוק קצת סקירות באתר של Netchief ולקבל החלטה

פורסם

אני לא מכיר שום נתב N של TP-LINK ב-100 שקל. יש להם אחד שעולה קצת יותר מ-200 שקל אבל גם לחברות אחרות יש מוצרים דומים באותו טווח מחיר (לדוגמא: 6424 של EDIMAX או 6001 של LEVEL1). על הנתבים הללו אני לא ממש ממליץ כי יש להם רק שתי אנטנות וה0-MIMO שלהם נחות. אם כבר קונים נתב N, עדיף אחד עם 3 אנטנות. בכל מקרה, אני אשמח אם תיתן LINK לנתב ה-N במקום שהוא עולה 100 שקל -- אפילו טלפון של החנות יספיק... :-)

\

מחסני חשמל - עיתון של שישי שעבר - ידיעות אחרונות

יש לי tplink תקן g מרוצה ממנו מאוד טפן טפו

אם זה היה רק לקנות ראוטר זה זניח - אבל חייבים גם מתאמים חדשים תקן n אז זה פחות אטרקטיבי

פורסם

למה אותו מכשיר? כי זה אותו dynalink מסריח עם מדבקות שונות וצבע אחר פשוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים